Įkraunama...
Įkraunama...

Toms, kurioms nepavyko daug kartų

Labas vakaras 4u.gif

Kadangi jau įsirašiau į jūsų gretas, tai turiu keletą klausimų rolleyes.gif

1. Visi esam žmonės, ir savaitgaliais norisi kažko... biggrin.gifVakar teko taurę balto sauso vyno bigsmile.gifsmile.gif

2. Kaip su kiauliena? Ar valgote?
Štai šiandien kepiau orkaitėje mini kotletukų biggrin.gif

3. Kaip paspartinti medžiagų apykaitą? Judėjimas, sportas OK. Bet nesu sportininkė biggrin.gif

Sveika

1 del alkoholio neatsakysiu nevartoju visai

2 kiauliena .valgau bet kokia mesa bet be jokiu miltiniu ar bulviniu priedu. Svarbu nevolioti butu o naturalus produktai.

3 man gerai organizma valo uuogos sviezios. Bet visumoj tai genetika manau. Sportas ne visiems tinka. As nesportuoju nes apetita kelia labai.

Niu va o as po savaitgalio plius viena turiu...po beveik triju menesiu dvi dienas nuklydau su maistu ir va rezultatas😟

Atsakyti

Labas vakaras 4u.gif

Kadangi jau įsirašiau į jūsų gretas, tai turiu keletą klausimų rolleyes.gif

1. Visi esam žmonės, ir savaitgaliais norisi kažko... biggrin.gifVakar teko taurę balto sauso vyno dėl kompanijos pakelti. Beeet be užkandžių bigsmile.gif
Kiek domėjausi, geriausia rinktis sausą vyną. Ką renkatės jūs? smile.gif

2. Kaip su kiauliena? Ar valgote?
Štai šiandien kepiau orkaitėje mini kotletukų ir aišku suvalgiau porą pietums, bet su daug salotų. Ir vistiek sąžinė graužia biggrin.gif
Ar verčiau rinktis baltą mėsą?

3. Kaip paspartinti medžiagų apykaitą? Judėjimas, sportas OK. Bet nesu sportininkė biggrin.gifSusiradau 30 dienų iššūkį, tai antra diena darau. O kas dar? Gal kokie konkrečiai produktai spartina šiek tiek?

Geriausia dieta yra MĖ(mažiau ėsk), bet,kadangi, jos labai sunku laikytis, todėl mes renkamės čia.

Geriu sausą raudoną vyną.kadangi po vyno taurės velniškai noriu valgyti, stengiuosi vengti.Visokia mėsa gerai, tik nepaniruoti ir nekepti gausiai riebaluose.Bulvės, ypač keptos tikra kalorijų boma, bet kaip gi nors be vienos bulvytės?

Žiemą sportuoju, vaikštau į sporto salę.Esu tinginė iš prigimties, tai abonentą perkuosi 7 mėn.Ir einu sąžiningai tris kartus per savaitę.Kūnas daug stangresnis palieka.

O šiaip mitybos principai išdėstyti temos pradžioje.Stebuklų niekur nėra, nėra jokio stebuklingo produkto,nei stebuklingų fizinių pratimų.Tik valia( kur jos būna pirkti) ir amžina savikontrolė, visą gyvenimą.

Beje, siūlyčiau pabandyti liekninamąjį kvėpavimą, ar kitaip vadinamą bodyfleksą.Tikrai padeda, tik nėrvina tas garsus puškavimas.

Nusidėjau ir aš, bijau,kad užlipus ant svarstyklių gausiu infarktą.Vis tie ledai ir sausainiai pasimaišo po ranka.

Atsakyti
Merginos, gražaus pirmadienio ryto. Mejja, sveika prisijungus 4u.gif
Kam po savaitgalio pliusas, stengiamės gramus nusikratyti rolleyes.gif
Atsakyti

Visoms geros dieneles.

Pliusa kratysim, bandysim gryzti i doros kelia nes matau smunku negeraja puse.

Atsakyti

Niu ir kaip mergaitem dienele praejo?

Mano kazkokia keista .Su maistu draugavau saziningai.Mazokai vandenuko geriau,karsta bet svoris nekrenta. Gal tinstu nezinau.

Atsakyti

Su maistu ne kas.Po darbo radau sūnaus šeimyną, tai reikėjo su jais pabūti,šunis pervedžiau, gėles palaisčiau, ir prisiminiau,kad tik pusryčius valgiau.Dabar sėdžiu pomidorus su grietine kamžloju :unsure:

Atsakyti

Su maistu ne kas.Po darbo radau sūnaus šeimyną, tai reikėjo su jais pabūti,šunis pervedžiau, gėles palaisčiau, ir prisiminiau,kad tik pusryčius valgiau.Dabar sėdžiu pomidorus su grietine kamžloju :unsure:

Labas rytas

Toks saves alinimas irgi nieko gero. 

Suletes medziagu apykaita o ant nakties grietine irgi nekazkas bent man taip atrodo.

