Įkraunama...
Įkraunama...

Toms, kurioms nepavyko daug kartų

Mulka,sveika prisijungusi.Šiaip tai aš čia vyriausia, jei ką  :ax: Bet metai neturi reikšmės, bendraujam visos kaip lygios. :lol: Taigi, tas gelbėjimosi ratas gyventi neduoda,net sporto klube nenukračiau.

Atsakyti

Sveika prisijungus, Mulka. Aš irgi sugrįžau čia, taip, kaip sugrįžo mano numesti kg. :)

Manau, esame plius minus bendraamžės. 

Atsakyti
QUOTE(Mulka70 @ 2019 06 07, 09:29)
tikriausiai būsiu vyriausia iš Jūsų - 40+, o gal tiksliau -  50-

Oi tik nereikia biggrin.gif - man rytoj 47 m. Nesigėdiju savo metų - kas iš to būtų? biggrin.gif ale gražios norim būti visos - va ir aš noriu numesti tai, kas visai be reikalo priaugo........ 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Mulka70 @ 2019 06 07, 09:29)
tikriausiai būsiu vyriausia iš Jūsų - 40+, o gal tiksliau -  50-

Oi tik nereikia biggrin.gif - man rytoj 47 m. Nesigėdiju savo metų - kas iš to būtų? biggrin.gif ale gražios norim būti visos - va ir aš noriu numesti tai, kas visai be reikalo priaugo........ 4u.gif
Atsakyti

Manau amzius ne riba..svarbiausia tikslas musu visu tas pats.

Atsakyti

Mažule,kaip supratau šiandien tavo gimimo diena.Linkiu paprastos moteriškos laimės.O kokia ta laimė, tik tau vienai žinoti.

Visi žmonės dar pataluose vartosi, o aš į darbelį susiruošusi.Gero šeštadienio, neiškepkite. :4u: 

Atsakyti

Mazule su tortadieniu Jus🎁🎁🎁🎂🌷🌷🌷 Niu kaip mergytems sekasi ?

Atsakyti
Ačiū mergaitės 4u.gif
Baliaus didelio nebus, tai tikiuosi savaitgalis nepakenks tikslų siekimams mirksiukas.gif
Atsakyti

Mazule su gimtadieniu  :birthday2:​   

Atsakyti

Sveikos.  Labai nedrąsu, bet norėčiau prisijungti prie jūsų.  :D Jau kurį laiką svarstyklės mano priešas... Ir susigriebiau dabar, kai jau tuoj perlipsiu 90 kg ribą.  Esu dviejų nuostabių vaikų mama. Man 28 metai. Gyvenu pajūryje.  Ūgis 182cm Svoris 89kg Visada mano svoris būdavo apie 77 kg. Tada jausdavausi geriausiai. Bet prieš 6 metus susigalvojau numesti 10kg. Tiksliau buvusio vyro įvarytų kompleksų dėka... :huh2: Per stora jam buvau :blink: OK, jauna durna buvau, reikėjo iškart tokį mesti per bortą :D Bet dabar ne apie tai. Numečiau svorį per porą mėnesių. Jau kaip galima suprasti, gana drastiškai. Ne valgymas po 18val. Iškrovos dienos. Galų gale kcal skaičiavimas. Tikriausiai tada susigadinau medžiagų apykaitą. Neužilgo patapau nėščia ir svoris bumerangu atgal  :unsure: Naiviai tikėjau, kad pagimdžiusi greitai grįšiu į tuos 67kg  :D  Mhm. "Kūdikiui" 4metai jau, o svoris po KT dar padidėjo  :blink: Ir turim ką turim.  Taigi tikslas būtų tiesiog grįžti į 77 kg svorį  :yahoo:

Ir žinoma, tokį svorį norėtųsi išlaikyti visada. Tik šįkart bandysiu protingai ir po truputį  :)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mejja: 08 birželio 2019 - 11:17

Sveika prisijungusi  :4u: Gera matyti,kad mūsų gretos dideja.Tik nesupraskite klaidingai,gink dieve nesidžiaugiu,kad yra daugiau apkūnių žmonių.Tiesiog malonu rasti naujų pašnekovių  :wub: 

Atsakyti

Sveikos.  Labai nedrąsu, bet norėčiau prisijungti prie jūsų.  :D Jau kurį laiką svarstyklės mano priešas... Ir susigriebiau dabar, kai jau tuoj perlipsiu 90 kg ribą.  Esu dviejų nuostabių vaikų mama. Man 28 metai. Gyvenu pajūryje.  Ūgis 182cm Svoris 89kg Visada mano svoris būdavo apie 77 kg. Tada jausdavausi geriausiai. Bet prieš 6 metus susigalvojau numesti 10kg. Tiksliau buvusio vyro įvarytų kompleksų dėka... :huh2: Per stora jam buvau :blink: OK, jauna durna buvau, reikėjo iškart tokį mesti per bortą :D Bet dabar ne apie tai. Numečiau svorį per porą mėnesių. Jau kaip galima suprasti, gana drastiškai. Ne valgymas po 18val. Iškrovos dienos. Galų gale kcal skaičiavimas. Tikriausiai tada susigadinau medžiagų apykaitą. Neužilgo patapau nėščia ir svoris bumerangu atgal  :unsure: Naiviai tikėjau, kad pagimdžiusi greitai grįšiu į tuos 67kg  :D  Mhm. "Kūdikiui" 4metai jau, o svoris po KT dar padidėjo  :blink: Ir turim ką turim.  Taigi tikslas būtų tiesiog grįžti į 77 kg svorį  :yahoo:

Ir žinoma, tokį svorį norėtųsi išlaikyti visada. Tik šįkart bandysiu protingai ir po truputį  :)

Sveika prisijungus prie musu burelio. Visos kazka daugiau ar maziau isbandem todel ir esam cia. Ir esam saunuoles jog vistiek nenuleidziam ranku ir bandom kazka keist

Atsakyti
Labas vakaras 4u.gif

Kadangi jau įsirašiau į jūsų gretas, tai turiu keletą klausimų rolleyes.gif

1. Visi esam žmonės, ir savaitgaliais norisi kažko... biggrin.gif Vakar teko taurę balto sauso vyno dėl kompanijos pakelti. Beeet be užkandžių bigsmile.gif
Kiek domėjausi, geriausia rinktis sausą vyną. Ką renkatės jūs? smile.gif

2. Kaip su kiauliena? Ar valgote?
Štai šiandien kepiau orkaitėje mini kotletukų ir aišku suvalgiau porą pietums, bet su daug salotų. Ir vistiek sąžinė graužia biggrin.gif
Ar verčiau rinktis baltą mėsą?

3. Kaip paspartinti medžiagų apykaitą? Judėjimas, sportas OK. Bet nesu sportininkė biggrin.gif Susiradau 30 dienų iššūkį, tai antra diena darau. O kas dar? Gal kokie konkrečiai produktai spartina šiek tiek?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mejja: 09 birželio 2019 - 19:42