Įkraunama...
Įkraunama...

Toms, kurioms nepavyko daug kartų

Listeja2 - jug jei retsykiai suvalgysi koki pyrageli gi nieko baisaus. Svarbu kad ne sistemingai🙂. As esu tai saldumynu manijake😁.

Atsakyti

Labas rytas :4u:Šiandien 73,1 kg.Gyvenimas kiek tai prašviesėjo, apetitas atsirado, ir svarstyklių rodyklė kyla aukštyn  :( Bet, gal geriau taip, nei negalėti valgyti?

Greitai, greitai visos prisidavinėjam :liezuvis:

Atsakyti
Sveikos, prisiduodu ir aš, 73 kg.
Atsakyti

Labas rytas, mergaitės, atsiprašau dėl praėjusios savaitės. Dirbau, ilsėjaus ir galiausiai susirgau.

Kelkit duomenis, rytoj padarysiu lentelę.  

Atsakyti

Labas rytas 84.😣

Atsakyti
Labas rytas,
76,3 kg. - gerai, kad ne aukštyn.... unsure.gif
Atsakyti

Sveiki pas mane 70.5kg

Matyt as per valgymo laika perdaug privalgau 🤔kad mazai krenta

Atsakyti
Labas vakaras , kovoju su prieaugliu, šį rytą 86,500. Protarpinis veikia, nežadu jo mesti. Turkijos pasekmės dar jaučiamos biggrin.gif
Atsakyti

Labas vakarėlis! 

NEIŠSIGĄSKIT, ČIA PRAĖJUSIOS SAVAITĖS LENTELĖ  :ax:

Praėjusios savaitės šaunuolė turėjo būti gobsiukas  :first:   

Atsakyti

Gabi, nenukabink nosies. Rytoj laukiu tavi duomenų už šią savaitę!!! Tavęs vienos trūksta! :ploja2: 

braske09, anerita* - jus trinu iš lentelės, nes jau kurį laiką neprisiduodate rezultatų. Jei vėliau bus noro prisijungti, mielai prašom  :4u: 

Mejja, dar šią savaitę palieku lentelėje, bet jei kitą savaitę nebus duomenų, taip pat ištrinsiu  :nono: 

Atsakyti

Labas rytas :4u: Žinoma priimsime :4u:Prašome prisistatyti.Ūgis,svoris, metai,siekiamas svoris, šeimyninė padėtis nebūtina.Ne kokios pletkų bobutės esame  :D Šiandien, kaip tik trečiadienis, svorio pridavimo diena.Svarstyklės rodė 72,2 kg.

Sveikute!

Mano duomenys yra:

Ugis: 169cm

Metai: 34

Svoris: 77.8kg

Siekiamas svoris: 62kg

Atsakyti

Sveikute!

Mano duomenys yra:

Ugis: 169cm

Metai: 34

Svoris: 77.8kg

Siekiamas svoris: 62kg

As pradejau mesti svori liepos 21d. Ta diena pradinis svoris buvo 83.3kg. Siandien ryte buvo 77.8kg

Atsakyti