Labas merginos,
Buvau atostogose, tai visai neužsukau čia. Atostogos šiek tiek pakoregavo mano nevalgymo valandas. Beje, bandžiau paaksperimentuoti ir atsisakyti vakarienės, o ne pusryčių, tai man visai nepasiteisino. Paskutinį kartą valgyti 16 val nepavyksta, nes po pietų 13 val. norisi tik ko nors lengvo - jogurto ar vaisių, bet tada sulaukti ryto 8 yra tikras išbandymas. Beje, ir svorio kritimui įtakos neturėjo. Šiai dienai laikausi PB jau 7 savaites, bet svoris krenta l. lėtai - po porą šimtų gr per savaitę. Neskubinu ir kantriai laukiu
Nu kokia aš jau čia gelbėtoja
Nebūsiu labai aktyvi. bet karts nuo karto pasirodysiu, rezultatus fiksuosiu.
Rytoj laukiu jūsų duomenų. Taip, kad prisivaldom bandelių prieš miegą
Labai džiaugiuosi, kad Kristute97 liko Kaip gi mes be lentelės? Galėčiau išmokti lentelę daryti, bet mano problema - laiku prisijungti. Manau, Kristute97 labai pareiginga ir atsakinga, o mums labai dėl to gerai
Neapsisprendžiu, ką daryti su dukters pietų miegu. Dabar sirguliuoja, tai nevedu į darželį. Keliamės prieš aštuonias, važiuojam į darbą, tada apie 13:30-14 val. Grįžtam ir giliau miegoti. Šiaip taip užmiega. Pramiega porą valandų. Būna pailsėjusi. O paskui nebeužmiega. Vakar tik prieš 12 val. Užmigo.
Mums su mažaja dėl pietų miego nebūdavo problemu, bet vasarą labai sunku susitarti, o dažnai dėl visokių reikalu visai išsimušam iš režimo ir migdyt 16 val. jau būna tikrai per vėlu. Vakare labai ilgai neužmiega, jei pamiega pietų. Dičkė mūsų nemiegojo pietų miego nuo 2 metukų. Guli lovoje dvi valandas, akys stačios (tas pats vėliau ir darželyja už ką gaudavo barti) ir neužmiega. Tai ir nustojome migdyti. Labai tikiu pietų miego nauda, bet turbūt yra išimčių, su kuriom nepakovosi. Aišku, idealu būtų vaikams vistiek turėti poilsio laiką - ne prie kompų ar televizorių, gal kažką ramaus paveikt ar tiesiog pagulėt. Bet tada reikia ir tėvams būt šalia, nes vieni jie lovoje be "darbo" nepabus