Įkraunama...
Įkraunama...

Toms, kurioms nepavyko daug kartų

Mane prie suknių ir sijonų mb pripratino.Vis būdavau su džinsais ar kelnėmis.Vis šaipydavosi,kad į bulvių lauką susiruošusi

Tai kai šilta,tik sukneliuota būnu.Namie ar kaime dėviu tteningus ar tampres.

Mugėse,ypač dideliuose miestuose būna labai įdomių drabužių.Iš lino,iš pusvilnio audinio

Lininę suknutę ne vieną turiu,vis mugėje ką nukaunu.

Atsakyti

Dabar bandysiu kelti lentelę. Kol kas nesigasdinkit, jei bus iškraipyta, bandau prisiminti kaip preitą savaitę įkėliau. :D

Atsakyti

Savaitės šaunuole skelbiama Lisitėja2  :clap:  :first:

[attachment=262201:20190605.jpg]

Gabi* tavo rezultatai galbūt nevisai tikslūs, nes pačioj pradžioj bendravimo buvai parašius, kad svoris 97, tai jį buvau paėmusi, kaip atskaitos tašką, tai pakoregavus pagal dabartinius duomenis gavau pliusą. Bet, jei vis dėlto ne taip supratau, parašyk, tada būsi savaitės šaunuolė, nes rezultatas bus -2 kg. 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kristute97: 05 birželio 2019 - 18:24

Ačiū,Kristute už šaunuolę.Vis man ko tai nesitiki,kad lašinys tirpsta, gal vandens sąskaita.Šiandien šilta, tai be jokių pastangų tris litrus suvariau.Jaučiu rytoj gražolė, be jokios raukšleles  atsikelsiu  :lol:​ 

Atsakyti

Jaučiu rytoj gražolė, be jokios raukšleles  atsikelsiu  :lol:​ 

:lol:​ 

Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2019 06 05, 19:26)
Jaučiu rytoj gražolė, be jokios raukšleles  atsikelsiu  lotuliukas.gif​ </p>

Aha, lengvai patinus biggrin.gif
Atsakyti

Mane prie suknių ir sijonų mb pripratino.Vis būdavau su džinsais ar kelnėmis.Vis šaipydavosi,kad į bulvių lauką susiruošusi

Tai kai šilta,tik sukneliuota būnu.Namie ar kaime dėviu tteningus ar tampres.

Mugėse,ypač dideliuose miestuose būna labai įdomių drabužių.Iš lino,iš pusvilnio audinio

Lininę suknutę ne vieną turiu,vis mugėje ką nukaunu.

Niekada nemegau ir nemegstu sukneliu del keliu priezasciu. Pagrindine be kojakelniu ju negaliu detis nes pritrina iskarto blauzdas.

Antra kaskarta reik madtyti pasilenkus.o kai zema ir apvali iki zemes suknes neuzsidesi

Kas del mugese suknyciu tai ne man as nemegstu tu lininiu visokiu suknyciu ar spalvotu

Atsakyti

attachicon.gif20190605.jpg

Gabi* tavo rezultatai galbūt nevisai tikslūs, nes pačioj pradžioj bendravimo buvai parašius, kad svoris 97, tai jį buvau paėmusi, kaip atskaitos tašką, tai pakoregavus pagal dabartinius duomenis gavau pliusą. Bet, jei vis dėlto ne taip supratau, parašyk, tada būsi savaitės šaunuolė, nes rezultatas bus -2 kg. 

Aciukas uz lentele. Saunuole.

Matau mergaites stengiasi. Smagu ziuret

Atsakyti

Ačiū,Kristute už šaunuolę.Vis man ko tai nesitiki,kad lašinys tirpsta, gal vandens sąskaita.Šiandien šilta, tai be jokių pastangų tris litrus suvariau.Jaučiu rytoj gražolė, be jokios raukšleles  atsikelsiu  :lol:​ 

Saunuole sveikinu.

Na kremuku sutaupysit naturaliai oda isitemps😂😂😂

Atsakyti

attachicon.gif20190605.jpg

Viskas gerai. Kai prisistačiau, pateikiau suapvalintą skaičių, bet tai nebuvo pradinis svoris, nes jau savaitę, kaip laikiausi savo režimo. Per savaitę nenumečiau nieko, tad tas 0,2 pliusas nieko nereiškia - tegu būna.

Sveikinu Lisitėją  :ploja2:   

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gabi*: 06 birželio 2019 - 14:55
Sveikos merginos, priimkite ir mane į lieknuolių būrį, žiūriu, kad tema atsigauna, buvau senojoje, bet paskui viskas numirė.
Prisiduodu -
Ūgis - 178
Svoris - 75,3 (šio ryto). Kažkaip nebesugebu numesti svorio, o ypač vasarą, kai savaitgaliais alus, vynas, užkandžiai gamtoje. Tiesa, antsvorio neturiu, daug sportuoju, bet augantis gelbėjimo ratas visai nepatinka. Trokštamas svoris - 68. Stengiuosi vengti saldumynų, bent jau vakarais, nemėgstu ir nevalgau bulvinių ir miltinių patiekalų, net amžius daro savo, tikriausiai būsiu vyriausia iš Jūsų - 40+, o gal tiksliau - 50-
Atsakyti
QUOTE(Mulka70 @ 2019 06 07, 09:29)
Sveikos merginos, priimkite ir mane į lieknuolių būrį, žiūriu, kad tema atsigauna, buvau senojoje, bet paskui viskas numirė.
Prisiduodu -
Ūgis - 178
Svoris - 75,3 (šio ryto). Kažkaip nebesugebu numesti svorio, o ypač vasarą, kai savaitgaliais alus, vynas, užkandžiai gamtoje. Tiesa, antsvorio neturiu, daug sportuoju, bet augantis gelbėjimo ratas visai nepatinka. Trokštamas svoris - 68. Stengiuosi vengti saldumynų, bent jau vakarais, nemėgstu ir nevalgau bulvinių ir miltinių patiekalų, net amžius daro savo, tikriausiai būsiu vyriausia iš Jūsų - 40+, o gal tiksliau -  50-

Sveika prisijungus mirksiukas.gif
Atsakyti