Įkraunama...
Įkraunama...

iHerb 118

QUOTE(Lenaa @ 2016 11 01, 15:52)
O kiek vit D reikia gert suaugusiam? Vaikams duodam po lašiuką ar du ne saulės metu, o kiek mums reikia  blush-anim-cl.gif

Šito Vit D galima gerti po vieną kapsulę.
Šitam vit D dabar gera nuolaida už tiek kapsulių.

QUOTE(Rožės vardas @ 2016 11 01, 18:23)
Tikrai nebesuprantu, kažkas su forumu negerai. Temos nebeįsideda į favoritus.

Pas mane ta pati problema.
Papildyta:
Pažiūrėjau, yra ir mėginėlis Vit. D. Kaina tik 1,46 eur. Tokios dozės profilaktiškai užteks ilgokai.
Atsakyti
Kaip suprasti, paziurejau kur siuntinys, rodo 10 29 Vilnius, o 10 30 Frankfurt. blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramce @ 2016 11 01, 19:57)
Kaip suprasti, paziurejau kur siuntinys, rodo 10 29 Vilnius, o 10 30 Frankfurt.  blink.gif

Gal grąžino, ką siuntėte.
Atsakyti
pas mane irgi Vilnius paskui Franfurt.
manau tiesiog klaida, nes po USA buna Franfurt, tada Vilnius 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Minutėlė @ 2016 11 01, 14:38)
Vit. kompleksą visada geriu. O praeitą žiemą ( kiekvienais metais prof. pasidarau kai kuriuos tyrimus), tai vit. D buvo norma. Gyd. buvo nustebusi, nes ,,mūsų juostoje'' labai mažai kam būna vit. D bent arčiau normos.

Hm... tai gal kokio E tada trūkumas ar dar ko kitko. Pabandykite apie odą ir jos sausumą, šerpėtojimą pati daugiau pasiskaityti, gal už ko užkibsite smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Lenaa @ 2016 11 01, 14:52)
O kiek vit D reikia gert suaugusiam? Vaikams duodam po lašiuką ar du ne saulės metu, o kiek mums reikia  blush-anim-cl.gif

žiūrint kokie trūkumai. Dozžių tai įvairių yra nuo 100 IU iki 10000 IU ir pan. Žinau jauną moterį, kuri ir po 10000 geria ir džiaugiasi, bet aš to nedaryčiau. Manyčiau žiemus metu gal 2000 tiktų, o rudenį pradėt galima ir nuo 1000.
Papildyta:
QUOTE(Ramce @ 2016 11 01, 19:57)
Kaip suprasti, paziurejau kur siuntinys, rodo 10 29 Vilnius, o 10 30 Frankfurt.  blink.gif

Jetus, gal atgal jau siunčia unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulutė @ 2016 11 01, 21:55)
pas mane irgi Vilnius paskui Franfurt.
manau tiesiog klaida, nes po USA buna Franfurt, tada Vilnius  4u.gif

Gal tikrai čia kažkokios klaidos, nes dabar pažiūrėjau, tai ir mano siuntinukas keistai keliauja:
rašo, kad šįryt 8:49 buvo Frankfurte, o jau po pusantros valandos įrašas, kad Vilniuje ir "end of tracking" - kai įprastai nuo Frankfurto iki Vilniaus užtrunka apie 3 dienas unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eglynas9: 01 lapkričio 2016 - 22:04
Ačiū pasisakiusioms dėl vit D vartojimo. Galvojau viskas paprasčiau - šaltuoju metu vartoji profilaktinę dozę ir vsio rolleyes.gif Kaip kad duodam vaikams profilaktiškai be jokių tyrimų.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2016 11 01, 21:11)
Jetus, gal atgal jau siunčia unsure.gif

dar tokio cirko nemaciau blink.gif

Tikiuos cia tik kokia klaida. Ziuriu ir 29d uzsakymas dar nepatvirtintas.
Atsakyti
leidžia siųstis šį arbatmedį. su savaitės akcija, labai gera kaina gaunasi.
Atsakyti
Mano naujausias siuntinys tai Frankfurtas- Vilnius rodo. O tas 29 d. rodo kaip ir daugumai : Vilnius - Frankfurtas
Atsakyti
Ziuriu Fungiology kordicepsui vel taiko 20% nuolaida http://www.iherb.com...plantcaps/50034
Atsakyti
Ateinančios savaitės nuolaidos 4u.gif kol kas nuolaidos krepšelyje nesimato, bet turėtu buti neužilgo ;)
Piggy Paint
Ecco Bella
MuscleMeds
Olympian Labs Inc
Mega-Food
Nature s Baby Organics
Hobe-Labs

Dar savaitinis pasiulymas Organic Acai Powder - Take an extra 30% off! 4u.gif
Atsakyti