Įkraunama...
Įkraunama...

Toms, kurioms nepavyko daug kartų

Labas rytas .veluoju nepykit nakti tik gryzau is atostogu.

Rezultatas kaip ir byjojau baisus.

84kg 😪 bet susiimsiu nuo siandien jau.

Atsakyti
QUOTE(tinute31 @ 2019 08 01, 05:36)
<p>Labas rytas .veluoju nepykit nakti tik gryzau is atostogu.</p><p>Rezultatas kaip ir byjojau baisus.</p><p>84kg 😪 bet susiimsiu nuo siandien jau.</p>

Labas rytas, aš irgi tuoj įkelionę su UAI, maistas, gėrimai, su kokiu pliusų grįšiu net nežinau...Na bet atostogos!!!
Atsakyti

Tai sysik palikim taip o jau kita sav prisiduosiu😊

As jau 3 kai nevartoju miltu😁 pradzioj buvo lomkes 😁na o dbr jau viskas gerai.

Atsakyti

Mazule -Yra dbr lb daug geru ir skaniu bandeliu pyragu ir be kvieciu tikrai rasit ka valgyt :rolleyes:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gobsiukas: 01 rugpjūčio 2019 - 10:26

Mulka70  :first:  Sveikinimai dideliausi   :leb:

Na gi, merginos, nepasiduodam vasaros pagundoms  :ploja2:

[attachment=263156:20190731.jpg]

Atsakyti

Mulka70💐

As nu pirmadienio pradejau laikytis PB ir matyt vakar nepavalgiau sociai ( nebuvo laiko) tai vakare vos nesugadinau visko. Vyras sako kentek :rolleyes:​ 

Atsakyti

Saunuolis vyras. Bet is patirties zinau jai kentesit greit mesit viska. Viskas musu galvoje

Atsakyti

Sveikos merginos. Visai išsikvėpė mūsų tema. Susitinkam tik prisduoti svorius. Gal pasipasakokite, kaip kam sekasi, su kokiais iššūkiais susidūriate ar pasidžiaukite, kas jums padeda svorį mesti. 

Aš šuo metu esu sutrikusi ir galvoju, kaip rasti tą teisingą kelią į liekną figūrą. Po 10 sav. protarpinio badavimo jau savaitė, kaip to nesilaikau. Truputi padauginau saldumynų iš to streso, kad man PB kažkaip nepasiteisino. Ką gi, po savaitės svoris stovi vietoje. Džiaugiuosi, kad neauga, bet vistiek suku galvą, kaip pasiekti savo sveiką KMI?

Atsakyti
QUOTE(Gabi* @ 2019 08 06, 08:54)
<p>Sveikos merginos. Visai išsikvėpė mūsų tema. Susitinkam tik prisduoti svorius. Gal pasipasakokite, kaip kam sekasi, su kokiais iššūkiais susidūriate ar pasidžiaukite, kas jums padeda svorį mesti. </p><p>Aš šuo metu esu sutrikusi ir galvoju, kaip rasti tą teisingą kelią į liekną figūrą. Po 10 sav. protarpinio badavimo jau savaitė, kaip to nesilaikau. Truputi padauginau saldumynų iš to streso, kad man PB kažkaip nepasiteisino. Ką gi, po savaitės svoris stovi vietoje. Džiaugiuosi, kad neauga, bet vistiek suku galvą, kaip pasiekti savo sveiką KMI?</p>

Protarpinio badavimo mada mane šiek tiek stebina, turiu keletą draugių, kurios visą gyvenimą panašiai maitinasi, nevalgo pusryčių, šiek tiek užkanda per pietus, suvalgo sočią vakarienę, joms gaunasi 16-8, bet visos nutukusios. Mes vaikystėje juokaudavome, kad sumo imtynininkai valgo vieną kartą per dieną. Praeis ta mada, pabandykite valgyti viską, tiesiog mažesniais kiekiais, atsisakyti saldumynų, bent jau baltų miltų gaminių, jeigu norisi ko nors saldaus, tai kokį gerą saldainuką prie kavos iki pietų. Aš tai turiu baisią bėda - nesijaučiu soti, jei po pietų ar vakarienės nesuvalgau ko nors saldaus, bent medaus šaukštelio. Vis bandau su tuo kovoti, sako, kad nauji įpročiai susiformuoja per 21 dieną, kažkaip nesulaukiu to laiko. Aišku, bepigu duoti patarimus kitiems, bet ir pačiai tos valios labai pritrūksta. Gal ne valios, bet saiko jausmo, na nėra pas mane to tik 1 saldainį, kiek bus, tiek ir suėsiu. tiesa, antsvorio neturiu, visgi riboju maistą bei daug sportuoju. Jei per atostogas sugebu užsimesti 3 kg, tai per 3 dienas po to juos numetu, bet toliau nei iš vietos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mulka70: 06 rugpjūčio 2019 - 09:15

Sveikos merginos. Visai išsikvėpė mūsų tema. Susitinkam tik prisduoti svorius. Gal pasipasakokite, kaip kam sekasi, su kokiais iššūkiais susidūriate ar pasidžiaukite, kas jums padeda svorį mesti. 

Aš šuo metu esu sutrikusi ir galvoju, kaip rasti tą teisingą kelią į liekną figūrą. Po 10 sav. protarpinio badavimo jau savaitė, kaip to nesilaikau.

Aš dar juodoje zonoje, nėra nuotaikos tarškėti.Ir neaišku kiek ten būsiu.Visos,kurios susidūrėte su onkologija mane supras.Liga palietė man labai artimą žmogų, ne šeimos narį.

O dar geriausios draugės mamą palaidojom.Vakar draugė išskrido, vėl liūdesys.

Gabi, iki lieknos figūros tik yra  vienas kelias susilaikymas ir sportas.Ir taip visą gyvenimėlį.Kito kelio nėra.

Geriu kavą( su saldikliu) ir varau darbelin.Visoms geros dienos :4u:

Atsakyti

Mados lienkėjimo srity mane veikia mažiausiai. Imčiausi pačio nemadingiausio būdo, jei tik jis tiktų man  :rolleyes: O kad susilaikymas yra vienas iš jų, tai tikrai sutinku - tik iki kokios ribos? Reikia rasti sveikas ribas ir man tai viso gyvenimo paieškos. 

Dėl sergančių artimųjų tikrai suprantu, prieš penkerius metus netekau savo geriausios draugės... Dar ir šiandien sunku patikėti, kad jos nebėra, kartais mieste šmėkšteli panašūs bruožai, tik vėliau nusmelkia mintis, kad taip būti nebegali. 

Geros dienos visoms. 

Prisiduodu - 94,5

Atsakyti

Pamiršau pasisverti :oh: ,jei ne per vėlu bus, prisiduosiu vakare.

Atsakyti