Įkraunama...
Įkraunama...

Toms, kurioms nepavyko daug kartų

Na, ten esmė yra ta, kad po 12 val nevalgymo prasideda visai kiti procesai organizme, vyksta daug teigiamų pokyčių bei energija gamina deginant savus riebalus. Be to, valgant trumpesnį laiką, suvalgomas maisto kiekis dažniausiai yra ženkliai mažesnis nei užkandžiaujant nuolatos. Būna ir išimčių - kai kurie sako, kad per tą laiko tarpą juos užvaldo žvėriškas apetitas. Man taip nebuvo. Valgiau žymiai mažiau. Tik tiek kad man kažkodėl nesuveikė...

Atsakyti

Aciu uz atsakyma. Tikiuos pasiteisins toks valgymas. Nes sitoks maitinimasis man priimtinesnis nereikia saves riboti ar kazko per daug skaiciuoti😁 galima valgyti viska🤗kiek spesiu

O dar del lenteles ar man rasyti sia sav svori ar palikti kitai sav🙂

Atsakyti

Labas rytas :4u: Laikausi gana stabiliai.Dabar turiu  73 kg.Kai geresnė nuotaika valgyti noriu,kai blogesnė,tai net pykina nuo maisto kvapo.Tiek galiu pasidžiaugti,kad tilpau į vieną suknutę,kurips nevilkėjau du metus,netilpau. :D​ 

Atsakyti
Labas rytas, prisiduodu 86,1. Nedaug, bet minusas, nors ir vakarėlių porą būta...Viskas ok. Geros dienos!
Atsakyti
Sveikos merginos, grįžtu po ilgų atostogų ir prisiduodu - 74,2. Visai neblogai, nes paskutinę savaitę buvau gerokai užtraukusi rankinį biggrin.gif šiaip atostogų viduryje buvau užsimetusi iki 77,7, tai truputuką šokas buvo. Žiūriu, čia protarpinis badavimas ant bangos, vis pasidomiu, bet visiškai netiktų mano gyvenimo ritmui, nes reiktų valgyti sočias vakarienes ir gana sočius pusryčius-pietus. O kam iš mūsų jis padėjo numesti svorio, nekalbu apie didelius kiekius 20-30 kg, domina 4-5 kg.
Atsakyti

Labas rytas. Prisiduodu - 94,5 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gabi*: 31 liepos 2019 - 09:01

Miromanovos -60 sistema kažkuo panaši į protarpinį badavimą.M-60 taippgi ilgas nevalgumo intervalas.Man su sistema sekėsi gerai.Tik,kad valia kažkur valkatauja,manęs neprižiūri. :lol:​ 

Atsakyti
Aš rugpjūčio mėn. darau iššūkį - atsisakau miltinių patiekalų ir nebevalgysiu nuo 18 val. - einu gult vėlai, apie 1 val., keliuosi 9 val. (atostogos mirksiukas.gif ), tai bus čia man kaip tik tas protarpinis badavimas biggrin.gif
Matysiu, kokie rezultatai bus rugsėjo mėn. pradžioje - jei šuds - tada vėl rysiu bandeles birthday.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mazule: 31 liepos 2019 - 11:29

Pas mane šiandien minusiukas 77,9 kg

Tik,kad valia kažkur valkatauja,manęs neprižiūri. :lol:​ 

:lol:  :lol: 

Aš rugpjūčio mėn. darau iššūkį - atsisakau miltinių patiekalų ir nebevalgysiu nuo 18 val. - einu gult vėlai, apie 1 val., keliuosi 9 val. (atostogos mirksiukas.gif), tai bus čia man kaip tik tas protarpinis badavimas biggrin.gif
Matysiu, kokie rezultatai bus rugsėjo mėn. pradžioje - jei šuds - tada vėl rysiu bandeles birthday.gif

Neįsivaizduoju savęs nevalgančios miltinių patiekalų  :ax:  Nors gal palaikysiu tau kompaniją, sumažinsiu iki minimumo.  :mastau: 

O dar del lenteles ar man rasyti sia sav svori ar palikti kitai sav🙂

Na, jei turi kokį rezultatą per tas kelias dienas, parašyk, įtrauksiu. Jei nėra, tai šis trečiadienis gali būti atskaitos taškas 

Atsakyti

Labas dytas,
po visu savo atostogu ir lepinimosi prisiduodu su dideliu pliusu - 77,3 kg.

Mazule, o šiandien nesisvėrei? O jei, kokiu šimtu gramu mažiau sveri?  :)

DG* šalinu iš lentelės, nes mus jau visai pamiršai. Mielai priimsim, jei nuspręsi grįžti!!!

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kristute97: 31 liepos 2019 - 16:28
Labas vakaras
prisiduodu 80.1
siekiu sverti 65kg
Atsakyti
QUOTE(Kristute97 @ 2019 07 31, 17:28)

<p><strong>Mazule</strong>, o šiandien nesisvėrei? O jei, kokiu šimtu gramu mažiau sveri?  smile.gif</p>

Ne, palik tą mano gėdą 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti