Labas,
Svarstykles parode labai apvalu skaiciu syryt 70,00 🙄ugi kiek pavyko isismatuot 1.66 cm. Siekiamas svoris 60,00 kg !!! 😎
Braškute,kurias vietas tu matuojiesi?
Bet jei užsiminėji kokiu nors sportu,tai cm didėja?
Braškute,kurias vietas tu matuojiesi?
Bet jei užsiminėji kokiu nors sportu,tai cm didėja?
Matuojuosi talija,pilva,uzpakali ir slauni.Matuoju per pacias storiausias vietas 😉
Siaip sportu jokiu neuzsiimu.apart vaiku ganymu 😁bet anksciau kai meciau svori ir nesportavau,tai cm kuo puikiausia krito nuo visur. Dabar nelabai...pajudejo po pora cm tik...
Prisiduodu 85,8 kg.
Jau ir manasis pastebėjo, kad "kūdesnė" esu
Ot ką reiškia, kai ėmiau galvoti, ką į burną dedu. Sąžiningai viską užsirašau Anksti ką sakyti, bet kolkas pasiteisino
Angliavandeniai tik ryte, per pietus mėsa su daržovėmis, vakarienei kas nors baltyminio
Bandau susidraugauti su juoda kava. Nu niekaip
Neskanu, bet darbe kavos aparatas, o cappuccino ir latte tiesiog kalorijų bombos Tai darbe geriu tik arbatą, kad neprisirinkčiau nereikalingų kalorijų
Bandau susidraugauti su juoda kava. Nu niekaip
Neskanu, bet darbe kavos aparatas, o cappuccino ir latte tiesiog kalorijų bombos Tai darbe geriu tik arbatą, kad neprisirinkčiau nereikalingų kalorijų
Bandyk pieną keisti sojų pienu,milteliais būna,, o cukrų saldikliu.Bent aš taip darau.Neskanu nesaldi kava, nors tu ką.
Labas mergaitės, keliu lentelę
Savaitės laurai atitenka Mejjai Šaunuolė taip ir toliau!!!
[attachment=262580:2019-06-26.jpg]
O prie manęs vėl ligos kimba. Vakar vėl su temperatūra paslika gulėjau Bus darbe kondicionierius pasidarbavęs. Einu medetkų užsitaisyti, kad gerklę skalauti
Labas mergaitės, keliu lentelę
Savaitės laurai atitenka Mejjai Šaunuolė taip ir toliau!!!
Siaip praeita treciadieni buvo mano 83 .5 😋bet nesvarbu
Mejja, štai tavo postas 06.20. Aš viską pasitikrinau Nebent tada rašydama klaviatūroje klavišus supainiojai
Labas
Kai vaikai jau atostogauja, nebesusigaudau dienose
Svoris kolkas gana sparčiai krenta Šįryt rodė 86,7