Įkraunama...
Įkraunama...

Toms, kurioms nepavyko daug kartų

Labas rytas, vakar pas mane 78,1 kg. Iš esmės stoviu vietoj. Vakare padarysiu lentelę.

Atsakyti

Sveikos, 

Matau lentelės dar nėra, tai prisiduodu ir aš - 93,6 - absoliutus 0. Man PB kol kas rezultatų neduoda... Dar tik du mėnesiai. Bandysiu dar vieną mėnesį ir jei reikalai nepajudės, manau, ieškosiu kitų būdų, nes visgi sunku man su tuo viršsvoriu

Atsakyti
Sveikos
Aciu , kad priemet, kada cia reik rasyt pasiekimus , kaip suprantu siandien ?
tai mano 80.2kg
Atsakyti

anerita, mes prisiduodam trečiadieniais, bet lentelę dažniausiai padarau ketvirtadienį, tai, jei kuri nors vėluoja, gali dar prisiduoti ;) 

Tavo duomenis įtraukiau, bet dar nefiksuoju, nes trūksta duomenų: siekiamas svoris.

Na, o savaitės šaunuolė, pavyzdys mums visoms antrą savaitę iš eilė Mamumke68  :first:

[attachment=263071:20190724.jpg]

Atsakyti

Sveiki noreciau prisijungti prie jusu bo nemazai priaugau svorio :huh2:​ 

Atsakyti

Ačiū už lentelę.

Gobšiuk,sveika prisijungusi :4u: 

Atsakyti

Sveiki aciu kad priemet🌷 mano ugis 172.5 o sveriu 72kg noreciau sverti 62kg🙂

Atsakyti

Svorio pridavimo diena trečiadienį.Nepamiršk :P​ 

Atsakyti

Labas rytas! Kaip gyvenate? Karštos dienos... Ar nesinori jums ledų? 

Atsakyti
Labas dytas,
po visu savo atostogu ir lepinimosi prisiduodu su dideliu pliusu - 77,3 kg.
Siaubas....bet jei aš pafi nesusiimsiu, tai bus tik blogiau, nes sforeju afrodo nuo visko...
Didziuojuos jumis, kurios randate tiek valios. As irgi bandysiu jos rasti biggrin.gif
Atsakyti

.
Didziuojuos jumis, kurios randate tiek valios. As irgi bandysiu jos rasti biggrin.gif

Labas rytas. Manau, kad valia irgi ne visada atneša rezultatus. Šiandien lygiai 10 sav. kai laikausi protarpinio badavimo. Pradžia buvo sunki, sunku buvo vakarais nevalgyti, nevalgyti naktipiečių su šeima, nesmaližiauti. Ypač sunku buvo sutramdyti emocinį valgymą užplūdus rūpesčiams, bet noras testi PB buvo didesnis už viską ir kantriai ėjau tuo keliu. Kai tris savaites svoris nekrito, raminausi, kad tai tik toks laikas, organizmui reikia apsiprasti, nors vistiekekeista, kodėl nekrenta, kai apribojau suvalgomo maisto kiekį, valadas, beveik nebevalgau saldumynų ir daug daug vaikštau. Šiandien svarstyklės parodė +0,9 kg ir aš jau pasiduodu... Manau, ieškosiu kitų lieknėjimo būdų. Esu nusiminusi šį rytą  :( 

Atsakyti

Man labai idomu tas protarpinis badavimas. Reikia pabandyti, tik nesuprantu jei 16/8 ar 20/4 bet maisto suvalgai tapati tai kaip tas svoris gali kris

Atsakyti