Listeja2 - jug jei retsykiai suvalgysi koki pyrageli gi nieko baisaus. Svarbu kad ne sistemingai🙂. As esu tai saldumynu manijake😁.
Labas rytas Šiandien 73,1 kg.Gyvenimas kiek tai prašviesėjo, apetitas atsirado, ir svarstyklių rodyklė kyla aukštyn Bet, gal geriau taip, nei negalėti valgyti?
Greitai, greitai visos prisidavinėjam
Labas rytas, mergaitės, atsiprašau dėl praėjusios savaitės. Dirbau, ilsėjaus ir galiausiai susirgau.
Kelkit duomenis, rytoj padarysiu lentelę.
76,3 kg. - gerai, kad ne aukštyn....
Sveiki pas mane 70.5kg
Matyt as per valgymo laika perdaug privalgau 🤔kad mazai krenta
Labas vakarėlis!
NEIŠSIGĄSKIT, ČIA PRAĖJUSIOS SAVAITĖS LENTELĖ
Praėjusios savaitės šaunuolė turėjo būti gobsiukas
Gabi, nenukabink nosies. Rytoj laukiu tavi duomenų už šią savaitę!!! Tavęs vienos trūksta!
braske09, anerita* - jus trinu iš lentelės, nes jau kurį laiką neprisiduodate rezultatų. Jei vėliau bus noro prisijungti, mielai prašom
Mejja, dar šią savaitę palieku lentelėje, bet jei kitą savaitę nebus duomenų, taip pat ištrinsiu
Labas rytas Žinoma priimsime :4u:Prašome prisistatyti.Ūgis,svoris, metai,siekiamas svoris, šeimyninė padėtis nebūtina.Ne kokios pletkų bobutės esame Šiandien, kaip tik trečiadienis, svorio pridavimo diena.Svarstyklės rodė 72,2 kg.
Sveikute!
Mano duomenys yra:
Ugis: 169cm
Metai: 34
Svoris: 77.8kg
Siekiamas svoris: 62kg
Sveikute!
Mano duomenys yra:
Ugis: 169cm
Metai: 34
Svoris: 77.8kg
Siekiamas svoris: 62kg
As pradejau mesti svori liepos 21d. Ta diena pradinis svoris buvo 83.3kg. Siandien ryte buvo 77.8kg