Įkraunama...
Įkraunama...

Toms, kurioms nepavyko daug kartų

Na mergaitės, savaitės rezultatai. Tikiuosi šį kartą neprivėliau taip, kaip praėjusią savaitę. 

Bet tai kaip laikas bėga. Rodos, ką tik lentelė kėliau, o va jau ir vėl savaitė pralėkė.

Savaitės rekordininkė DG* Aišku, stresas negerai, bet tikėkimės, kad viskas išsispręs! o kaip paguoda  :first:

[attachment=262664:20190703.jpg]

Atsakyti

Labas mergaitės, gal kuri nors galėtų perimti lentelės sudarymą, kadangi aš ketinu iš grupės pasitraukti. 

Atsakyti

Kristute, gerbiu tavo sprendimą,bet... :angel_sadangel:

Vėl subyrės mūsų naujai susiformavus grupelė.Labai,labai gaila bus.Lentelės neperimsiu jokiu būdu,nes su kompu menkai draugauju.

Atsakyti

Sveikos. Niu va kaip liudna . Gaila tik pradejom o vel byram.

O del lenteles deja as su kompjutereis nei bumbum

Atsakyti

Labas rytas :4u:Neliūdėkim taip, gal  mūsų tarpe yra kas nors, kas kompuose daugiau raukia.

Apniukę, tuoj lis ,nebegaliu daugiau.Nuotaika žemiau plintuso, labai reikia saulytės.

Teks lysti į džinsus, o nenoriu, su sijonu šalta, pėdkelnių mautis nenoriu, nu vnž, viskas negerai.

Tikrai gaila, būtų,kad subyrėtų mūsų kompanija. :(

Atsakyti

Niu tikekimes jog nesubyres. Nors gaila jog mus palieka musu gelbetoja. Bet matyt yra savos priezastys ir as suprantu.

Beje si treciadieni prisiduodu ir dviem savaitem atsitraukiu atostogu.

Tikiuosi gryzus rasti cia kazka.😣

Na orelis atveso bet man kaip tik gerai organizmui tik tiek kad vandens kiekis gerimo sumazejo

Atsakyti

Matau ryt nera kam prisiduoti baigesi bendravimai

Atsakyti

Matau ryt nera kam prisiduoti baigesi bendravimai

Atsakyti

Aš prisiduosiu :4u:

Atsakyti

Aš prisiduosiu :4u:

As ir ,bet kas fiksuos ir kaip toliau kas zino😪

Atsakyti
Aš irgi prisiduosiu 4u.gif
Atsakyti

Nejaugi nėra mūsų tarpe kiek daugiau išmanančių kompiuterijos reikalus?Arba auginančių paauglius?Jie šituose reikaluose kaip žuvys vandenyje, mielai pamokys ir padės, na ir pasijus kietesni už savo mamas :new_russian:

Atsakyti