Įkraunama...
Įkraunama...

iHerb 118

Emerginos, patarkit, mano paaugliui ant ranku dermatitas, na jis turi dabar ranku plovimo tika, pokalbiai nepadeda unsure.gif galvoju, kad rktu kokio juodojo ar nubijos muilo, kad tos vargses rankos nsausetu ir neskilinetu, problema, kad jis ir kvapams jautrus. Ka patartumet?
As nusiziurejau toki, gal turit patirtis, kaip veikia smirda, ne ir pan. 4u.gif

http://www.iherb.com...20-g-Each/68677
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alchemie: 13 lapkričio 2016 - 12:38
QUOTE(Alchemie @ 2016 11 13, 12:36)
Emerginos, patarkit, mano paaugliui ant ranku dermatitas, na jis turi dabar ranku plovimo tika, pokalbiai nepadeda unsure.gif galvoju, kad rktu kokio juodojo ar nubijos muilo, kad tos vargses rankos nsausetu ir neskilinetu, problema, kad jis ir kvapams jautrus. Ka patartumet?

Gal geriau į problemą pažiūrėti iš giliau, iš esmės ir pradėti nuo papildų nuo streso, įtampos?
Atsakyti
QUOTE(Alchemie @ 2016 11 13, 14:36)

Turime tokią pat problemą, ir viskas paumėja atėjus šaltiems orams. Muilus naudojame tik iš iherb, visokiausius - muilai čia nepadės dėja. Mūsų atvėju dukra neišluosto normaliai rankų - lieka drednumas ir dėl to tas dermatitas ir neišnyksta. Turim ir shea butter, ir aveno kremą - nelabai kas padėda. Vienu momentu padėdavo irikar http://www.vaistai.l...ska/irikar.html
Atsakyti
Manau, kad dumdalykai, vienas nervine itampa, bet siuo atveju gydomas homeopatiskai. ir kartu dar valomas nuo sunkiuju metalu organizmas, kas irgi galejo sukelti papildoma dirginima, na ir ranku plovimas matyt nuo nervu atsirades, o saltis tam nepadeda, nes gyvenime ner turejes problemu su oda jokiu, alegiju jokiu. unsure.gif

Tiesa, as tai ziopla esu....kai pirma karta pirkau savo koduko neuzsirasiau, ar dabar as ji atkurti kazkaip galeciau, kad galeciau pasidalinti? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Alchemie @ 2016 11 13, 15:00)
Manau, kad dumdalykai, vienas nervine itampa, bet siuo atveju gydomas homeopatiskai. ir kartu dar valomas nuo sunkiuju metalu organizmas, kas irgi galejo sukelti papildoma dirginima, na ir ranku plovimas matyt nuo nervu atsirades, o saltis tam nepadeda, nes gyvenime ner turejes problemu su oda jokiu, alegiju jokiu. unsure.gif

Tiesa, as tai ziopla esu....kai pirma karta pirkau savo koduko neuzsirasiau, ar dabar as ji atkurti kazkaip galeciau, kad galeciau pasidalinti? unsure.gif

Jus jį savo paskyroje galite matyti smile.gif My account /rewards account 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Alchemie @ 2016 11 13, 12:36)

Man vienu metu ant veido būdavo, periodiškai, ne visada. Ir daug kur skaičiau, kad rekomenduoja prie tokių dalykų gliuteno atsisakyti. Jei oda sudirgusi, jautri, jei kokia alerginė reakcija. Įtariu, kad padėjo būtent tai. Mitybą dabar žiūriu. Pagrindas tikrai ne makaronai ir kiti gliuteniniai produktai. Pagrindas - daržovės, mėsa riebi, kiaušiniai. Dar valgau lašinius. Tik svoris šiaip nukrito. Nežinau ar tai gerai.
Atsakyti
Gliuteno beveik ner jo mityboje, daug vaisiu, darzoviu, dabar pats nori vistienos ir kiausiniu, kartais buna makaronai, kartais mano namie kepta pica. Patepus makadamiju aliejum padeda, gerokai pagereja oda, tik jis nusplauna paskui doh.gif beje kuri laika gavo nakvisu aliejaus papildu, tai oda labai tvarkesi tiek spuogai paaugliski, tiek rankos, bet ir oras buvo siltesnis, gal vel reikia fuot gert to aliejaus unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(nieko_sau @ 2016 11 13, 14:07)
Jus jį savo paskyroje galite matyti smile.gif My account /rewards account  4u.gif

