Laba, mielosios.
Prisiduodu - 76,7 kg. As puikiai zinau, kad man tinka vienas budas lieknejimui - atsisakyti miltiniu patiekalu, uzkandziavimu ir valgymo po 18 val. Negaliu dar labai pavyzdingai to laikytis, bet bandau.
Lisiteja - puikiai tave suprantu. Mano vyras metai kaip gyvena su sia liga. Juodas periodas buvo, taciau reikia jo atsikratyti - turi buti stipri, kad palaikyti artima, ta, kuris serga, nes nieko nera jiems - ligoniams - sunkiau, kaip mafyfi aplinkui esancius artimuosius, kurie akimis ir elgesiu juos jau laidoja.
Mylekit save, saugokit, nes jusu dabar labai reikia ligoniui.
Ačiū,Mažule.
Laikausi,kur gi dėsies nesilaikiusi.Tik prieš mėnesiuką sužinojom,šokas didžiulis.Esu mediko vaikas,esu šiuose reikaluose pasikausčiusi.O kai dar skaityti moku,info visur visokios pilna,tai stogą rauna pilnumoje.
QUOTE(Lisitėja2 @ 2019 08 07, 10:38)
<p>Ačiū,Mažule.</p><p>Laikausi,kur gi dėsies nesilaikiusi.Tik prieš mėnesiuką sužinojom,šokas didžiulis.Esu mediko vaikas,esu šiuose reikaluose pasikausčiusi.O kai dar skaityti moku,info visur visokios pilna,tai stogą rauna pilnumoje.</p>
Kiekvienas atvejis labai skirtingas. Mačiau, kad ir su pirma stadija gydymo neatlaiko ir po kelių mėnesių išeina, o mano gera draugė jau 2 metai su 4 stadija, metastazėm visur kur tik gali ir puikiai gyvena - keliauja, aktyviai dirba...Gera grupė yra fb Diagnozė vėžys - patark artimui ten užsiregistruoti - jokių žolininkų, tik tradicinė medicina.
Ir pasitikėjimo daktarais - jie Lietuvoje tikrai geri.
Sveikos dbr atostogos tai nz kaip cia dbr bus sia sav 71.500kg
Prisiduodu 72,5 kg.
Labas vakarėlis,
Mazule Tu pas mus tikra šaunuolė
štai ir rezultatai:
[attachment=263232:190807.jpg]
QUOTE(Kristute97 @ 2019 08 08, 19:45)
<p>Labas vakarėlis,</p>
<p> </p>
<p>Mazule Tu pas mus tikra šaunuolė
<p> </p>
<p>Mazule Tu pas mus tikra šaunuolė