Labas rytas
73 kg.Kaip jau minėjau svorio kritimas stresinis.Kas stresą užvalgo, o kas kas džiūsta.
Labas,
Šiandien 93,2 Kai prisimenu prieš tris metus šioje temoje buvau pasiekusi 74,6, tai laukiu tos dienos
Gabi,tau labai taisyklingai krenta svoris.Tiesiog šauniai.
Rytoj svoriadienis.
Dabar esu juodame ruože,nieko nenoriu valgyti,nežinau,ar sąžininga iš mano pusės prisidavinėti.
Laikykis, gaila, kad svoris krenta dėl juodo ruožo, ne dėl laimės emocijų (kas yra labai veiskminga, o svarbiausia - sveika)
Sveikos
Svoris tai krenta. Aišku valios reikia ne juokais. Jau pradėjau nesąmoningo maisto norėti, pvz picos Ar kokio kebabo su daug padažo
Kaip prisiversti pajudėti? Gyvenu prie jūros. Ir neinu net pasivaikščioti. Gėėėda!!!
Kai apsigyvenome ne per toliausiai Vingio parko (Vilniuje), sakiau, kad eisiu ten dažnai pasivaikščioti. O dar kažkada svajojau, kad sporto klubas netoli namų būtų, kad tamsiais žiemos vakarais nereikėtų kažkur eiti. Tai turime sporto klubą mūsų namo pirmame aukšte. Svajonės išsipildė, o štai noras pajudėti taip ir neatsirado
76 kg.
Kol kas lieknėjimo rezultatai neblogi.
Mano 78,2 (+0,1)< Nieko nuostabaus, prasidėjo mmm, tai vakar buvau išsipūtus kaip balionas
Lisitėja, net nežinau, ką man su tavim daryti. Laikykis!
Gabi, kokie rezultatai Tik kaip man tave skaičiuoti Na kol, likusios merginos prisiduos, ką nors sugalvosiu
Lisitėja, net nežinau, ką man su tavim daryti. Laikykis!
Trauk į lentelę, tik savaitės šaunuole nebūsiu.
Gabi tikrai gerai laiko frontą Į sporto salę būtinai eik.Kūną sustangrinsi.Esi jauna, rezultatai bus super.
Gabi, kokie rezultatai Tik kaip man tave skaičiuoti
Praėjusią savaitę buvo 93.8 šią savaitę 93.6
tuoj tuoj, pasibaigiau darbus, vaiką paguldžiau. puolu daryti.
Ačiū