. Padarysiu, kai grįšiu iš darbo
Užskaitom Blyn,šilumą pernešu neblogai, bet šiandien ir man ekstrymas.Susitvarkau pėdukes ir lekiu kaimukan, prie tvenkinuko bus tobulas poilsis.
Pasižiūriu į padūmavusius horizontus, tai nelabai ramu namus palikti, kad kokios velniavos nebūtų.
Tinute31 sveikinimai su puikiais savaitės rezultatais
Smagu, kad visos dalyvaujam, nors vasarą reikalų jūros marios! Būkim sveikos, nenukabinkim nosies, jei rezultatai kitokie nei tikėjomės. Svarbiausia judėti pirmyn!
Mejja įtraukiau jau ir tave į lentelę, kad man nepasimestum vėliau
[attachment=262333:Lentelė 190612.png]
Tinutė-savaitės šaunuolė
O aš vakar gerai padirbėjau, ir save premijavau ledais.Po premijos sėdžiu ir galvoju, na ką aš padariau?Ir iš viso,koks niekšas tuos ledus į šaldiklį įkišo?
Turėjau porą dienų svečių. Gastroliavom, tai prie ežero, tai prie jūros. Aktyviai praleidau laiką taigi per išeigines labiau pavargau nei nei pailsėjau Užtad kaip įdegiau gražiai Esu raudona kaip vėžys
<p> </p>
<p>Smagu, kad visos dalyvaujam, nors vasarą reikalų jūros marios! Būkim sveikos, nenukabinkim nosies, jei rezultatai kitokie nei tikėjomės. Svarbiausia judėti pirmyn!</p>
<p> </p>
<p> </p>
<p><strong>Mejja </strong>įtraukiau jau ir tave į lentelę, kad man nepasimestum vėliau </p>
<p> </p>
<p> </p>
<p> </p>
<p>[attachment=262333:Lentelė 190612.png]</p>
Ačiū!!! Tik neprisidaviau užvakar
Noriu pasidžiaugti. Svoris pajudėjo. Trečiadienio ryte svarstyklės rodė 87,5 kg Gal kiek ir perdaug nukrito, net nežinau
Labukas, o aš tai bijau. Rytoj brangiausiasis grįžta. ir vėl namuose bus bandelės, pyragėliai, ledai Praėjusį kartą grįžo kilogramas, iki šiol negaliu jo vėl nusikratyti.
Ryt pas mus balius. Šašlykai ir kitos nuodėmės. bus smagu ir daug lakstymo, kol viską susiruošim.
Labukas, o aš tai bijau. Rytoj brangiausiasis grįžta. ir vėl namuose bus bandelės, pyragėliai, ledai Praėjusį kartą grįžo kilogramas, iki šiol negaliu jo vėl nusikratyti.
Ryt pas mus balius. Šašlykai ir kitos nuodėmės. bus smagu ir daug lakstymo, kol viską susiruošim.
Niu o vyro prijungti prie saves neiseina?
Niu nepasiduokit kartais galima pasilepinti bet kartais.🤪
Labas rytas Kaip po savaitgalio?Pas mane su nuklydimais, į svarstyklių pusę bijau ir pažiūrėti
.Atvėso pas mus,bliuzoną išsitraukiau.Negi vasara baigėsi?
Labas rytas Kaip po savaitgalio?Pas mane su nuklydimais, į svarstyklių pusę bijau ir pažiūrėti
.Atvėso pas mus,bliuzoną išsitraukiau.Negi vasara baigėsi?
Labas rytelis.
Savaitgalis nekoks svarstylkes vel pliusa rodo..nekesti pradedu savaitgaliu.
Pas mus irgi atvejo pagaliau gyvensiu. Nes miriau jau. Istinus visa atsikeliu , slapia. Kunas skyscius mazai atiduoda tai kaip meska jauciuos.