Labas rytas .veluoju nepykit nakti tik gryzau is atostogu.
Rezultatas kaip ir byjojau baisus.
84kg 😪 bet susiimsiu nuo siandien jau.
Sveikos merginos. Visai išsikvėpė mūsų tema. Susitinkam tik prisduoti svorius. Gal pasipasakokite, kaip kam sekasi, su kokiais iššūkiais susidūriate ar pasidžiaukite, kas jums padeda svorį mesti.
Aš šuo metu esu sutrikusi ir galvoju, kaip rasti tą teisingą kelią į liekną figūrą. Po 10 sav. protarpinio badavimo jau savaitė, kaip to nesilaikau. Truputi padauginau saldumynų iš to streso, kad man PB kažkaip nepasiteisino. Ką gi, po savaitės svoris stovi vietoje. Džiaugiuosi, kad neauga, bet vistiek suku galvą, kaip pasiekti savo sveiką KMI?
Sveikos merginos. Visai išsikvėpė mūsų tema. Susitinkam tik prisduoti svorius. Gal pasipasakokite, kaip kam sekasi, su kokiais iššūkiais susidūriate ar pasidžiaukite, kas jums padeda svorį mesti.
Aš šuo metu esu sutrikusi ir galvoju, kaip rasti tą teisingą kelią į liekną figūrą. Po 10 sav. protarpinio badavimo jau savaitė, kaip to nesilaikau.
Aš dar juodoje zonoje, nėra nuotaikos tarškėti.Ir neaišku kiek ten būsiu.Visos,kurios susidūrėte su onkologija mane supras.Liga palietė man labai artimą žmogų, ne šeimos narį.
O dar geriausios draugės mamą palaidojom.Vakar draugė išskrido, vėl liūdesys.
Gabi, iki lieknos figūros tik yra vienas kelias susilaikymas ir sportas.Ir taip visą gyvenimėlį.Kito kelio nėra.
Geriu kavą( su saldikliu) ir varau darbelin.Visoms geros dienos
Mados lienkėjimo srity mane veikia mažiausiai. Imčiausi pačio nemadingiausio būdo, jei tik jis tiktų man O kad susilaikymas yra vienas iš jų, tai tikrai sutinku - tik iki kokios ribos? Reikia rasti sveikas ribas ir man tai viso gyvenimo paieškos.
Dėl sergančių artimųjų tikrai suprantu, prieš penkerius metus netekau savo geriausios draugės... Dar ir šiandien sunku patikėti, kad jos nebėra, kartais mieste šmėkšteli panašūs bruožai, tik vėliau nusmelkia mintis, kad taip būti nebegali.
Geros dienos visoms.
Prisiduodu - 94,5