Įkraunama...
Įkraunama...

Toms, kurioms nepavyko daug kartų

Labas rytas, 

pas mane 78,1 kg. Džiaugiuosi, kad ne pliusas, bet jei būčiau miegojus 2 valandom ilgiau (kėliausi 2 anksčiau nei įprastai), tai gal būčiau kokį 100 g minusą turėjus. Na bet ką padaryti :) Svarbu, kad ne pliusas. 

Ką tik pabaigiau didelį užsakymą, tai vakarai jau bus psichologiškai lengvesni. Na o dabar bėgu ruoštis į darbą.

Geros dienos visoms. Lai lašinukai toliau sėkmingai lydosi!

Atsakyti

Labas rytas prisiduodu. Kaip ir sakiau pliu 500gr😣

83.5kg

Atsakyti

Oi idomiai Jus cia as irgi persiuke turiu katyte. Saunuoles tikros.

Pilnai gali jungtis prie mūsų.Mūsų būryje nesvarbūs metai,išsilavinimas, gyvenamoji vieta, svarbiausia,kad mylėtų gyvūnus, ir nors ką turėtų.Net nesvarbu ar augintinis kilmingas ar ne.

Nesijaudink, nukris tas niekingas pliusiukas. :console:

Atsakyti
Labas rytas, kažkaip sunkiai po savaitgalio nusikrato prikibę kepsniai, šašlykai ir vynas. gaunasi taip, kad beveik visą savaitę maitinuosi pavyzdingai, kad savaitgalį paėsčiau. taigi -75,0.
Atsakyti

Labas rytas, 

pas mane 78,1 kg. Džiaugiuosi, kad ne pliusas, bet jei būčiau miegojus 2 valandom ilgiau (kėliausi 2 anksčiau nei įprastai), tai gal būčiau kokį 100 g minusą turėjus. Na bet ką padaryti :) Svarbu, kad ne pliusas. 

Ką tik pabaigiau didelį užsakymą, tai vakarai jau bus psichologiškai lengvesni. Na o dabar bėgu ruoštis į darbą.

Geros dienos visoms. Lai lašinukai toliau sėkmingai lydosi!

Niu va saunu. Kad bent ne i pliusa. O man i pliusa si karta. Bet spyris susigriebti yra.

Kas per uzsakymas ?jai ne paslsptis, galit neatsakyti. Moteriskas smalsumas pas mane.

.

Atsakyti

Pilnai gali jungtis prie mūsų.Mūsų būryje nesvarbūs metai,išsilavinimas, gyvenamoji vieta, svarbiausia,kad mylėtų gyvūnus, ir nors ką turėtų.Net nesvarbu ar augintinis kilmingas ar ne.

Nesijaudink, nukris tas niekingas pliusiukas. :console:

Smagumelis.  Myliu as tuos gyvunus ir ne veislinius. Gaila man ju daznai. Negaliu i prieglsudas vaziuot nes parsivesciau namo puse o tada mane is namu isvis

Atsakyti
Mielos drauges,
prisiduodu – 75, 8 kg. Mazas pliusiukas...

Sedziu egzaminuose–oi dar nekvepia man atostogomis unsure.gif
Atsakyti

Mielos drauges,
prisiduodu – 75, 8 kg. Mazas pliusiukas...

Sedziu egzaminuose–oi dar nekvepia man atostogomis unsure.gif

Uzjauciu. I man pora savaiteliu ir atostogu.

Gero darbelio

Atsakyti

Labas,  prisiduodu - 94,6. Medalio man nekabinkit, jei paaiškėtų didžiausias minusas, nes čia kelių savaičių rezultatas  :P  Dar apie kačių mylėtojų suvažiavimą norėjau paklausti. Esu didelė katinų mylėtoja, visą vaikystę išgyvenau, nes tėvai neleido jokio gyvūno turėt. Kai atsiskyriau, priglaudžiau pamestinuką, kuris išgyveno su manim 11 metų. Dabar su vaikais labai norėtume katės ar šuns, bet vyrui nepatinka, o ir puola jį visokios alergijos, kurių anksčiau neturėjo. Su dukryte norėjome savo savanorišką pagalbą pasiūlyti vienai prieglaudai, bet mūsų pagalbos mandagiai atsisakė. Belieka tik Kačių kavinė retomis progomis. Ar tie susibėgimai tik turinčioms kates, ar gali dalyvauti ir kiti kačių mylėtojai?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gabi*: 19 birželio 2019 - 18:48

Gabi, net nežinau ką atsakyti į tavo klausimą.Mes bendraujame kačių temoje.Bandyk prisistatyti, pabendrauk, matysi ar prilipsi prie mūsų.

Atsakyti

Nors ir vėlai vakare, bet įkeliu lentelę. 

Mejja, tavo duomenų nesulaukiau 

Mulka70 liuks  :ploja2: 

Na, o savaitės aplodimentai, savaitės šaunuolė, išvedus dviejų savaičių vidurkį tapo Gabi    :first: 

o likusios su nuliais ir pliusais baigiam gundytis šašlykais ir visais kitais skanumynais :nono: ir kitą savaitę prisiduodam minusus 

Atsakyti

Nors ir vėlai vakare, bet įkeliu lentelę. 

Mejja, tavo duomenų nesulaukiau 

Mulka70 liuks  :ploja2:

Na, o savaitės aplodimentai, savaitės šaunuolė, išvedus dviejų savaičių vidurkį tapo Gabi    :first:

o likusios su nuliais ir pliusais baigiam gundytis šašlykais ir visais kitais skanumynais :nono: ir kitą savaitę prisiduodam minusus 

[attachment=262476:20190619.jpg]

Atsakyti