Vakar su drauge bariuke pasėdėjom. Tai iki dabar dar šiek tiek skrandis nekoks O darbe sėdžiu ir sėdėsiu iki nakties
Gabi, o jeigu pabandytum anksčiau pusryčiauti ir anksčiau valgytum vakarienę, garantuotai svoris imtų greičiau kristi.
Domėjausi ir aš tuo protarpiniu badavimu. Bet man lengviau mažesnėmis porcijomis ir reguliariai valgyti.
Labas rytas Kaip po savaitgalio?Aktyvus ar pasyvus pas jus buvo?
Šeštadienį vyko mūsų mažės krikštynos, baliukas pavyko.Tik kaip svarstyklės rodys? Neinu svertis, nenoriu gadintis dienos.
O juos parašyti dabar ar trečiadienį
Labas rytas Kaip po savaitgalio?Aktyvus ar pasyvus pas jus buvo?
Šeštadienį vyko mūsų mažės krikštynos, baliukas pavyko.Tik kaip svarstyklės rodys? Neinu svertis, nenoriu gadintis dienos.
Sveikos. Pas mane savaitgalis darbe buvo. Tai nzn fiziskai pasyvus bet moraliskai...
Niu grazi svente pas jus. As irgi nelipu ants svarstykliu nes jauciu bus nekazkas
Mamuke,sveika prisijungusi.Taip,svoriadienis trečiadienį.
Koks gėris ta vasara,prtvenkinuko guliu,kavutę geriu,saulute mėgaujuosi.Tik vėjas klaikus,skėtį sulaužė.
O rytoj atšalimas ir ryškus.
Sveikutės, norėčiau pas Jus į lentelę... kiek suprantu, prisiduodate kiekvieną trečiadienį. Aš laikausi PB, mano svoris dabar 88.00 Buvo prieš dvi savaites 92kg.Ačiū, jei priimsite.
Papildyta:
...Mano ūgis 164cm, siekiamas svoris 80 kg.
Sveika prisijungus prie musu.
Saunuole kad bandot keisk kazja. O rezultatai minus 4 kg nemazai. Saunuole. O kas tasPB?
Tada šios dienos duomenys,
Ugis 167cm, pradinis svoris 71,5kg šios dienos duomenimis, siekiamas svoris 65kg bent pradziai O koks bus treciadienio rezultatas pamatysim treciadieni
Papildyta:
...Mano ūgis 164cm, siekiamas svoris 80 kg.</p></div></blockquote><p>Sveika prisijungus prie musu.
</p><p>Saunuole kad bandot keisk kazja. O rezultatai minus 4 kg nemazai. Saunuole. O kas tasPB? </p>
PROTARPINIS BADAVIMAS, darau 16 h tarpą nuo paskutinio valgymo. 16 h paskutinis valgymas, po to tik vanduo, o ryte 8.00 kavą ir lengvi pusryčiai.