Labas rytas.
Prisiduodu. 83 kg
Sveikos,
Nenorėčiau, kad išmestumėt mane iš lentelės, tačiau kurį laiką neprisdavinėsiu. Nusprendžiau neprisirišti prie skaičiaus ant svarstyklių, bet bandyti sekti pokyčius savyje. Aišku, po mėnesio bus smalsu pasisverti (ir dabar smalsu, bet laikausi). Supratau, kad ir kaip bandyčiau su tuo kovoti, skaičius ant svarstyklių labai paveikia mano nuotaiką ir netgi tai, kaip save matau! Jei svoris nukrito - jau matau save lieknesnę, jei ne, tuomet matau save visai kitaip ir nuotaika sugenda. Taigi, ugdausi kantrybę ir rezultatų sieksiu be svarstyklių tam tikrą laiką
O kaip jums sekasi su svarstyklėmis "bičiuliautis"?
Sveikos,
Nenorėčiau, kad išmestumėt mane iš lentelės, tačiau kurį laiką neprisdavinėsiu. Nusprendžiau neprisirišti prie skaičiaus ant svarstyklių, bet bandyti sekti pokyčius savyje. Aišku, po mėnesio bus smalsu pasisverti (ir dabar smalsu, bet laikausi). Supratau, kad ir kaip bandyčiau su tuo kovoti, skaičius ant svarstyklių labai paveikia mano nuotaiką ir netgi tai, kaip save matau! Jei svoris nukrito - jau matau save lieknesnę, jei ne, tuomet matau save visai kitaip ir nuotaika sugenda. Taigi, ugdausi kantrybę ir rezultatų sieksiu be svarstyklių tam tikrą laiką
Gabi, supratau
Mane tai nervina tos svarstyklės. Aišku, ar per daug ir nesistengiu, bet kai rodos gana neblogai visą dieną laikeisi, o svarstyklės rodo 0 arba pliusą, tai labai erzina. Nors šiaip nestresuoju. Man labiausiai nuotaiką veikia drabužių pirkimas. Kartais einu ir kriokti norisi
Na, o aš rytoj laukiu ženklesnio minuso. Šiandien nėjau į darbą. Nors pati kol kas temperatūros neturiu, bet ryte dukra turėjo, tai nusprendžiau, kad pabūsim namie. Kadangi kėlėmės kaip į darbą, tai nuo pat ryto po namus plušėjau. Namus susitvarkiau, išsisiurbliavau, grindis išsiploviau, kol saulė į langus neatsisuko. Prakaitas tiesios lašėjo nuo kaktos. Ir buvau apstulbus, kad viską susitvarkiau, o dar tik vienuolika Bet iš vandens šiandien geriu. Ohoho!
Bėgu dėliones dėlioti
Mažule,nebūk monstras Svarstyklės bjauriausias įrenginys namuose,gadinantis nuotaiką.Antras tai veidrodis,nori ar nenori turi į save pasižiūrėti.O šiaip aš įtariu svoris svyruoja skysčių sąskaita.Ne taip lengvai tie lašiniai garuoja.
Aš už,kad tu liktum lentelėje.Nereikia dar labiau varyti streso.
Sveikos,
Kas del sverimosi mane irgi sunervuoja.Bet pastebejau jai nesisveriu uzleidziiu viska ir poto ne plius1o plius 5 buna. Todel geriau svertis. O rubu rinktis negaliu visada norisi verkti
Gaila, bet karštis kažkaip nemuša apetito, valgau tą patį ir plius kelios porcijos ledų.
Geras pastebėjimas, ypač ledams yra apetitas Bet visi kažkokie labai saldūs,ar čia skonio receptoriai taip pasikeitė, ar tikrai labai saldūs?
Žiūrėkime pozityviai, valgyti nenori ligoniai.O jei valgyti norisi, vadinasi mes ne ligoniai