Įkraunama...
Įkraunama...

Toms, kurioms nepavyko daug kartų

Labas rytas, nuotaikos tai jokios. Aš kaip užburtą vienambtsške. Viena savaitę žemyn, kitą savaitę atgal. Vis tam pačiam taške 🙂
Atsakyti

Labas rytas :4u: Kaip čia tokios negatyvios nuotaikos?Atsikėlei, saulė šviečia,prasideda nauja darbo diena.Viskas puiku.o jei svarstyklės rodo negerai, tai čia jų problema

.Aš irgi pliusą turėsiu, ryškų, raudonuosiu rytoj.

Bet šiandien lėksiu naujos suknelės pirkti.Prieš šventes sugebėjau lygintuvu sudeginti.Šitokia netektis :lol:

Atsakyti
Aš tai truputį apsimelavau, kad vietoj stoviu. Parašiau, tada nuėjau pasisverti. Minusas. Na, bet nenustebsiu, jei šiandien vakare apsiėsiu torto. Ir rytoj bus nulis, taip vyksta jau dvi savaitės 😄
Atsakyti

Labas mergaites! Kaip smagu kad tema atgijo!  :4u: ar priimsite atgal paklydele ?  :D  :hmm:​ 

Atsakyti

Labas mergaites! Kaip smagu kad tema atgijo!  :4u: ar priimsite atgal paklydele ?  :D  :hmm:​ 

Aš pati esu dietų temoje naujokė.Todėl pačios nežinau.Prašom prisistatyti.Junkis prie mūsų, manau niekas neprieštaraus.juk kuo daugiau mūsų, tuo linksmiau.

Rytoj beje svorio pridavimo diena.

Atsakyti

Labas rytas :4u: 

Bet šiandien lėksiu naujos suknelės pirkti.Prieš šventes sugebėjau lygintuvu sudeginti.Šitokia netektis :lol:

Viu va irgi bus proga atsinaujinti😁

Atsakyti

Aš tai truputį apsimelavau, kad vietoj stoviu. Parašiau, tada nuėjau pasisverti. Minusas. Na, bet nenustebsiu, jei šiandien vakare apsiėsiu torto. Ir rytoj bus nulis, taip vyksta jau dvi savaitės 😄

Tai sverimosi proga gal susilaikyt pavyktu?

Atsakyti

Oi smagu smagu. Tema ir vadinas kad galetumem gryzti

Atsakyti
Susilaikyti bus sunku, nes giminaičio gimtadienis. 😄
Papildyta:
QUOTE(braske09 @ 2019 06 25, 08:03)
<p>Labas mergaites! Kaip smagu kad tema atgijo!  4u.gif ar priimsite atgal paklydele ?  biggrin.gif  hmm.gif​ </p>

Kaip smagu, kad vis kas nors prisijungia, o ypač senbuvės clap.gif
Atsakyti

Aš pati esu dietų temoje naujokė.Todėl pačios nežinau.Prašom prisistatyti.Junkis prie mūsų, manau niekas neprieštaraus.juk kuo daugiau mūsų, tuo linksmiau.

Rytoj beje svorio pridavimo diena.

Zinoma ! 🙂

Esu cia buvusi pries keleta metu ir svoris palyginus su dabartine padetim krito gan lengvai. Siuo metu esu kazkokioje duobeje panasiai nuo vasario menesio.Trinuosi ties 68-70 kg...nu niekaip nekrenta....pati motyvacijos neturiu visiskai.pasisemiu jos tik tai minutei...savaite valgau tvarkingai,pasisveriu- ne gramas nenukrites tai ir vwl privalgau nesamoniu,nu nes vistiek svoris nekrenta...ir vel kita diena susiimu,arba bevalgydama nesamones pagalvoju " nu jau nuo rytojaus ". Tai va sukuosi kelintas menuo tame paciame rate. Tikslius duomenis pateiksiu rytoj.nes matau tradicija ta pati- prisiduoti treciadieniais 🙂

Kiek apie mane. Esu 34 m. Turiu 9 metu sunu ir 1m5men dukryte.Mazoji nesenai pradejus vaiksciot tai oj lakstymo ir judejimo yra sociai. Siaip sportuoti nesportuoju.namie judu nemazai.einame i lauka pasivaiksciot. Oj vyra irgi turiu !😁  planuojame artimoj ateity,kai vyras pabaigs namo tvora isigyti suniuka.tada judejimo bus dar daugiau 😊

Kas domina klauskit 😁labai tikiuos kad su jumis ir sitoj temoj man vel pavyks greit nusikratyt tuos kg...noreciau 10 kg numest.....

Atsakyti

Braškute,apie vyrą nebuvo būtina,ne tokios mes jau smalsios.Pas mane ta pati bėda.Neina nei gramas žemyn-pavalgau,kitą rytą svarstyklės rodo labai negražiai,vėl pavalgau.Taip ir sukuosi tame rate.

10 kg per daug,apsistok ties mažesniu skaičiu.

Atsakyti

Sveikos, 

Na, pasakysiu, kaip pavalgai ar torto gabalą nakčiai užmeti, tai nėra ko labai ant svarstyklių ir pykti. Bet kai sąžiningai laikaisi visų taisyklių, maistas ribojamas, nesveiko beveik visai nėra, o rezultatai tik keliais šimtais gramų kinta, tuomet tikrai nesupranti, iš ko tie lašiniai laikosi? 

Atsakyti