Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(Carlin @ 2016 11 03, 13:34)
Pernai visoms 4 auklėtojoms dovanojau naminio riešutų sviesto stiklainiukus. Kadangi pati vertinu tokias dovanas, tai ir kitiems stengiuosi kažką panašaus dovanoti biggrin.gif
Šiemet nupirkau karšto šokolado rinkinius. Anksčiau esu dovanojus kvepiančias žvakes iš Bathandbodyworks. Dar vienais metais esu dariusi skanėstų krepšelius iš Tie kepėjai, bet čia dar kai vienas vaikas buvo ir auklėtojos tik dvi, nes labai brangiai gavosi  biggrin.gif

O, kvepiančios kalėdinės žvakės gal nieko ax.gif ir pvz gero tikro šampo butelis
Atsakyti
Laba diena ar cia org parduotuve ?

http://www.timberlanditaly.com/en
Atsakyti
QUOTE(lankute @ 2016 11 03, 09:50)

O konkreciai kuri ten bus,nes nemazai ju yra?
Atsakyti
QUOTE(kelio zenkliukas @ 2016 11 03, 13:43)
Laba diena ar cia org parduotuve ?

http://www.timberlanditaly.com/en

Originali pardė yra tik viena www.timberland.com
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2016 11 03, 12:42)
O, kvepiančios kalėdinės žvakės gal nieko  ax.gif ir pvz gero tikro šampo butelis

aš gero raudono vyno norėjau dovanoti vienais metais, bet paskui pagalvojau, kad auklėtojoms gal nelabai etiška biggrin.gif nors pas mus jos visos labai fainos, tokios šiuolaikinės ir saviakės, bet ranka nekilo vyno pirkt unsure.gif
jau ir taip pasakoja man, kaip mažoji mano nuo ryto darželyje atsisėdus ale vyną geria biggrin.gif biggrin.gif tai gal tiek to su tuo alkoholiu... biggrin.gif

o tikrą šampaną ne visi mėgsta biggrin.gif ypač jaunimas arba senesnio kirpimo tetos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ivonele25 @ 2016 11 03, 13:47)

Man asmeniškai visos nenormaliai saldžios. Aš tą pakelį dalinu į tris dalis. Patiko su druskyte. Visos kitos man nevertos. Jau vien dėl to cukraus. Skaniausia man beatos kakava plikyta pienu ir šaukštu medaus pagal skonį.
Papildyta:
QUOTE(Carlin @ 2016 11 03, 13:49)
aš gero raudono vyno norėjau dovanoti vienais metais, bet paskui pagalvojau, kad auklėtojoms gal nelabai etiška biggrin.gif nors pas mus jos visos labai fainos, tokios šiuolaikinės ir saviakės, bet ranka nekilo vyno pirkt  unsure.gif
jau ir taip pasakoja man, kaip mažoji mano nuo ryto darželyje atsisėdus ale vyną geria  biggrin.gif  biggrin.gif tai gal tiek to su tuo alkoholiu...  biggrin.gif

o tikrą šampaną ne visi mėgsta biggrin.gif ypač jaunimas arba senesnio kirpimo tetos biggrin.gif

Hmmmm... per velykas dovanojau advokato. Na neišbrokyjo biggrin.gif paskutiniai metai. Labai geros mūsų auklės. Dabar priešmokykliniai jie tai pažangą vaiko matau ir šiaip smagu juk dovanos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2016 11 03, 12:15)
man vis tiek neveikia  angel_sadangel.gif

O tu įdėk/išmesk ir turi rodyt biggrin.gif
gražiai atrodai mirksiukas.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Ivonele25 @ 2016 11 03, 13:47)

aš visas kakavas išragavau, tai man visos skanios smile.gif
Atsakyti
QUOTE(krista08 @ 2016 11 03, 12:01)
Tokie vaizdai pakeičia nusistatymą, iš nereikia į reikia  biggrin.gif

vuo būtent ir aš mąsčiau reik nereik, nu bet po Spyglio fotosesijos ir persigalvojau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AstaRaud: 03 lapkričio 2016 - 13:22
Koki dydį perkat 3 metų (100 cm) bernams GYMBOREE? XS/4T?
Atsakyti
BLUEFLY nedaug truksta iki free
http://www.bluefly.c...ortBy=price asc
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ciurlionis: 03 lapkričio 2016 - 13:16
QUOTE(ciurlionis @ 2016 11 03, 15:15)

o kvepalams yra tax ar kazkokie isskirtinaii dalykai?
Atsakyti