Įkraunama...
Įkraunama...

iHerb 118

QUOTE(Maja Di @ 2016 11 09, 10:58)
Nuolaidų dar netaiko, įtariu vakare tik pradės taikyt ax.gif ... Man jie irgi patinka, nebeturiu, reiktų užsipirkt, bet tas siuntimas blink.gif ...
O dėl lakų kaip gaila, dar kelias spalvas norų lape susikrovus, neišbandžiau visų ax.gif . Nesuprantu kas jiems pasidarė, gal visus skysčius tuoj uždraus ax.gif. Ms.Blondie kažkada kitą parduotuvę su tais lakais buvo užrodžius, tik kaip ten su siuntimu neaišku.

lakai tikrai geri wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Minutėlė @ 2016 11 08, 20:12)
Dienos prekė puodelis-termosas tik 0.92 eur.
Reiks susikrauti krepšelį. Sugundė puodelis-termosas biggrin.gif .
  Paskaičius atsiliepimus kažkaip nežinau ar verta pirkti. Nors kai tokia tik kaina....
Gal kuri turėjote?

Pirkau jį kažkada. Niekam tikęs. Šilumos nelaiko, užsidaro nesandariai. Neimčiau net dykai, nes šiaip naudot kaip puodelį, nepatogu.
Atsakyti
QUOTE(jurda @ 2016 11 09, 10:26)
Pirkau jį kažkada. Niekam tikęs. Šilumos nelaiko, užsidaro nesandariai. Neimčiau net dykai, nes šiaip naudot kaip puodelį, nepatogu.

Ir dar smirda plastmasė, grynas kitaiskas šlamštas. Dykai gal ir imčiau, bet jis sunkus, todėl siuntimas išbrangsta.
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2016 11 09, 10:34)
Ir dar smirda plastmasė, grynas kitaiskas šlamštas. Dykai gal ir imčiau, bet jis sunkus, todėl siuntimas išbrangsta.

O aš neimčiau. Man svarbu iš kokios plastmasės gerti karštą gėrimą. Net ir už dyką savęs nenuodyčiau. Buvau užsisakiusi ir aš kažkada, išmečiau.
Atsakyti
Nagi merginos, pasisakykit ir jus.. Gavau difuzoriu, ir va sako daug kas, kad eukalipto kategoriskai negalima vaikams garinti. O as iki siol ta dariau ir maniskiams padedavo nuo kosulio.. Rimtai cia negalima?? Kam as pirkau ji tada.. unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shalimar: 09 lapkričio 2016 - 09:50
QUOTE(^Vakarė^ @ 2016 11 09, 10:42)
O aš neimčiau. Man svarbu iš kokios plastmasės gerti karštą gėrimą. Net ir už dyką savęs nenuodyčiau. Buvau užsisakiusi ir aš kažkada, išmečiau.

Aš neišmečiau, į kaimą sodybon išvežiau. Išsivadėjo tas kvapas, kartais panaudojam laukan išsinešdami kai daugiau žmonių būna ir pritrūksta puodelių. Bet šilumos tai nelaiko taip kaip geri puodeliai.
Papildyta:
QUOTE(Shalimar @ 2016 11 09, 10:49)
Nagi merginos, pasisakykit ir jus.. Gavau difuzoriu, ir va sako daug kas, kad eukalipto kategoriskai negalima vaikams garinti. O as iki siol ta dariau ir maniskiams padedavo nuo kosulio.. Rimtai cia negalima?? Kam as pirkau ji tada..  unsure.gif

Aš tai eukaliptą pirty naudoju. Jei padeda, tai ir į difuzorių, manau galima. Tų nuomonių kas sveika, kas ne, nete pilna, jei jūsiškiams padeda, manau, vienareikšmiškai geriau nei vaistai.
Atsakyti
QUOTE(Shalimar @ 2016 11 09, 11:49)
Nagi merginos, pasisakykit ir jus.. Gavau difuzoriu, ir va sako daug kas, kad eukalipto kategoriskai negalima vaikams garinti. O as iki siol ta dariau ir maniskiams padedavo nuo kosulio.. Rimtai cia negalima?? Kam as pirkau ji tada..  unsure.gif

Galima tik su protu, 2-3 lašelius į 150 vandens - tikrai nieko nebus. Pavoinga tepti grynu al. arba kvepuoti nepraskiestu (gali sukelti traukulius). Na gal nenaudočiau labai mažiems vaikams, kūdikiams.

Papildyta:
Dar viena akcija 4u.gif
Cold & Flu Special - 20% off (Select Items).
Ends Wednesday, November 16th, at 10:00 am Pacific Time.
Atsakyti
Gal kam bus įdomu apie seleną
http://www.delfi.lt/...o.d?id=17829503
Atsakyti
Puiki svetainė wub.gif

Gal kuri gėrėte gaba, 5-htp ar pan vitaminus nuotaikai, miegui pagerinti? Norėčiau nusipirkti šitus bet jei nieko nekeičia tai kam pinigus mėtyti unsure.gif
Atsakyti
Miegui ir nuotaikai pagerinti kaip tik šiuo metu yra vaikams papildas su didele nuolaida :
http://www.iherb.com...z-160-ml/38659? Liko 7 vienetai. Su pasiflora ir kitais raminančiais priedais.

QUOTE(^Vakarė^ @ 2016 11 09, 10:09)

Ačiū, visai įdomu.
Atsakyti
Moderatore, grąžinkite temą į Bendraminčius. Please 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rožės vardas @ 2016 11 09, 10:41)
Miegui ir nuotaikai pagerinti kaip tik šiuo metu yra vaikams papildas su didele nuolaida :
http://www.iherb.com...z-160-ml/38659? Liko 7 vienetai. Su pasiflora ir kitais raminančiais priedais.

Ačiū už patarimą, bet aš sau ieškaus smile.gif
Atsakyti