Įkraunama...
Įkraunama...

Toms, kurioms nepavyko daug kartų

Labas rytas! Kur jūs?
Aš laukiau šios dienos ir svėrimosi. Didelei mano nuostabai numečiau lygiau 0 per savaitę  :huh2: 

Niu man buvo net i pliusa nor irgi protarpinis badavimas plius kiekviena treciadieni tik vanduo..bet nenuleidi ranku ir pajuda..man 10 dienu pries menesines pucias kunas svoris auga..o jai diena i Wc nenueinu plius kg..taip kad nenuleiskit ranku ir kis kunas tik nepasiduokit..svarbiausia jaustis nealkanai

Atsakyti

Zodziu mergytes nepasiduokim..nors as sunkiausia tarp jusu visu bet vistiek bandau judeti i prieki..nes norisi pagaliau sau patikti ir gyventi o ne uzdusus egzistuoti

Atsakyti

Va dabar pietus sedziu kieme prie prudo valgau lasinius bet be duonu bulviu ir megaujuosi saulyte..b

Atsakyti

Sveikos. :4u: Dirbu,dirbu,tik nutaikiau minutę pavalgyti.Mano kg laikosi vietoje,arba ta liga padėjo,arba dabar priešpilnis ar pilnatis.Tokiu atveju kūnas kaupia skysčius.Reiktų pagerti meškauogės arbatos,skysčiams varyti.

Po darbo gal spėsiu naujas svarstykles nusipirkti.Nes šitos senos infarktą įvarys.Rytą pasivėriau tai vos infarkto negavau.Rodė visą kg +,Durnos svarstyklės ne kitaip.

Atsakyti

Sveikos. :4u: Dirbu,dirbu,tik nutaikiau minutę pavalgyti.Mano kg laikosi vietoje,arba ta liga padėjo,arba dabar priešpilnis ar pilnatis.Tokiu atveju kūnas kaupia skysčius.Reiktų pagerti meškauogės arbatos,skysčiams varyti.

Po darbo gal spėsiu naujas svarstykles nusipirkti.Nes šitos senos infarktą įvarys.Rytą pasivėriau tai vos infarkto negavau.Rodė visą kg +,Durnos svarstyklės ne kitaip.

Niu dabar kaip tik jaunatis.

O del svarstykliu tai man ircivare jos infarkta..nes senosios uzlipus nerone..tik era..maniau sugede o pasirodo jos svere iki 100kg.nusipirkau naujas iki 120 ir supratau kur buvo tada beda.. Tuo metu sveriau 100.6gr.tada ir sokas buvo

Atsakyti

Labukas

Su vandeniu man visą gyvenimą nebuvo lengva. Galėčiau (o dažnai taip ir būna), visai nieko negerti, tik kavos (kas varo skysčius). Vandenį pratinuosi gerti įvesdama šiek tiek drausmės. Tik dabar, jau būdama išmintingesnė, neverčiu savęs gerti 2 l (na, tiek ar net daugiau turėčiau). Geriu porą - tris stiklines per dieną ir tai jaučiuosi, kad darau gerai lyginant su 0  :)

Pas mane lygiai tas pats su gėrimu. Galiu visą dieną be vandens būti. Kartais būna, kad kavos (paprastos arba su pienu) kokius 4 puodelius išgeriu. O dėl vandens tai nuolat turiu sau priminti. Tik kai veikla kokia nors intensyvesnė (pvz., žolę pjaunu), tada jau pati bėgu vandens gerti pora stiklinių iš karto :D

Labas rytas! Kur jūs?
Aš laukiau šios dienos ir svėrimosi. Didelei mano nuostabai numečiau lygiau 0 per savaitę  :huh2: Ir nei čia skysčiai kaupėsi, nei maistas blogas buvo. Intensyvumas įprastas - kasdien nueinu 10,000 žingsnių, maisto žymiai mažiau, saldumynų ir miltinių beveik ne, nuo  20 val iki 12 val nevalgau. Rezultatas ne toks, kokio tikėjausi. Rytoj dar prisiduosiu į lentelę, bet paskui mėnesį nesisversiu, nes jei taip ir dar kitą savaitę, visai dings motyvacija...

Kai pradėjau vėl laikytis režimo, tai irgi buvo pradėjęs nervas imti. Rodos viską darau kaip priklauso, o svoris stovi vietoj. Ir paskui už 3-4 dienų kai pradėjo judėti, tai net vienas kitas saldumynas įtakos nebeturėjo. 

Man pirmą mėnesį beveik 4 kg nukrito. Bet tada grįžo vyras ir 1 kg kartu su juo sugrįžo :D Dabar va, jau 4 savaites išvažiavęs, o susiimti niekaip nepavyksta. Vėl viduj kažkokia ugnelė yra užgesusi :( Taip norėjau iki vasaros bent 74 kg.

Atsakyti

O apimčių aš nesimatuoju. Pagal drabužius jaučiu. Ir veidrodyje matau, kad pagurklis sumažėjo :D Ir pagal krūtinę labai jaučiu :D 

Atsakyti

Rytoj kontrolinis svėrimasis,ataskaita taip sakant. :ax:.

Po darbo kaimuke žolę nurėžiau,bandysiu su kefyro stikline apseiti.Nes tie prakeikti kg,taip tvirtai prilipę tupi.

Ir viena suknia bjauriai atrodo. :( 

Atsakyti

Na bandysiu rytoj pusryčiams vėl košę išsivirti. Nusprendžiau, kad velniop visi siuvinėjimai ir darbas, šiandien eisiu anksčiau miegoti ir geriau atsikelsiu kokią 6 val. padirbėti, kol į darbą reiks eiti. 

Rytoj rezultato nesitikiu gero. manau bus pliusas. 

Atsakyti

Labas rytas. Prisiduodu 84kg.

Atsakyti

Labas rytas :4u: .Prisiduodu 76 kg.

Bet man regis čia daugiau vandens sąskaita.Vakar gerai išprakaitavau, ir be vakarienės nuėjau miegoti.

Atsakyti
Labas rytas,
76,4 kg 😉

Nenudurnekim nuo karscio siandien, ok?
Atsakyti