Įkraunama...
Įkraunama...

Toms, kurioms nepavyko daug kartų

Sveikos, 77,8 kg , nors rezultatas toks nestiprus, nes į labai svyruodamas ir ir abejodamas tas aštuonetas gale atsirado 😄
Atsakyti

Labas,

Svarstykles parode labai apvalu skaiciu syryt 70,00 🙄ugi kiek pavyko isismatuot 1.66 cm. Siekiamas svoris 60,00 kg !!! 😎

Atsakyti

Braškute,kurias vietas tu matuojiesi?

Bet jei užsiminėji kokiu nors sportu,tai cm didėja?

Atsakyti

Braškute,kurias vietas tu matuojiesi?

Bet jei užsiminėji kokiu nors sportu,tai cm didėja?

Matuojuosi talija,pilva,uzpakali ir slauni.Matuoju per pacias storiausias vietas 😉

Siaip sportu jokiu neuzsiimu.apart vaiku ganymu 😁bet anksciau kai meciau svori ir nesportavau,tai cm kuo puikiausia krito nuo visur. Dabar nelabai...pajudejo po pora cm tik...

Atsakyti
Labas 4u.gif

Prisiduodu 85,8 kg. bigsmile.gif
Jau ir manasis pastebėjo, kad "kūdesnė" esu biggrin.gif

Ot ką reiškia, kai ėmiau galvoti, ką į burną dedu. Sąžiningai viską užsirašau rolleyes.gif Anksti ką sakyti, bet kolkas pasiteisino bigsmile.gif
Angliavandeniai tik ryte, per pietus mėsa su daržovėmis, vakarienei kas nors baltyminio ax.gif

Bandau susidraugauti su juoda kava. Nu niekaip blink.gif
Neskanu, bet darbe kavos aparatas, o cappuccino ir latte tiesiog kalorijų bombos biggrin.gif Tai darbe geriu tik arbatą, kad neprisirinkčiau nereikalingų kalorijų ax.gif
Atsakyti

Bandau susidraugauti su juoda kava. Nu niekaip blink.gif
Neskanu, bet darbe kavos aparatas, o cappuccino ir latte tiesiog kalorijų bombos biggrin.gifTai darbe geriu tik arbatą, kad neprisirinkčiau nereikalingų kalorijų ax.gif

Bandyk pieną keisti sojų pienu,milteliais būna,, o cukrų saldikliu.Bent aš taip darau.Neskanu nesaldi kava, nors tu ką. :oh:

Atsakyti

Bandyk pieną keisti sojų pienu,milteliais būna,, o cukrų saldikliu.Bent aš taip darau.Neskanu nesaldi kava, nors tu ką. :oh:

Man igi buvo neskanu pries tris menesius dabar pripratau ir tinka be pieno jau. Nors i savaite viena late isgeriu

Atsakyti

Labas mergaitės, keliu lentelę

Savaitės laurai atitenka Mejjai  :first:  Šaunuolė taip ir toliau!!!

[attachment=262580:2019-06-26.jpg]

Atsakyti

O prie manęs vėl ligos kimba. Vakar vėl su temperatūra paslika gulėjau :( Bus darbe kondicionierius pasidarbavęs. Einu medetkų užsitaisyti, kad gerklę skalauti  :unsure:​ 

Atsakyti

Labas mergaitės, keliu lentelę

Savaitės laurai atitenka Mejjai  :first:  Šaunuolė taip ir toliau!!!

attachicon.gif2019-06-26.jpg

Siaip praeita treciadieni buvo mano 83 .5 😋bet nesvarbu

Atsakyti

O prie manęs vėl ligos kimba. Vakar vėl su temperatūra paslika gulėjau :( Bus darbe kondicionierius pasidarbavęs. Einu medetkų užsitaisyti, kad gerklę skalauti  :unsure:​ 

Kondiciuonieriai labai baisus dalykas ..negaleciau ilgai  but toje patalpoje

Atsakyti

Mejja, štai tavo postas 06.20. Aš viską pasitikrinau :D Nebent tada rašydama klaviatūroje klavišus supainiojai  :hmm:​ 

Labas 4u.gif
Kai vaikai jau atostogauja, nebesusigaudau dienose unsure.gif

Svoris kolkas gana sparčiai krenta ax.gifŠįryt rodė 86,7 bigsmile.gif

Atsakyti