Labas,
Neištvėriau ir pasisvėriau šiandien (po dviejų savaičių, nors žadėjau tik po mėnesio). Pagalvojau, kad visgi gal reikėtų dažniau svorį sekti, kad suprasčiau, ar mano svorio mažinimo metodas man tinka, ar jokios naudos neduoda. Taigi - -2,6 kg per dvi savaites. Rezultatas neblogas, nors įvertinant įdėtas pastangas, neatrodo labai įspūdingas. Bet, tikiuosi, sveikas, nes per savaitę netekau apie 1,3 % svorio (rekomenduojam iki 1%)
Man taip gera, kad truputi atvėso ir galima šiek tiek pailsėti nuo karščių.
Praėjusią savaitę išsiruošiau į Panoramą kažko naujo sau nusipirkti, nes labai jau nebeturiu kuo rengtis, o ir savaitė stresinė buvo, norėjosi kažkuoms save paguosti (maistu juk negaliu ). Ir ką gi, nieko sau neradau, net Lindex'e visi drabužiai per maži arba visai jau maišai. O norėjosi vasarinės suknelės. Taigi šeštadienį išsiruošiau į Gariūnus. Nežinojau, kad ten taip viskas pasiskeitę nuo to laiko, kai buvau. Nusipirkau dvi sukneles (mano dydžio - kiek nori) ir būčiau jau visai patenkinta, jei nebūčiau tokių pačių pamačiusi už beveik perpus mažesnę kainą Na, bet yra kaip yra, kitą kartą būsiu labiau patyrusi. Dabar bent jau turiu, ką nešioti karštą vasaros dieną