Įkraunama...
Įkraunama...

Toms, kurioms nepavyko daug kartų

O kokias svarstykles jūs turite?

Klausiu todėl,kad turiu trejas,ir visos skirtingai rodo.Dvejos elektroninės ir vienos mechaninės.Su elektroninėmis iš viso kažkoks nuotykis.Pasisveri,rodo vienokį svorį.Pasisveri po pusvalandžio,jau kotokoe skaičiai.Pvz du kg pliuso.Infarktą gali gauti.

Sveriuosiu wc,ten grindys lygios,kaip veidrodis.

Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2019 07 02, 11:15)
<p>O kokias svarstykles jūs turite?</p><p>Klausiu todėl,kad turiu trejas,ir visos skirtingai rodo.Dvejos elektroninės ir vienos mechaninės.Su elektroninėmis iš viso kažkoks nuotykis.Pasisveri,rodo vienokį svorį.Pasisveri po pusvalandžio,jau kotokoe skaičiai.Pvz du kg pliuso.Infarktą gali gauti.</p><p>Sveriuosiu wc,ten grindys lygios,kaip veidrodis.</p>

BOSCH svarstyklės rodo idealiai
Atsakyti

Labas rytas prisiduodu 82.5(-500 gr)

Atsakyti

Labas rytas :4u:

75,5, kg

Atšalo, valgyti noriu,ir dar ko nors saldaus.Ir daug :blink:

Mano Boch ir AEG svarstyklės.Kaip tik Boch'as pjauna grybą.

Atsakyti

Labas rytas,

69,9 (- 100) 😁😁😁nu tikrai tikejaus daugiau...

Mano svarstykles kazkokios paprastos is prekybcentrio elektronines 🙂

Atsakyti
Labas rytas, prisiduodu 88.00kg. Vakar buvo 88.500kg. Džiaugiausi. Gražios dienos.
Atsakyti
QUOTE(DG* @ 2019 07 01, 19:17)
Tada šios dienos duomenys,
Ugis 167cm, pradinis svoris 71,5kg šios dienos duomenimis, siekiamas svoris 65kg bent pradziai  biggrin.gif O koks bus treciadienio rezultatas pamatysim treciadieni  biggrin.gif

Trečiadienio svoris 68,1kg 4u.gif
Trys paros vien ant vandens ir kavos savo padare, kita savaite tikriausiai soksiu atgal. O taip ne is gero gyvenimo, tiesiog seimoje dideliu problemu turiu, kol kas net nezinau ar jos issispres. Tai paskutiniu metu viskam apatiska esu. biggrin.gif
Atsakyti

O taip ne is gero gyvenimo, tiesiog seimoje dideliu problemu turiu, kol kas net nezinau ar jos issispres.

Neklausiu kas nutiko, bet aukštyn nosiuką ir laikykis :console:

Yra neišsprendžiamas vienas vienintelis dalykas.Tai artimo žmogaus mirtis.Na ir sunki liga yra labai blogai.O visa kita uždirbama ir išsprendžiama.

Atsakyti

Aš šiandien su pliusu 78,1 kg. ką praėjusią savaitę pamečiau, susigrąžinau. :)

Lauksim kitų mergaičių rezultatų. 

Atsakyti
Laba mergaitės,
kylu aukštys - vėl 76 kg. 4u.gif
Bet puikiai žinau, kad pati atleidau vadžias - tikiuosi dabar susiimsiu unsure.gif

Reikia kelti nosis aukštyn. Ir sunkiausios bėdos turi būti įveikiamos, net jei kažkas miršta - šalia buvęs neužsikasi, reikia gyventi - o tam reikia ir jėgų rasti...su sunkia liga artimiesiems tas pats. Puikiai žinau. Bet yra šalia kiti žmonės, dėl kurių reikia būti stiprioms. Mano atveju vaikai. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2019 07 03, 11:55)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="DG*" data-cid="72462318" data-time="1562142627"><div><p> O taip ne is gero gyvenimo, tiesiog seimoje dideliu problemu turiu, kol kas net nezinau ar jos issispres.
</p></div></blockquote><p>Neklausiu kas nutiko, bet aukštyn nosiuką ir laikykis console.gif
</p><p>Yra neišsprendžiamas vienas vienintelis dalykas.Tai artimo žmogaus mirtis.Na ir sunki liga yra labai blogai.O visa kita uždirbama ir išsprendžiama.
</p>

Na ne tai, bet jei taip ir toliau iki to galima daeiti. ax.gif
Aciu uz supratinguma 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Mazule @ 2019 07 03, 16:26)
Laba mergaitės,
kylu aukštys - vėl 76 kg.  4u.gif
Bet puikiai žinau, kad pati atleidau vadžias - tikiuosi dabar susiimsiu  unsure.gif

Reikia kelti nosis aukštyn. Ir sunkiausios bėdos turi būti įveikiamos, net jei kažkas miršta - šalia buvęs neužsikasi, reikia gyventi - o tam reikia ir jėgų rasti...su sunkia liga artimiesiems tas pats. Puikiai žinau. Bet yra šalia kiti žmonės, dėl kurių reikia būti stiprioms. Mano atveju vaikai.  4u.gif

Is tikruju tu visiskai teisi. Dabar mano didziausiais palaikymas ir yra dukra. mirksiukas.gif
O del kitu zmoniu, tai ... kazkaip su savo problemomis turi kapstytis pats, o kiti ir savu turi, tai dar kito problemu nenori prisiimti. Aisku yra zmoniu kurie isklauso, padeda, bet as ir pati kitiems savo problemu uzkelti dar nenoriu. unsure.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Prisiduodu 84,5 kg blink.gif bigsmile.gif ot ką daro stresas biggrin.gif

DG, nežinau, kokios bėdos pas tave, bet laikykis 4u.gif
O jeigu norisi tikrai gali pasipasakoti, gal kaži ko nepatarsim, bet pačiai bus lengviau.
Pati perėjau juodą ir baltą... Dvejos skyrybos ir tokios gana šlykščios unsure.gif Kirto per sveikatą labai tokie sunkūs išgyvenimai. Per antrąsias skyrybas, jaučiu, kad 10 metų pasenau unsure.gif
Atsakyti