Labukas
Su vandeniu man visą gyvenimą nebuvo lengva. Galėčiau (o dažnai taip ir būna), visai nieko negerti, tik kavos (kas varo skysčius). Vandenį pratinuosi gerti įvesdama šiek tiek drausmės. Tik dabar, jau būdama išmintingesnė, neverčiu savęs gerti 2 l (na, tiek ar net daugiau turėčiau). Geriu porą - tris stiklines per dieną ir tai jaučiuosi, kad darau gerai lyginant su 0
Pas mane lygiai tas pats su gėrimu. Galiu visą dieną be vandens būti. Kartais būna, kad kavos (paprastos arba su pienu) kokius 4 puodelius išgeriu. O dėl vandens tai nuolat turiu sau priminti. Tik kai veikla kokia nors intensyvesnė (pvz., žolę pjaunu), tada jau pati bėgu vandens gerti pora stiklinių iš karto
Labas rytas! Kur jūs?
Aš laukiau šios dienos ir svėrimosi. Didelei mano nuostabai numečiau lygiau 0 per savaitę Ir nei čia skysčiai kaupėsi, nei maistas blogas buvo. Intensyvumas įprastas - kasdien nueinu 10,000 žingsnių, maisto žymiai mažiau, saldumynų ir miltinių beveik ne, nuo 20 val iki 12 val nevalgau. Rezultatas ne toks, kokio tikėjausi. Rytoj dar prisiduosiu į lentelę, bet paskui mėnesį nesisversiu, nes jei taip ir dar kitą savaitę, visai dings motyvacija...
Kai pradėjau vėl laikytis režimo, tai irgi buvo pradėjęs nervas imti. Rodos viską darau kaip priklauso, o svoris stovi vietoj. Ir paskui už 3-4 dienų kai pradėjo judėti, tai net vienas kitas saldumynas įtakos nebeturėjo.
Man pirmą mėnesį beveik 4 kg nukrito. Bet tada grįžo vyras ir 1 kg kartu su juo sugrįžo Dabar va, jau 4 savaites išvažiavęs, o susiimti niekaip nepavyksta. Vėl viduj kažkokia ugnelė yra užgesusi Taip norėjau iki vasaros bent 74 kg.