Įkraunama...
Įkraunama...

Toms, kurioms nepavyko daug kartų

Laba, mielosios.
Prisiduodu - 76,7 kg. As puikiai zinau, kad man tinka vienas budas lieknejimui - atsisakyti miltiniu patiekalu, uzkandziavimu ir valgymo po 18 val. Negaliu dar labai pavyzdingai to laikytis, bet bandau.

Lisiteja - puikiai tave suprantu. Mano vyras metai kaip gyvena su sia liga. Juodas periodas buvo, taciau reikia jo atsikratyti - turi buti stipri, kad palaikyti artima, ta, kuris serga, nes nieko nera jiems - ligoniams - sunkiau, kaip mafyfi aplinkui esancius artimuosius, kurie akimis ir elgesiu juos jau laidoja.
Mylekit save, saugokit, nes jusu dabar labai reikia ligoniui.
Atsakyti

Ačiū,Mažule.

Laikausi,kur gi dėsies nesilaikiusi.Tik prieš mėnesiuką sužinojom,šokas didžiulis.Esu mediko vaikas,esu šiuose reikaluose pasikausčiusi.O kai dar skaityti moku,info visur visokios pilna,tai stogą rauna pilnumoje.

Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2019 08 07, 10:38)
<p>Ačiū,Mažule.</p><p>Laikausi,kur gi dėsies nesilaikiusi.Tik prieš mėnesiuką sužinojom,šokas didžiulis.Esu mediko vaikas,esu šiuose reikaluose pasikausčiusi.O kai dar skaityti moku,info visur visokios pilna,tai stogą rauna pilnumoje.</p>

Kiekvienas atvejis labai skirtingas. Mačiau, kad ir su pirma stadija gydymo neatlaiko ir po kelių mėnesių išeina, o mano gera draugė jau 2 metai su 4 stadija, metastazėm visur kur tik gali ir puikiai gyvena - keliauja, aktyviai dirba...Gera grupė yra fb Diagnozė vėžys - patark artimui ten užsiregistruoti - jokių žolininkų, tik tradicinė medicina.
Ir pasitikėjimo daktarais - jie Lietuvoje tikrai geri.
Atsakyti
Sveikos, per darbus vos nepamiršau prisiduoti - 74,0. Ech, greičiau į 3 zoną, ko jau seniai nebuvo.
Atsakyti

Sveikos dbr atostogos tai nz kaip cia dbr bus sia sav 71.500kg

Atsakyti

Sveikos. Prisiduodu 84(0 )

Nera kada sysiimti ranka atsisakyneja. Sedziu leudziamaus vaistais. Nervas ima valgau kas lenda taip ramindamasi

Atsakyti

Prisiduodu 72,5 kg.

Atsakyti
Sveikutės, aš atostogauju Turkija, maistas nerealus, kaip bus nžn, kitą savaitę trečiadienį duosiu žinot. Sėkmės visoms.
Atsakyti

Labas vakarėlis,

Mazule  :first:  Tu pas mus tikra šaunuolė  :first:

štai ir rezultatai:

[attachment=263232:190807.jpg]

Atsakyti
QUOTE(Kristute97 @ 2019 08 08, 19:45)
<p>Labas vakarėlis,</p>
<p> </p>
<p>Mazule  first.gif  Tu pas mus tikra šaunuolė 

Jatau kaip nuostabu biggrin.gif
Aš arba savaitės šaunuolė, arba savaitės gėda biggrin.gif - matysim, kaip seksis toliau
Atsakyti

Mažule, labai šaunu,sveikinimai :4u:

Atsakyti

Sveikinimai Mazulei🥀

Atsakyti