Įkraunama...
Įkraunama...

iHerb 118

Kokia įdomybė yra Iherbe , tik brangoka gal Muilai pagal zodiako ženklus metalinėje dėžutėje bet gražu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(nieko_sau @ 2016 11 07, 14:40)
Kokia įdomybė yra Iherbe , tik brangoka gal Muilai pagal zodiako ženklus metalinėje dėžutėje bet gražu  ax.gif

Nu jo, brangoka, gal kažkur kitur pigiau tokių galima gauti, labai gerai būtų dovanėlėms.
Nesuprantu kodėl neišeina ignorą uždėt vienai narei, matau visus postus. Čia dar dar, galiu ir nesilankyt, bet ir kitoj mano mylimoj temoj pradėjo lankytis blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2016 11 07, 14:25)
Nu jo, brangoka, gal kažkur kitur pigiau tokių galima gauti, labai gerai būtų dovanėlėms.
Nesuprantu kodėl neišeina ignorą uždėt vienai narei, matau visus postus. Čia dar dar, galiu ir nesilankyt, bet ir kitoj mano mylimoj temoj pradėjo lankytis blink.gif

Čia tikriausiai susiję su naujos forumo versijos kūrimu. Daug funkcijų dabar stringa unsure.gif
Atsakyti
Šiandien gavau siuntinuką Vilnius-Frankfurtas. Taip kad visoms turi ateiti.
Atsakyti
QUOTE(Minutėlė @ 2016 11 07, 17:51)
Šiandien gavau siuntinuką Vilnius-Frankfurtas. Taip kad visoms turi ateiti.

aciu, ramiai miegosiu. bigsmile.gif biggrin.gif
Atsakyti
Merginos, o eukalipto eterinio aliejaus neleidzia siusti i Lietuva?
Atsakyti
QUOTE(Inga++ @ 2016 11 07, 21:00)
Merginos, o eukalipto eterinio aliejaus neleidzia siusti i Lietuva?

Sita leidzia

http://eu.m.iherb.co...99?rcode=kaj529
Atsakyti
QUOTE(nieko_sau @ 2016 11 07, 20:20)

Aciu labai! dar noriu paklausti, kur reikia suvesti siuntinio tracking number, kad patikrinti savo siuntinio kelione? Turiu negauta siuntinuka, uzsakyta spalo 2d.
Atsakyti
QUOTE(Inga++ @ 2016 11 07, 23:36)
Aciu labai! dar noriu paklausti, kur reikia suvesti siuntinio tracking number, kad patikrinti savo siuntinio kelione? Turiu negauta siuntinuka, uzsakyta spalo 2d.

Order History / ten kur Order detalis viršuje yra Tracking: melynai - spauskit ten 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nieko_sau: 07 lapkričio 2016 - 21:53
Kazin kodel man sitos 118 temos neikelia prie favorite? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(^Vakarė^ @ 2016 11 08, 14:32)
Kazin kodel man sitos 118 temos neikelia prie favorite?  unsure.gif

Du kartus reik spaust "Ideti i Favorites"
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2016 11 08, 16:13)
Du kartus reik spaust "Ideti i Favorites"

Paspaudus "Ideti/pasalinti i Favorites" raso "ideta i favorites". Paspaudus dar karta, raso "pasalinta is favorites" dar karta paspaudus rasi "ideta i favorites", bet favorituose neatsiranda.

P.S. Pasirodo, kai raso "pasalinta is favorites" tada ir prideda biggrin.gif Ačiū 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ^Vakarė^: 08 lapkričio 2016 - 15:20