Įkraunama...
Įkraunama...

iHerb 118

QUOTE(AuroraBO @ 2016 11 06, 11:00)
O kažin kaip šitas Japoniškas gliutaminas http://eu.iherb.com/...lutamine-powder rašo kad natūraliai fermentuotas, tik kodėl porcija jo 5 gr., kai Jarrow tik 2 gr hmm.gif ar gali būti jo koncentracija silpnesnė ar dar kažkas? Ar tiesiog, kad prie sporto prekių jis, todėl didesnę dozę rekomenduoja gerti?

Manau, kad šitas geras irgi, be abejo. Tai jo koncentracijos gali kisti. Rimti atletai iki 50 gramų per dieną ima. Kiek tai gerai ir saugu nesiimu spręsti, bet ima, tai faktas.
Papildyta:
QUOTE(ivetacom @ 2016 11 06, 11:21)
Bet kur apie tai galima paskaityti? Amino rugstis, tai galutine medziaga, kuria jau niekaip nereikia organizmui apdoroti, tai koks skirtumas, kokiu budu ji isgauta, jei ji grina ir jokiu priedu neturi.

Yra skirtumas, tikrai. Negi natūralesnė forma jums nepatrauklesnė? Dabar visi pamišę dėl tų bakterijų, fermentavimo smile.gif
Kad ir čia pvz. rašo apie tai http://www.northcoas...dlglutamine.php
Atsakyti
QUOTE(ivetacom @ 2016 11 06, 14:18)
Idomu, EOS lupu balzamu jau seniau nera, ar dabar dovanoms isgraibe http://www.iherb.com...lution-of-smoot

išgraibe, pasirode gal vienam vakarui ar dviem ir viską išpardave.

Atsakyti
Ką tik padariau užsakymą su prieš tai minėtu nukainuotu produktu imunitetui. Liko vos 7 vienetai. Krepšelis: http://www.iherb.com...5..._NOW-02645
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rožės vardas: 06 lapkričio 2016 - 13:24
O ar geras tas immune support? 20% cinko, seleno 386%, atsilepimu beveik nera.
Atsakyti
Naujas krepšelis. Pasiėmiau ginko smegenims. Kažko atmintį reikia gerinti smile.gif . Nes mūsų vaistinėse kainos tai baisu. Ir dovanėlę prie to pačio paėmiau. Bus dovanai.
Atsakyti
QUOTE(toffi1 @ 2016 11 06, 17:41)
O ar geras tas  immune support? 20% cinko, seleno 386%, atsilepimu beveik nera.

Norint tikrai efekto, skaičiuojam: 15 ml * 5, nes tiek reikia į dieną sugerti, kad kas jaustųsi, bus 75 ml. 563 ml padalinam iš 75 ml, gauname 7,5 dienos. Per savaitę kažkiek gal ir pasipildysite, bet ar stebuklas bus? Nemanau. Ar poveikis bus ilgalaikis, bent sekančioms 3 savaitėms nieko negeriant. Duokdie, bet garantijų nėra.
Išvada: net ir su nuolaida, abejotina ar tai superinis produktas. Pabandymui pasižaisti būtų malonu, kad kainuotų dar perpus pigiau.
Tokia mano nuomonė smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Minutėlė @ 2016 11 06, 19:56)
Naujas krepšelis. Pasiėmiau ginko smegenims. Kažko atmintį reikia gerinti smile.gif . Nes mūsų vaistinėse kainos tai baisu.  Ir dovanėlę prie to pačio paėmiau. Bus dovanai.

Sito GINKO nepajutau, nezinau kaip jo paveikis turetu jaustis... ? - parasykit kaip jums bus smile.gif
Geriant ji as likau apsnudusi, nedarbinga, kavos reikejo ir norejau... galvojau, kad hemoglobinas yra krytes, zadejau eiti tikrintis, BET
pradejus gerti magni, cinka ir D3 is karto sviesiau akyse, darbingumas, jokio mieguistumo ir kaip kazkada jau cia rasiau NENORAS KAVOS. Organizmas priesinasi, o kai pameginau smalsumo delei isgerti, net skrandis sustojo...
Matyt Mg, Zn ir D3 buvo mano organizmui poreikis, niekad anksciau nebuvau ju taip atskirai gerusi....
Atsakyti
QUOTE(Contessa @ 2016 11 06, 22:59)
Sito GINKO nepajutau, nezinau kaip jo paveikis turetu jaustis... ? - parasykit kaip jums bus smile.gif
Geriant ji as likau apsnudusi, nedarbinga, kavos reikejo ir norejau... galvojau, kad hemoglobinas yra krytes, zadejau eiti tikrintis, BET
pradejus gerti magni, cinka ir D3 is karto sviesiau akyse, darbingumas, jokio mieguistumo ir kaip kazkada jau cia rasiau NENORAS KAVOS. Organizmas priesinasi, o kai pameginau smalsumo delei isgerti, net skrandis sustojo...
Matyt Mg, Zn ir D3 buvo mano organizmui poreikis, niekad anksciau nebuvau ju taip atskirai gerusi....

Man jis galvos skausmą provokavo, nebegalėjau gerti unsure.gif
Papildyta:
pati negaliu patikėti, bet gavau spalio 27 d. siuntinuką - taip greitai dar nebuvo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(nieko_sau @ 2016 11 06, 21:07)
Man jis galvos skausmą provokavo, nebegalėjau gerti  unsure.gif
Papildyta:
pati negaliu patikėti, bet gavau spalio 27 d. siuntinuką - taip greitai dar nebuvo  smile.gif

Aš irgi vakar gavau 27d.
Atsakyti
QUOTE(Contessa @ 2016 11 06, 20:59)

Aš su ginkgo irgi nieko nejaučiu. O vat mama mano jaučia, dievina jį. Individualiai kažkaip matyt šis medis
Atsakyti
QUOTE(nieko_sau @ 2016 11 06, 21:07)
Man jis galvos skausmą provokavo, nebegalėjau gerti  unsure.gif
Papildyta:
pati negaliu patikėti, bet gavau spalio 27 d. siuntinuką - taip greitai dar nebuvo  smile.gif

O aš spalio 30 d. jau gavau bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(AuroraBO @ 2016 11 06, 23:38)
O aš spalio 30 d. jau gavau bigsmile.gif

malonu, kad ir visad taip butu per savaite ax.gif
Atsakyti