Aciuuuu 4u.gif

Mano kodas NDL329
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alchemie: 13 lapkričio 2016 - 13:26
QUOTE(Alchemie @ 2016 11 13, 13:23)
Gliuteno beveik ner jo mityboje, daug vaisiu, darzoviu, dabar pats nori vistienos ir kiausiniu, kartais buna makaronai, kartais mano namie kepta pica. Patepus makadamiju aliejum padeda, gerokai pagereja oda, tik jis nusplauna paskui doh.gif beje kuri laika gavo nakvisu aliejaus papildu, tai oda labai tvarkesi tiek spuogai paaugliski, tiek rankos, bet ir oras buvo siltesnis, gal vel reikia fuot gert to aliejaus unsure.gif

Jei norite ką nors pagydyti, tuomet dar geriau yra visai nuimti gliuteną. Visai visai. Sakykim, mėnesiui ar dviem. Ir žiūrėti kaip pasikeis situacija. Yra įdomi labai knyga sveikatos ir tų dalykų tema "Kviečių pilvas" vadinasi. Arba "Viskas prasideda nuo maisto".
Atsakyti
Gliuteno ir laktozes dieta jau esame bande del kitu problemu anksciau. Siaip tyre jautrumus jo, tai labiau gal reiktu laktoze jam nuimti vel porai menesiu, nes vasara jis tos dietos laikesi del valymo kurso nuo sunkiuju metalu. Nes dabar po patepimo aliejum rankos atrodo visai padoriai, bet siandien nejo i lauka unsure.gif
Siaip jauciu reik su psichologe pasikalbet, nes stresas del naujos mokyklos vietos, del pasikeitusiu mokytoju ir ateinanciu egzaminu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Alchemie @ 2016 11 13, 13:23)

Jei zmogus jautrus gliutenui, jis kenkia, net jei jo labai mazas kiekis kazkur idetas. O gali buti ir ne gliutenas kaltas, o kiti kvieciu komponentai. Pati turiu sia problema. Uztenka mazo kasnio, kad ant odos pasireikstu priblemos. Jus rasote, kad sunus alergijos neturi, bet labai daznai tyrimai nieko nerodo, man taip pat, o jautrumas yra, tik, kad su paaugliais sunku, pats turi suprasti ir nuspresti, ar gales ju visiskai atsisakyti. Beja, tada ir spogu neliks. O oda ant ranku reikia drekinti bet kokiu kremu, ar aliejumi, kas tik tinka ir nedirgina daugiau. Jei niezti, beveik niekas nepadeda, buvo anksciau ir iherbe Aveeno kremas su mentoliu, dabar jau nebeparduodamas, jis vienintelis nuimdavo niezuli, ji naudojau ir mazajam nuo AD, Nors ju sudetis nera labai gera, jie turi tokia medziaga is avizu, kuria labai gerai ramina oda http://www.iherb.com...p...eno&rank=01
Atsakyti
Patarkite prasau , koki magni ziureti sportuojanciam vyrui smile.gif
Ir koki veido krema perkate vaikams, atejus salciams.
Atsakyti
QUOTE(Wika 111 @ 2016 11 13, 17:24)
Patarkite prasau , koki magni ziureti sportuojanciam vyrui smile.gif
Ir koki veido krema perkate vaikams, atejus salciams.

Geras magnis sportuojančiam vyrui yra chelate formos. Pagal kainos ir kokybės santykį šis yra labai geras : magnis
viena bėda - jis neskanus. Tačiau jo užteks ilgam. Jei jūs esate skoniui jautrūs, tada gaite imti šį: magnį
jis yra kapsulėmis ir yra geras taip pat. Magnis yra tiesiog stebuklingas mineralas. "If you drink one supplement, let it be magnesium" - sako natūropatė Lara Briden, kurios tinklaraštį apie sveikatą aš seku. Kiekviena magnio forma veikia kiek skirtingai. Oksido tik geriau nepirkti... Dar yra geras magnesium malate Sportuojančiam vyrui tiktų taip pat.
Vaikams kremo nenaudoju. Stengiuosi gauti kiškio ar žąsų taukų. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rožės vardas: 13 lapkričio 2016 - 17:41