Įkraunama...
Įkraunama...

Toms, kurioms nepavyko daug kartų

Sveikos, 

Na, pasakysiu, kaip pavalgai ar torto gabalą nakčiai užmeti, tai nėra ko labai ant svarstyklių ir pykti. Bet kai sąžiningai laikaisi visų taisyklių, maistas ribojamas, nesveiko beveik visai nėra, o rezultatai tik keliais šimtais gramų kinta, tuomet tikrai nesupranti, iš ko tie lašiniai laikosi? 

Gal per dideles dozes?

Nes as sakiau kad irgi saziningai laikiaus kol nepradejau visko rasyti radau spragas ,kas tinka kaip kunas reaguoja

Atsakyti

Na noriu svert 60 kg.tada sau graziausia atrodau 😎 nuo rudens planuoju gryzt i darbus,na gal nuo velyvo rudens,ziuresiu kaip mazajai seksis priprasti darzelyje,tai noreciau tikrai gerai atrodyt gryzusi,o ne su nukarusiu pilvu..cia didziausia mano beda...🙄 bet kadangi tie kg nejuda,tai reiks keist kazka...gal zymiai apribot ta maista,porcijas sumazinti...ir niekaip neiseina gert normaliai vandens...niekaip...

Atsakyti

Sveikos, 

Na, pasakysiu, kaip pavalgai ar torto gabalą nakčiai užmeti, tai nėra ko labai ant svarstyklių ir pykti. Bet kai sąžiningai laikaisi visų taisyklių, maistas ribojamas, nesveiko beveik visai nėra, o rezultatai tik keliais šimtais gramų kinta, tuomet tikrai nesupranti, iš ko tie lašiniai laikosi? 

Aš ant savęs pykstu

.Žinoma ir svarstyklės blogos,labai blogos.

Gal reikėtų mitybą pakoreguoti taip,kad angliavandeniai būtų vartojami tik pirmoje dienos pusėje?

Aha,dėsto ta,kuri tik du sausainius sukirto. :D 

Atsakyti

Sveikos, 

Va va butent! Arba visai tie rezultatai nejuda..nu tada puolu valgyt nes vistiek svoris nekrenta,o pavalgius svarstykles rodo ne ta ka noriu aisku ! 😃

Atsakyti

P.s. o cm neprisiduodam tik kg?  🙂

Atsakyti

Priduodam tik kg.Cm tikslinga priduoti tada,kai sportuojama.Kai lankiau bodyfleks'ą visi rezultatai buvo centimetruose

.

O iš tikro aš nežinau,kodėl taip mūsų temoje skaičiuojama.

Atsakyti

Gal reikėtų mitybą pakoreguoti taip,kad angliavandeniai būtų vartojami tik pirmoje dienos pusėje?

Aha,dėsto ta,kuri tik du sausainius sukirto. :D

Anglevandeniis kaip tik reik vartoti vakare. Kad pertrauka butu didele nuo baltymu . Tada dega riabalai.

Atsakyti

Man treneris kaip tik rekomendavo vakare sūris, varškė, vištos krūtinėlė,salotos, daržovės, tik ne bulvės.Jokių makaronų ir duonų.Ypač baltos ir batonų.

Ai, suprasi čia, kiekvienas savaip rekomenduoja. :irnesakyk:

Atsakyti

Labas rytas,prisiduodu.83kg

Atsakyti

76,4 kg :blush-anim-cl: :cray: 

Atsakyti
Sveikos, kažkaip nejuda, vis tos Joninės kaltos - 75,0 kg.
Atsakyti
Labas rytas, mano svoris toks pats - 75, 6 kg. 4u.gif
Atsakyti