Įkraunama...
Įkraunama...

Toms, kurioms nepavyko daug kartų

Sveikos.
Jaučiu iš streso man dar ne tiek nukris biggrin.gif
Ieškome namuko. Nes iki šiol nuomojamės butą, o nuomos kainos nesveikai kyla blink.gif
Norim įsigyti 20-30km nuo pajūrio.
Jau kiek apžiūrėjome. Už mums įkandamą kainą lūšnos visiškos blink.gif
Vieną šiandien pasižiūrėjom, tai ko gero vienintelis variantas, kuris iš pirmo žvilgsnio jau patiko wub.gif Mokykla už 100 metrų. Sklypas ribojasi su mišku, namukas nedidelis, bet jaukus ir remontas geras padarytas. Žinoma, vešimės statybininką, kuris pakomentuos daugiau. Gal nuleis mūsų ir šitą svajonę į klozetą biggrin.gif unsure.gif

QUOTE(Kristute97 @ 2019 06 27, 22:44)
<p>Mejja, štai tavo postas 06.20. Aš viską pasitikrinau biggrin.gif Nebent tada rašydama klaviatūroje klavišus supainiojai  hmm.gif

Su mano parodymais viskas gerai 4u.gif Čia tinute31 kabinėjasi biggrin.gif

Atsakyti

O žalia rūta. Dedu pataisytą  :angel2:

[attachment=262593:2019-06-26 pataisyta.jpg]

Atsakyti

O žalia rūta. Dedu pataisytą  :angel2:

attachicon.gif2019-06-26 pataisyta.jpg

Nereikejo taisyti vistiek galutinis rezultatas tas pats.😆😆😆 Cia tik sau moraliskai lengviau kad ne 0 o bent 500 gr.

Geriau buciau patylejus geda net pasidare. Atsiprasau vargo uzkroviau

Atsakyti
href='https://www.supermama.lt/forumas/index.php?app=core&module=attach&section=attach&attach_rel_module=post&attach_id=262593'>2019-06-26 pataisyta.jpg</a></p></div></blockquote><p>Nereikejo taisyti vistiek galutinis rezultatas tas pats.😆😆😆 Cia tik sau moraliskai lengviau kad ne 0 o bent 500 gr.</p><p>Geriau buciau patylejus geda net pasidare. Atsiprasau vargo uzkroviau</p>
[/quote]

Labas rytas, labai gerai, kad parašei. -0,5 kg vistiek yra žingsnis į priekį🙂
Atsakyti
Sveikos merginos, išeinu atostogų, tad sąlygų pasisverti neturėsiu, kol kas esu kupina kuo geriausių ketinimų leisti laiką labai aktyviai ir sveikai. Norai tokie, o bus tikriausiai kaip visada - iki vakaro darbai sodyboje ir sveika gyvensena, vakare svečiai, užkandžiai ir vynas. Ir vėl viskas į pliusą. Pasistengsiu bent kiek prasimankštinti, vis žadu ir pradėti bėgioti, nes per atostogas sporto salę pamirštu, kadangi visada būnu išvykusi. Net šią savaitę apsileidau, nes pasigavau didžiulę slogą, kosulį ir truputuką temperatūros, tikriausiai kondicionieriai padarė savo, tad nesportavau. Gaila, bet kai tokia savijauta, net atostogų nuotaikos nesijaučia.
Atsakyti

Labas, 

Man angliavandenių rytais valgyti nepavyks, nes mano pirmas valgymas - 12 val. :) Bet, man labai keistai su tuo protarpiniu badavimu. Kiek domėjausi, kai kurie žmonės per tą valgymo tarpą yra linkę prisikimšti daug ir nesveiko maisto, nes žino, kad paskui 16 val nevalgys. Aš jau šešta savaitė kaip tvarkingai laikausi 16:8  režimo ir persivalgyti man visai nesinori. Beveik nebevalgau saldumynų (tik kartais ledų), ką anksčiau valgydauvau padidintom dozėm, ypač prieš miegą, maisto porcijos daug mažesnės, net vandenį geriu. Vistik svoris krenta itin lėtai ir man nesuprantama, kodėl. 

