Įkraunama...
Įkraunama...

Toms, kurioms nepavyko daug kartų

Labas rytas, 87,500 prisiduodu. Gražios dienos.
Atsakyti

Labas rytas :4u:

73 kg.Kaip jau minėjau svorio kritimas stresinis.Kas stresą užvalgo, o kas kas džiūsta. :cray:

Atsakyti

Atsakyti

Labas, 

Šiandien 93,2  :D Kai prisimenu prieš tris metus šioje temoje buvau pasiekusi 74,6, tai laukiu  tos dienos  :rolleyes: 

Gabi,tau labai taisyklingai krenta svoris.Tiesiog šauniai.

Rytoj svoriadienis.

Dabar esu juodame ruože,nieko nenoriu valgyti,nežinau,ar sąžininga iš mano pusės prisidavinėti.

:4u:  Laikykis, gaila, kad svoris krenta dėl juodo ruožo, ne dėl laimės emocijų (kas yra labai veiskminga, o svarbiausia - sveika)

Sveikos 4u.gif

Svoris tai krenta. Aišku valios reikia ne juokais. Jau pradėjau nesąmoningo maisto norėti, pvz picos biggrin.gifAr kokio kebabo su daug padažo biggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gif

Kaip prisiversti pajudėti? biggrin.gifGyvenu prie jūros. Ir neinu net pasivaikščioti. Gėėėda!!! blink.gif

Kai apsigyvenome ne per toliausiai Vingio parko (Vilniuje), sakiau, kad eisiu ten dažnai pasivaikščioti. O dar kažkada svajojau, kad sporto klubas netoli namų būtų, kad tamsiais žiemos vakarais nereikėtų kažkur eiti. Tai turime sporto klubą mūsų namo pirmame aukšte. Svajonės išsipildė, o štai noras pajudėti taip ir neatsirado  :blink:​ 

Atsakyti
Laba, mergaitės 4u.gif
76 kg. smile.gif
Atsakyti

Kol kas lieknėjimo rezultatai neblogi. 

Mano 78,2 (+0,1)< Nieko nuostabaus, prasidėjo mmm, tai vakar buvau išsipūtus kaip balionas :D

Lisitėja, net nežinau, ką man su tavim daryti. Laikykis!  :4u:  :console: 

Gabi, kokie rezultatai  :good:  :bigsmile: Tik kaip man tave skaičiuoti  :oh:  :lol:  Na kol, likusios merginos prisiduos, ką nors sugalvosiu  :victory2: 

Atsakyti

Labas rytas veluoju atsiprasau nes esu Jp Valandu skirtumas mane sumaise kada prisiduot. 

82.5 kg

Kadangi atostogos tai valgau viska ir bet kiek 

Atsakyti

Lisitėja, net nežinau, ką man su tavim daryti. Laikykis!  :4u:  :console:

Trauk į lentelę, tik savaitės šaunuole nebūsiu.

Gabi tikrai gerai laiko frontą :4u:Į sporto salę būtinai eik.Kūną sustangrinsi.Esi jauna, rezultatai bus super.

Atsakyti

Gabi, kokie rezultatai  :good:  :bigsmile: Tik kaip man tave skaičiuoti  :oh:  :lol:  

Praėjusią savaitę buvo 93.8 šią savaitę 93.6

Atsakyti
Lentelės nėra... blink.gif
Atsakyti

tuoj tuoj, pasibaigiau darbus, vaiką paguldžiau. puolu daryti.

Atsakyti
QUOTE(Kristute97 @ 2019 07 18, 22:43)
<p>tuoj tuoj, pasibaigiau darbus, vaiką paguldžiau. puolu daryti.</p>

4u.gif 4u.gif 4u.gif Ačiū
Atsakyti