Atsakyti

Labas rytas :4u:

Dar viena puiki vasaros diena, tik gaila,kad tenka dirbti.Nes kai tokie pasakiški orai, norisi šokti į mašiniuką ir rauti iš miesto. Savęs nealinu, man taip netyčia išeina.Šiandien elgsiuos tvarkingiau, tikrai negerai ta grietinė nakčiai, ir tokie nevalgymo intervalai.

Geros dienos, neperkaiskite :4u:

Atsakyti

Oi tik nereikia biggrin.gif- man rytoj 47 m. Nesigėdiju savo metų - kas iš to būtų? biggrin.gifale gražios norim būti visos - va ir aš noriu numesti tai, kas visai be reikalo priaugo........ 4u.gif
Papildyta:

Su praėjusiu gimtadieniu, Mazule! Taip ir skamba galvoje man dabar ta Kašpirovskio dantų daina apie mažulę  :D Mes - bendraamžės :P

Sveikos.  Labai nedrąsu, bet norėčiau prisijungti prie jūsų.  :D Jau kurį laiką svarstyklės mano priešas... Ir susigriebiau dabar, kai jau tuoj perlipsiu 90 kg ribą.  Esu dviejų nuostabių vaikų mama. Man 28 metai. Gyvenu pajūryje.  Ūgis 182cm Svoris 89kg Visada mano svoris būdavo apie 77 kg. Tada jausdavausi geriausiai. Bet prieš 6 metus susigalvojau numesti 10kg. Tiksliau buvusio vyro įvarytų kompleksų dėka... :huh2: Per stora jam buvau :blink: OK, jauna durna buvau, reikėjo iškart tokį mesti per bortą :D Bet dabar ne apie tai. Numečiau svorį per porą mėnesių. Jau kaip galima suprasti, gana drastiškai. Ne valgymas po 18val. Iškrovos dienos. Galų gale kcal skaičiavimas. Tikriausiai tada susigadinau medžiagų apykaitą. Neužilgo patapau nėščia ir svoris bumerangu atgal  :unsure: Naiviai tikėjau, kad pagimdžiusi greitai grįšiu į tuos 67kg  :D  Mhm. "Kūdikiui" 4metai jau, o svoris po KT dar padidėjo  :blink: Ir turim ką turim.  Taigi tikslas būtų tiesiog grįžti į 77 kg svorį  :yahoo:

Ir žinoma, tokį svorį norėtųsi išlaikyti visada. Tik šįkart bandysiu protingai ir po truputį  :)

Sveika prisijungusi. Aš, kaip turbūt dauguma mūsų nuolat bandančių numesti svorio, esu patyrus tuos metimo budus ir susigrąžintą svorį su kaupu, ne kartą...Labai suprantu ir palaikau. 

Kas dėl medžiagų apykaitos - tai čia mano didysis galvosūkis. Kai buvau studentė, turėjau kambariokę, kuri valgydavo tris kart daugiau už mane, o buvo tokio smulkumo, kad vaikiškų drabžių parduotuvėje galėdavo apsipirkti. O aš - visada apkūni ir bekovojanti su savo organizmu. 

Visai neseniai sužinojau (nes niekada, beveik  niekada, nesistikrinu sveikatos), kad turiu skydliaukės problemų, tad kurį laiką guodžiau save, kad štai iš kur tas mano apkūnumas. Vis dar patikiu kokiais nors stebuklingais produktais, kurie neva paspartina medžiagų apykaitą. Deja, dažniausiai rezultatų nematau. Aišku šalia to dar ir pati prisidėdavau, kad ta apkykaita dar labiau sulėtėtų (dietos, badavimas, stiprus kalorijų sumažinimas ir t.t.). Dabar supratau, kad turėdama lėtą medžiagų apykaita negaliu tikėtis legvo lieknėjimo kelio, negaliu tikėtis stebuklų ir labai lieknos figūros. Darau, ką galiu ir kiek galiu, tikiuosi, kad rasiu savo kelią. Šiuo metu jau tris savaites praktikuoju 16:8 protarpinį badavimą, kurį, jei pavyks ir matysiu teigiamus rezultatus, bandysiu paversti gyvenimo būdu. 

Atsakyti

Gabi,kad tau nepritrūktų ryžto :4u: 

Juokas juokais,bet nikotinas spartina medžiagų apykaitą ir slopina apetitą.Bet jo daroma žala dar didesnė.

Atsakyti
Man po truputį pradėjo byrėti svoris, priaugęs per savaitgalį. Su dukra atsigulėm pokaituko pamiegoti. A nebūsim mes kokio viruso pasigavusios. Dukra sekmadienį iš kiemo grįžo su temperatūra. O man vakar vakare prasidėjo irgi dabar va vėl 37,4 blink.gif .
Atsakyti
Kristute - poliklinikos pilnos tokiu ligoniu - sako sukasi virusas, bet ir oras tam palankus - karštis ir kondicionieriai unsure.gif
Sveikite 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mazule: 11 birželio 2019 - 21:25