Įkraunama...
Įkraunama...

Toms, kurioms nepavyko daug kartų

Labas rytas, užsižaidžiau aš su vaiku ir visai pamiršau lentelę padaryti doh.gif prisiminiau, kai jau miegot ėjau. Padarysiu, kai grįšiu iš darbo mirksiukas.gif
Atsakyti

. Padarysiu, kai grįšiu iš darbo mirksiukas.gif

Užskaitom :4u: Blyn,šilumą pernešu neblogai, bet šiandien ir man ekstrymas.Susitvarkau pėdukes ir lekiu kaimukan, prie tvenkinuko bus tobulas poilsis.

Pasižiūriu į padūmavusius horizontus, tai nelabai ramu namus palikti, kad kokios velniavos nebūtų.

Atsakyti

O man bloga dvi dienos .galva plysta nzn net kur dingti. Darbe net apsiverkiau.reik dirbti o nesigauna 

Atsakyti

Tinute31 sveikinimai su puikiais savaitės rezultatais  :super:   :first:

Smagu, kad visos dalyvaujam, nors vasarą reikalų jūros marios! Būkim sveikos, nenukabinkim nosies, jei rezultatai kitokie nei tikėjomės. Svarbiausia judėti pirmyn!

Mejja įtraukiau jau ir tave į lentelę, kad man nepasimestum vėliau  :geda:

[attachment=262333:Lentelė 190612.png]

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kristute97: 13 birželio 2019 - 17:18

Aciukas. Kaip smagu.

Beje pastebejau nei viena pliuso neturi.ot saunuoles.

Aciukaas pabai uz lentele

Atsakyti

Tinutė-savaitės šaunuolė :4u:

O aš vakar gerai padirbėjau, ir save premijavau ledais.Po premijos sėdžiu ir galvoju, na ką aš padariau?Ir iš viso,koks niekšas tuos ledus į šaldiklį įkišo? :P 

Atsakyti
Sveikos.
Turėjau porą dienų svečių. Gastroliavom, tai prie ežero, tai prie jūros. Aktyviai praleidau laiką bigsmile.gif taigi per išeigines labiau pavargau nei nei pailsėjau biggrin.gif Užtad kaip įdegiau gražiai biggrin.gif Esu raudona kaip vėžys bigsmile.gif

QUOTE(Kristute97 @ 2019 06 13, 18:11)
<p><strong>Tinute31 </strong>sveikinimai su puikiais savaitės rezultatais  thumbup.gif   first.gif</p>
<p> </p>
<p>Smagu, kad visos dalyvaujam, nors vasarą reikalų jūros marios! Būkim sveikos, nenukabinkim nosies, jei rezultatai kitokie nei tikėjomės. Svarbiausia judėti pirmyn!</p>
<p> </p>
<p> </p>
<p><strong>Mejja </strong>įtraukiau jau ir tave į lentelę, kad man nepasimestum vėliau  blush2.gif</p>
<p> </p>
<p> </p>
<p> </p>
<p>[attachment=262333:Lentelė 190612.png]</p>

Ačiū!!! Tik neprisidaviau užvakar unsure.gif
Noriu pasidžiaugti. Svoris pajudėjo. Trečiadienio ryte svarstyklės rodė 87,5 kg bigsmile.gif wub.gif Gal kiek ir perdaug nukrito, net nežinau blink.gif
Atsakyti

Tinutė-savaitės šaunuolė :4u:

O aš vakar gerai padirbėjau, ir save premijavau ledais.Po premijos sėdžiu ir galvoju, na ką aš padariau?Ir iš viso,koks niekšas tuos ledus į šaldiklį įkišo? :P 

Aciukas.

Kaip man gerai kad ledu nemegstu..tai vandenukas eina i pilva bet tinstu visa jau

Atsakyti

Labukas, o aš tai bijau. Rytoj brangiausiasis grįžta. ir vėl namuose bus bandelės, pyragėliai, ledai  :oh:  Praėjusį kartą grįžo kilogramas, iki šiol negaliu jo vėl nusikratyti. 

Ryt pas mus balius. Šašlykai ir kitos nuodėmės. bus smagu ir daug lakstymo, kol viską susiruošim.

Atsakyti

Labukas, o aš tai bijau. Rytoj brangiausiasis grįžta. ir vėl namuose bus bandelės, pyragėliai, ledai  :oh:  Praėjusį kartą grįžo kilogramas, iki šiol negaliu jo vėl nusikratyti. 

Ryt pas mus balius. Šašlykai ir kitos nuodėmės. bus smagu ir daug lakstymo, kol viską susiruošim.

Niu o vyro prijungti prie saves neiseina?

Niu nepasiduokit kartais galima pasilepinti bet kartais.🤪

Atsakyti

Labas rytas :4u: Kaip po savaitgalio?Pas mane su nuklydimais, į svarstyklių pusę bijau ir pažiūrėti

.Atvėso pas mus,bliuzoną išsitraukiau.Negi vasara baigėsi?

Atsakyti

Labas rytas :4u: Kaip po savaitgalio?Pas mane su nuklydimais, į svarstyklių pusę bijau ir pažiūrėti

.Atvėso pas mus,bliuzoną išsitraukiau.Negi vasara baigėsi?

Labas rytelis.

Savaitgalis nekoks svarstylkes vel pliusa rodo..nekesti pradedu savaitgaliu.

Pas mus irgi atvejo pagaliau gyvensiu. Nes miriau jau. Istinus visa atsikeliu , slapia. Kunas skyscius mazai atiduoda tai kaip meska jauciuos.

Atsakyti