Aš taip pat atostogausiu porą savaičių, tai nežinau, ar pavyks per jas laiku pasisverti ir prisiduoti, tad neišmeskite manęs iš lentelės. Beje, pastebėjau, kad lentelėje nėra birželio 19 d. Mano paskutinis fiksuotas svoris buvo 94,6, (už ką gavau medalį bet lentelėje yra likęs tik birželio 12 d. - 97,2 kg. 

Šaunių atostogų atostogaujančioms. Reiks kažkaip per atostogas neužsileist ir stengtis aktyviau gyvent. 

Atsakyti

Kad svoris krenta taip lėtai,tik džiaukis.Oda nesuglebs,spės trauktis.

Mulka,gerų atostogų,neišdykauk ten labai  :4u: 

Atsakyti

Sveikos merginos, išeinu atostogų, tad sąlygų pasisverti neturėsiu, kol kas esu kupina kuo geriausių ketinimų leisti laiką labai aktyviai ir sveikai. Norai tokie, o bus tikriausiai kaip visada - iki vakaro darbai sodyboje ir sveika gyvensena, vakare svečiai, užkandžiai ir vynas. Ir vėl viskas į pliusą. Pasistengsiu bent kiek prasimankštinti, vis žadu ir pradėti bėgioti, nes per atostogas sporto salę pamirštu, kadangi visada būnu išvykusi. Net šią savaitę apsileidau, nes pasigavau didžiulę slogą, kosulį ir truputuką temperatūros, tikriausiai kondicionieriai padarė savo, tad nesportavau. Gaila, bet kai tokia savijauta, net atostogų nuotaikos nesijaučia

oi kaip aš gerai tave suprantu. Pati dabar tai išgyvenu, tik man ne sloga, o gerklė baisiai skaudau. Tai gerai, kad šiandien bent jau temperatūros. 

Aš taip pat atostogausiu porą savaičių, tai nežinau, ar pavyks per jas laiku pasisverti ir prisiduoti, tad neišmeskite manęs iš lentelės. Beje, pastebėjau, kad lentelėje nėra birželio 19 d. Mano paskutinis fiksuotas svoris buvo 94,6, (už ką gavau medalį bet lentelėje yra likęs tik birželio 12 d. - 97,2 kg. 

Viskas aišku, aš kaip pirminį variantą paėmiau išsaugotą, bet nebaigtą pildyti 19 dienos variantą, o kompas paskui sublūdijo ir ar turėjau dar vieną išsaugoti. Per savaitę pamiršau ir pradėjau pildyti ant blogojo varianto.  :oh:  :oh:  :oh: 

Atsakyti
Labukas 4u.gif
Kada Jus prisidavinėjat? Gal ateinančia savaitę ir aš jau galėsiu, šiandien kaip tik nusipirkau svarstykles, tai ryt bandysiu pasisverti biggrin.gif Tikiuosi, kad labai nenukrisiu. biggrin.gif

Atsakyti

Prisidavinėjame trečiadienį :4u:

Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2019 06 23, 05:28)
<p>DG, su tuo ir sveikinu :4u:Ir vyrą ant dietos patupdyk, būtinai. Žinos kaip tai atrodo lotuliukas.gif
</p><p>Savaitgalis, šventės, visos išsibėgiojo lotuliukas.gif
</p>

MB ir taip kūdas, jam jokių dietų nereikia biggrin.gif
O beto MB pirmadienį išvažiuoja ir 5sav busim vienos su dukryte, tai ramiai galėsim dietintis biggrin.gif Tiksliau aš galėsiu dietintis biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Lisitėja2 @ 2019 06 28, 20:27)
<p>Prisidavinėjame trečiadienį 4u.gif
</p>

Aišku. Žinosiu. biggrin.gif
Tikiuosi, kad jau galėsiu prisiduoti. biggrin.gif
Atsakyti

Prisidavimui reikalingi duomenys bus: ūgis, pradinis svoris, siekimas svoris ir trečiadienio rezultatas.

Atsakyti