Įkraunama...
Įkraunama...

Toms, kurioms nepavyko daug kartų

Man laisva diena :yahoo: Susitvarkysiu reikalus, susirinksiu šunis ir keliausiu į sodybą.Ten miškas,tvenkinys, tikrai nenudurnėsiu.Tam ir vasara,kad būtų šilta  :P Juk reikia visas sukneles pavedžioti  :P​ 

Atsakyti

O apimčių aš nesimatuoju. Pagal drabužius jaučiu. Ir veidrodyje matau, kad pagurklis sumažėjo :D Ir pagal krūtinę labai jaučiu :D

Pagal krutine taip.pakeiciau tris liemeneles 😀

Atsakyti

Ir viena suknia bjauriai atrodo. :(

Oi kad man bent i viena ilysti kur kabo..jau metai laiko vaikstau su tamprem ir maikem nes ne i nieka neilendu isvis

Atsakyti

Na bandysiu rytoj pusryčiams vėl košę išsivirti. Nusprendžiau, kad velniop visi siuvinėjimai ir darbas, šiandien eisiu anksčiau miegoti ir geriau atsikelsiu kokią 6 val. padirbėti, kol į darbą reiks eiti. 

Rytoj rezultato nesitikiu gero. manau bus pliusas. 

Bus kaip bus..svarbu rankyciu nenuleisti ir savo malonumui skirti laiko. Nes kitaip labiau nervuojames ir nuo streso valgom

Atsakyti

Nenudurnekim nuo karscio siandien, ok?

Pas mane darbe vesu tai ramu.

Atsakyti

Man laisva diena :yahoo: Susitvarkysiu reikalus, susirinksiu šunis ir keliausiu į sodybą.Ten miškas,tvenkinys, tikrai nenudurnėsiu.Tam ir vasara,kad būtų šilta  :P Juk reikia visas sukneles pavedžioti  :P​ 

Jetus kaip pavydziu. Taip noriu i miska. As pamisus grybautoja tai be jo negaliu..

Viskas siandien masciau vaziuot ar ne pasivaiksciot,bet taip uzkabinai kad po darbo tiesiai leksiu..

Noriu atostogu😟jau akyse viskas mirga nuo tu mikroskopu ..o i papuosalus negaliu net paziuret😂😂😂o dar sako deimantai moters draugai...nevelnio purto jue mane jau😂😂

Atsakyti

Man karštis - ne draugas :) Toleruoju temperatūrą iki +24 :)  
Pradžia man visada būdavo optimistiškesnė - nes nuo didelio svorio pirmieji kg kažkaip lengvai krisdadavo. Dabar gi sąžiningai suėmusi į rankas esu save - jau trečia savaitė prasidėjo, o pasižiūriu į veidrodį ir dar taip nepatinka tas vaizdas. Nuėjau vakar į HM, pasimatavau kelis drabužius ir nieko nepirkau, nes negaliu žiūrėt į vaizdą veidrody. Taip, sutinku su jumis, reikia tik labai neužsistresuoti ir kantriai siekti išsvajoto tikslo. 

Prisiduodu. Ūgis 173, pradinis svoris 99,2, dabartinis svoris 97,2, siekamas svoris 67

Atsakyti

vaikstau su tamprem ir maikem nes ne i nieka neilendu isvis
Truputuką barsiu už tampres.Čia apranga arba sporto salei,arba daržui arba stipenom 36  dydžio,arba pacankėms.Tokia aprangėlė tik dar daugiau svorio prideda.Mano viena draugė,tai iš antrų rankų parduotuvių,toookių suknių prisišaudo.Ji irgi ne iš lieknųjų,ir mažo ūgio.O kadangi dailę baigusi,supratimą apie drabužius turi,tai ir man ką pataria. Didesniuose miestuose yra daugiau visko, o pas mus kaime liūdniau.Tenka į Vilnių lakstyti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lisitėja2: 05 birželio 2019 - 11:59

Mano viena draugė,tai iš antrų rankų parduotuvių,toookių suknių prisišaudo.Ji irgi ne iš lieknųjų,ir mažo ūgio.O kadangi dailę baigusi,supratimą apie drabužius turi,tai ir man ką pataria. Didesniuose miestuose yra daugiau visko, o pas mus kaime liūdniau.Tenka į Vilnių lakstyti

Pasidalinkit, kur galima padoresnių drabužių nusipirkt? Parduotuvėse nerandu, iš Vinted nematuotus kai parsisiunčiu --netinka, apie Aliexpress net nekalbu... Bandžiau iš ASOS bet irgi ne kažkas, vienur per platu, kitur per siaura - taip gražiai nuotraukose ant apkūnių modelių atrodo (nors viskas ten pafotoshopinta, bet juk akimirka patiki, kad ir pati taip atrodysi). 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gabi*: 05 birželio 2019 - 13:36

Visų pašiepiamuose  Gariūnuose būna neblogų daikčiukų.Aš pavasarį labai neblogą užmestuką,kažką panašaus į švarkutį nukoviau.Tai ten buvo ir suknučių,apvali moteris matavosi,tai labai nieko atrodė.Lietuviškos prekės ten buvo.

Į lenkus palėk,tik reikia žinoti kur.Žinoma jei netoli nuo sienos gyveni

Aš šioje vietoje patirties neturiu,todėl negaliu niekuo padėti.Mano dydis xl,arba 14,man dar ne tokia bėda.

Atsakyti

Truputuką barsiu už tampres.Čia apranga arba sporto salei,arba daržui arba stipenom 36  dydžio,arba pacankėms.Tokia aprangėlė tik dar daugiau svorio prideda.Mano viena draugė,tai iš antrų rankų parduotuvių,toookių suknių prisišaudo.Ji irgi ne iš lieknųjų,ir mažo ūgio.O kadangi dailę baigusi,supratimą apie drabužius turi,tai ir man ką pataria. Didesniuose miestuose yra daugiau visko, o pas mus kaime liūdniau.Tenka į Vilnių lakstyti

Oi barimu nebijau isaugau jau is to amziaus😂

O jai rimciau sukne galiu tik uzsideti kai einu i rengini koki. Kadangi pas mane darbas namai ,namai darbas ar miskas tai man tik kedukai ir tampres patogu.

O rubu nerandu ant saves nieko. Spalvu nemegstu tik juoda balta tai ir iseitis tokia paprasta

Atsakyti

Pasidalinkit, kur galima padoresnių drabužių nusipirkt? Parduotuvėse nerandu, iš Vinted nematuotus kai parsisiunčiu --netinka, apie Aliexpress net nekalbu... Bandžiau iš ASOS bet irgi ne kažkas, vienur per platu, kitur per siaura - taip gražiai nuotraukose ant apkūnių modelių atrodo (nors viskas ten pafotoshopinta, bet juk akimirka patiki, kad ir pati taip atrodysi). 

Va va as irgi negaunu nieko.arba medziaga skystalas kuris isrykina viska arba raukinukai arba maisai geleti..niu nemegstu as to o kas internete tai atsisiunti ir baisu. Todel stimulas mesti svori toliau ir gryzti i savo rubu spinta kuri pilna😀

Atsakyti