Įkraunama...
Įkraunama...

Toms, kurioms nepavyko daug kartų

Nu kokia aš jau čia gelbėtoja :D

Jei rimtai, matau, kad aš per visą savaitę nerandu laiko, o kartais ir tingiu prisijungti. Pusei mėnesio esu darbų prisiimėmus, tai dirbsiu kaip papa Carlo.  :yu:    :bijau: Esu laisvai samdoma vertėja, tai po darbo ofise, darau vertimus. Kurį laiko darbo krūvis buvo toks visai patogus, likdavo laiko pabendravimui fb ir sm , ir mano siuvinėjimams, bet labai pasijautė piniginės storiui :D. O dabar toks užsakymų antplūdis, kad laisvą laiką galiu skirti tik vaikui. 

Gerai, mergaitės, nestresuokit. Nepaliksiu aš jūsų :D 

Nebūsiu labai aktyvi. bet karts nuo karto pasirodysiu, rezultatus fiksuosiu.

Rytoj laukiu jūsų duomenų. Taip, kad prisivaldom bandelių prieš miegą  :ploja2:​ 

Atsakyti

Nu kokia aš jau čia gelbėtoja :D

Jei rimtai, matau, kad aš per visą savaitę nerandu laiko, o kartais ir tingiu prisijungti. Pusei mėnesio esu darbų prisiimėmus, tai dirbsiu kaip papa Carlo.  :yu:    :bijau: Esu laisvai samdoma vertėja, tai po darbo ofise, darau vertimus. Kurį laiko darbo krūvis buvo toks visai patogus, likdavo laiko pabendravimui fb ir sm , ir mano siuvinėjimams, bet labai pasijautė piniginės storiui :D. O dabar toks užsakymų antplūdis, kad laisvą laiką galiu skirti tik vaikui. 

Gerai, mergaitės, nestresuokit. Nepaliksiu aš jūsų :D

Nebūsiu labai aktyvi. bet karts nuo karto pasirodysiu, rezultatus fiksuosiu.

Rytoj laukiu jūsų duomenų. Taip, kad prisivaldom bandelių prieš miegą  :ploja2:​ 

Oi Kristute aciu aciu. Super ..svarbiausia nepalieki musu .. nesvarbu retai ar ne bet busi kartu. As pati nuo kitos savaites atostogauti isvykstu bet prisiduoti stengsiuos. 

Aciukas kad esi.🌸🌸🌸🌸

Atsakyti

oi, vos nenumiriau iš juoko, kai savo postą dar kartą perskaičiau.  :oh: 

:lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol: 

NEPRISIVALGOM bandelių  :flirt2:​ 

Atsakyti

NEPRISIVALGOM bandelių  :flirt2:​ 

O mane prajuokino sis postas.

Prisiduodu 82.5(0)

Atsakyti

Labas rytas  :4u:  75,2(-300 gr).

Oho, Tinutė koks vyturiukas, dar už mane ankstyvesnis :lol:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lisitėja2: 10 liepos 2019 - 05:48

Labas rytas  :4u:  75,2(-300 gr).

Oho, Tinutė koks vyturiukas, dar už mane ankstyvesnis :lol:

Labas rytas . As keliuosi puse 5 tai norma man bet uzmiegu 9-10🌿🍀😄

Atsakyti

Keliuosi 5, o lūžtu kokią 22 val.Jei galėčiau, tai nuo kokių pusės aštuonių būčiau pataluose.Kai gimė sūnus, iš dideliausios pelėdos likau vyturys.Dirbu nuo 8 val, tai turiu į valias laiko pavėdžioti šunis, pavalgyti, prisišiupeliuoti kavos, nusiprausti, pasidažyti ir dar sugebu vėluoti į darbą. :)

Tinute, darbas pas tave toks, nuo ankstaus ryto?

Atsakyti
88.00 Sveikutės, stovim vietoje.
Atsakyti

Keliuosi 5, o lūžtu kokią 22 val.Jei galėčiau, tai nuo kokių pusės aštuonių būčiau pataluose.Kai gimė sūnus, iš dideliausios pelėdos likau vyturys.Dirbu nuo 8 val, tai turiu į valias laiko pavėdžioti šunis, pavalgyti, prisišiupeliuoti kavos, nusiprausti, pasidažyti ir dar sugebu vėluoti į darbą. :)

Tinute, darbas pas tave toks, nuo ankstaus ryto?

Na va as irgi kaip jus. As nemegstu atsikelti ir begti. Bet veluoti niekada nekenciau. Del laiko griezta esu. O del darbo laiko pati pasirinkau anksciau eit anksciau iseit nera kamsciu ir dar speju jai reik i kokias istaigas trumpai dirbancias sulakstyt. Darbas juvelyres bet kartais kai sezonas sedziu iki 8vakaro.

Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2019 07 10, 07:34)
<p>Keliuosi 5, o lūžtu kokią 22 val.Jei galėčiau, tai nuo kokių pusės aštuonių būčiau pataluose.Kai gimė sūnus, iš dideliausios pelėdos likau vyturys.Dirbu nuo 8 val, tai turiu į valias laiko pavėdžioti šunis, pavalgyti, prisišiupeliuoti kavos, nusiprausti, pasidažyti ir dar sugebu vėluoti į darbą. smile.gif
</p><p>Tinute, darbas pas tave toks, nuo ankstaus ryto?
</p>

Labas rytas, aš tai esu absoliuti pelėda. Nors apskritai mažai miegu. Kartais būna, dirbu iki paryčių, ryte išlekiu įvdarba porą valandų miegojus. Vyrui sakau, Šiandien eisiu anksčiau miegoti. Juokiasi: anksčiau tai kada? 12 val? Jei jau aš einu 11 val. Miegoti, tai reiškia, kad jau pervargus esu.
Tiesa, kai vyras būna namie, tai dažniau einu miegot apie 11 val. Svarstau, gal tai kokie psichologiniai dalykai. Dėl saugumo neinu anksčiau miegoti. Kuo ilgiau neinu miegoti, tuo greičiau ateis rytas ir per tą laiką kol miegojau nieks į namus nesilauš?

Šį rytą 78,1 kg.
Papildyta:
Neapsisprendžiu, ką daryti su dukters pietų miegu. Dabar sirguliuoja, tai nevedu į darželį. Keliamės prieš aštuonias, važiuojam į darbą, tada apie 13:30-14 val. Grįžtam ir giliau miegoti. Šiaip taip užmiega. Pramiega porą valandų. Būna pailsėjusi. O paskui nebeužmiega. Vakar tik prieš 12 val. Užmigo.
Atsakyti
Labutis 4u.gif
nieko gero - 76,3 kg.
Neprisižiūriu.
Bet va dabar atostogos nuo šiandien - imsiuos veiksmų aggressive.gif Man svarbiausia vakarais neprisivalgyti - va čia mano bėda. Taip kad bandysiu nuo 18 val. nieko 4u.gif
Atsakyti

Kristute,kiek metų mergytei?Iki 6 metukų rekomenduoja pietų miegelį,labai pervargsta vaikiukai.Paskačiau apie tavo fobiją,net šiurpulys nuėjo.Blogą patirtį turėjai,ar gyveni viena su vaiku?Šiuo atveju šuo būtų geriausia išeitis.Mažiukas,skambaliukas.Neapgins toks,bet už tai niekas iš pasalų neužpuls.Jei negali turėti šuns,buto signalizacija būtų nebloga išeitis.

Atsakyti