Įkraunama...
Įkraunama...

Toms, kurioms nepavyko daug kartų

Mejje ir braske mus šią savaitę pamiršo  :cray:

DG antrą savaitę be pateisinamos priežasties nebeapsilankai pas mus  :nono:  Na gi, susiimk ir grįžk pas mus  :ploja2:

Tinute, nors ir mėgaujiesi atostogomis, sakyčiau rezultatas neblogas, pliuso nėra. Liuks  :victory2:

Gabi, ačiū už pagalbą!  :super:

Lisiteja, nors tavo rezultatai tikrai puikūs, bet su tavo sutikimu, savaitės laurus perleidžiu kitai mūsų merginai. O tu stenkis prisiversti bent kažką pavalgyti, o tai sveikatą pasigadinsi   :unsure:

Na, ką gi .... savaitės šaunuolė pas mus MAMUKĖ  :first:   :clap_1:

[attachment=262910:20190717.png]

P.S. Jei ką praleidau ar kur suklydau, ar ką sumaišiau, rašykit iš karto pasitaisysiu!

Atsakyti
Labas , jau apie menesi stebiu sia tema (tada dar sveriau 84kg)
po truputi metu , snd svoris 80,2kg , ugis 162cm.

Tad jei priimtumet noreciau ne tik stebeti , bet ir pabandyt eiti siuo keliu su JUmis rolleyes.gif
Atsakyti

Sveika,Anerita :4u:Smagu,kad mūsų daugėja.

Atsakyti

Labas , jau apie menesi stebiu sia tema (tada dar sveriau 84kg)
po truputi metu , snd svoris 80,2kg , ugis 162cm.

Tad jei priimtumet noreciau ne tik stebeti , bet ir pabandyt eiti siuo keliu su JUmis rolleyes.gif

Oi, sveika, mūsų "gabaritai" beveik vienodi  :bigsmile: 

Atsakyti

Labas rytas, 

Vakar nuėjau 19 km  :)  (Geriau, aišku atrodo žingsnių skaičius mano apyrankėje - 27037! ). Buvo mintis dar eiti, bet pagalvojau, kad tiek daug nevaikštančiai gal pakaks. Kojas tai tikrai skaudėjo. Vyrui sakau, kad jis neša tik savo svorį, o aš - savo trokštamą 67 kg svorį ir dar +27 kg, t.y. normalų 20 kg sveriantį lagaminą ir rankinį bagažą. Naktį skaudėjo nugarą ir niekaip neradau patogios padėties. Reikia man kažką su ta nugarą daryt...

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gabi*: 22 liepos 2019 - 10:15

Sveika prisijungusi

Atsakyti

Gabi,nepersitemk.Netre iruotam žmogui tiek yra per daug.Juo labiau,kad dar ir bagažą neši. :D Aš pavasarį po pajūri panašiai esu palaksčiusi,tai kirkšnyje limfmazgis sureagavo.Nuo nuovargio.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lisitėja2: 22 liepos 2019 - 10:36
Labas rytas, prisiduodu 86,200 kg. Džiaugiuosi, PB veikia! Visoms geros dienos.
Atsakyti

Juodas ruožas tęsiasi.Bet jau valgau.Todėl 73,3 kg.

Atsakyti
Labas.
Išlendu iš krūmų unsure.gif
Dvi savaites nesisvėriau, nes rūpesčių milijonas. Ne iki to buvo unsure.gif
Ir ateinu nuleidusi galvą verysad.gif Gal ir mmm dar prisidėjo. Žodžiu šįryt svoris faktiškai toks pat kaip prieš 2 savaites 83,7kg rolleyes.gif Na nors ne pliusas biggrin.gif
Atsakyti

Sveikos . Prisiduodu pliusa. Atostogos pajuri ..viesbutis ir relaksas .

83.(plius 500)

Atsakyti
Labas rytas, vakar prisidaviau, o šnd ryte 85,9. Visoms GEROS nuotaikos ir dienos.
Atsakyti