Įkraunama...
Įkraunama...

Toms, kurioms nepavyko daug kartų

Tinute :4u:Net gėda pasidarė, aš taip džiaugiuosi vasara, o kiti žmonės kenčia.

Šiandien aš šliaužau kaip bliūdu pavožta, šalta,vėjas pučia, saulės nėra.O kai saulės nėra, tai darbinė nuotaika kažkur žemiau plintuso voliojasi.

Pagerk skysčius varančios arbatos, bruknių ar meškauogių lapų.

Atsakyti

Tinute :4u:Net gėda pasidarė, aš taip džiaugiuosi vasara, o kiti žmonės kenčia.

Šiandien aš šliaužau kaip bliūdu pavožta, šalta,vėjas pučia, saulės nėra.O kai saulės nėra, tai darbinė nuotaika kažkur žemiau plintuso voliojasi.

Pagerk skysčius varančios arbatos, bruknių ar meškauogių lapų.

Ko dabar geda. Mes juk skirtingi esam normalu. Man siandien atgaiva. Ir energijos pilna kaip tik..

Va tik erzina svoris jau, nukrito 17 kg ir nebekrenta arba stovi,arba kyla. Aisku pati kalta per daug atleidus vadeles. O iki liepos vidurio turiu bent 20 kg numesti

Atsakyti

Labas rytelis.

Niu ka ryt sverenes. Rezultatai mano neigiami bus si karta na bet nepanikuoju.

Visi sako vasara numeta svori lengviau nei ziema. Man atvirksciai.

O kaip Jums?

Atsakyti

Labas rytas :4u: Rytoj svoriadienis.Jaučiu, bus pliusas ir riebus.Jaučiuosi išpampus, kaip banginis.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lisitėja2: 18 birželio 2019 - 06:27

Labas, 

Neištvėriau ir pasisvėriau šiandien (po dviejų savaičių, nors žadėjau tik po mėnesio). Pagalvojau, kad visgi gal reikėtų dažniau svorį sekti, kad suprasčiau, ar mano svorio mažinimo metodas man tinka, ar jokios naudos neduoda. Taigi - -2,6 kg per dvi savaites. Rezultatas neblogas, nors įvertinant įdėtas pastangas, neatrodo labai įspūdingas. Bet, tikiuosi, sveikas, nes per savaitę netekau apie 1,3 % svorio (rekomenduojam iki 1%)

Man taip gera, kad truputi atvėso ir galima šiek tiek pailsėti nuo karščių. 

Praėjusią savaitę išsiruošiau į Panoramą kažko naujo sau nusipirkti, nes labai jau nebeturiu kuo rengtis, o ir savaitė stresinė buvo, norėjosi kažkuoms save paguosti (maistu juk negaliu  :D ). Ir ką gi, nieko sau neradau, net Lindex'e visi drabužiai per maži arba visai jau maišai. O norėjosi vasarinės suknelės. Taigi šeštadienį išsiruošiau į Gariūnus. Nežinojau, kad ten taip viskas pasiskeitę nuo to laiko, kai buvau. Nusipirkau dvi sukneles (mano dydžio - kiek nori) ir būčiau jau visai patenkinta, jei nebūčiau tokių pačių pamačiusi už beveik perpus mažesnę kainą  :rolleyes: Na, bet yra kaip yra, kitą kartą būsiu labiau patyrusi. Dabar bent jau turiu, ką nešioti karštą vasaros dieną  :yahoo:​ 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gabi*: 18 birželio 2019 - 11:51

Gabi,smagu,kad nors kiek kg juda žemyn.Sveikinu su naujais pirkiniais,ir naujai atrasta apsipirkimo vieta.

Atsakyti

Mažule,mes katininkės ruošismės meet"ui, ruoškis dalyvauti.Žinoma jei šeimyninės aplinkybės leis.Bus labai faina,netralios panos tenkasi.Pirštus iki alkūnių iš apmaudo nusigrauši,jei nesudalyvausi.

Atsakyti

Mažule,mes katininkės ruošismės meet"ui, ruoškis dalyvauti.Žinoma jei šeimyninės aplinkybės leis.Bus labai faina,netralios panos tenkasi.Pirštus iki alkūnių iš apmaudo nusigrauši,jei nesudalyvausi.

Kas tai??

Atsakyti

Kas tai??

Tai kates mylinčių ir auginančių moterų suvažiavimas,visos mes bendraujam katinų temoje.Renkamės pas vieną narę, kuri turi globos namelius.Iš pradžių su jomis bendravau virtualiai, paskui išdrįsau prisijungti gyvai.Labai patiko, visos tokios fainos, diena praeina fantastiškai.Klegesys ir nesibaigiantys plepalai kyla iki dangaus.Prisivežam visokių skaniausių valgių ir plepam, plepam.

Mažulė turi katytę ir kartais pasirodo mūsų temoje(gal nesupyks,kad aš už ją kalbu)

.Dar vežam dovanyčių globotiniams.Nes globoti ir gelbėti niekam nereikalingus padarus ne juokai.Aš taip negalėčiau, vaikščiočiau apsižliumbusi nuo ryto iki vakaro.

Mano antroji katė taipogi iš tų globos namelių.Pirmasis katinas irgi iš globos namų, tik iš mano gimtojo miesto.Šiaip aš esu iš rajono, bet man ne kliūtis atlėkti pasibūti su bendramintėmis.

Na,manau išsamiai paaiškinau.

Atsakyti

Labas vakarėlis, jau maniau, kad rytoj turėsiu grąžų minusą, bet va, visą dieną nieko nevalgius, tik saldainių, po darbo kai dėjau per šašlykus, tortą, kad paskui pajudėti sunku buvo. Na va, o dabar labai tikiuosi, kad bent pliuso nebūtų :( 

Mūsų katinėlis taip pat buvo iš globos namų. Toks geras katinas buvo, kad kai jo po vienuolikos metų neliko, kito jau paimti nebegalėjau. Žinojau, kad antro tokio nebebus. Dabar jau netektis išgyventa. Norėčiau vėl katino, bet per savo užsispyrimą šunį priglaudžiau nors nesu didelė šunų mylėtoja. 

Atsakyti

Labas rytas :4u:

Prisiduodu,75,8.Įdomu, čia vanduo iš manęs išbėgo, ar lašinukas nutirpo? :hmm:  :lol: 

Atsakyti

Tai kates mylinčių ir auginančių moterų suvažiavimas,visos mes bendraujam katinų temoje.Renkamės pas vieną narę, kuri turi globos namelius.Iš pradžių su jomis bendravau virtualiai, paskui išdrįsau prisijungti gyvai.Labai patiko, visos tokios fainos, diena praeina fantastiškai.Klegesys ir nesibaigiantys plepalai kyla iki dangaus.Prisivežam visokių skaniausių valgių ir plepam, plepam.

Mažulė turi katytę ir kartais pasirodo mūsų temoje(gal nesupyks,kad aš už ją kalbu)

.Dar vežam dovanyčių globotiniams.Nes globoti ir gelbėti niekam nereikalingus padarus ne juokai.Aš taip negalėčiau, vaikščiočiau apsižliumbusi nuo ryto iki vakaro.

Mano antroji katė taipogi iš tų globos namelių.

Oi idomiai Jus cia as irgi persiuke turiu katyte. Saunuoles tikros.

Atsakyti