Įkraunama...
Įkraunama...

Toms, kurioms nepavyko daug kartų

O del Tu tai man nesigauna. Pripratus bendrauti su klientais. Juolab kreipiuosi i dauguma .

Aš dirbu grožio srityje,todėl,net į keturiolikinį paauglį kreipiuosi jūs.Bet kompanijose mane visada bara,kad aš sakydama jūs atrodau pasikėlusi,šalta ir pastatau barjerą.Bandau taisytis.Man ne karšta,man gera,patinka šiluma.Šiandien laisva diena,tai prasikapsčiau po gėlynus.Kai bus kita laisva diena,dumsiu kaimukan,prie tvenkinio patysoti.

Tik jau nesakykit,kad saulė nesveika.

Atsakyti

Viskas sveika, kas su saiku :thumb_yello: . Oi gerai, pusvalanduką ant sofkutės numigau :D

Atsakyti

Aš dirbu grožio srityje,todėl,net į keturiolikinį paauglį kreipiuosi jūs.Bet kompanijose mane visada bara,kad aš sakydama jūs atrodau pasikėlusi,šalta ir pastatau barjerą.Bandau taisytis.Man ne karšta,man gera,patinka šiluma.Šiandien laisva diena,tai prasikapsčiau po gėlynus.Kai bus kita laisva diena,dumsiu kaimukan,prie tvenkinio patysoti.

Niu tai va . Kai jau priprantu prie zmoniu tada jau pereinu prie Tu.

Niu Jums smagu. O man sunki darbo dienele buvo.

O dabar truputi motyvacijos. Per du. Menesius ir tris savaites.

Turiu siai dienai numestus 16kg uztvirtintu.

Apimtys sumazejo

Krutine 8cm

Rankos 4cm

Juosmuo 16cm

Klubai 13cm

Slaunys8cm

Blauzdos 4cm

VISO:53CM jeeeeeeee

Nuotraukas norejau imesti neleidzia kazkodel.

+

Atsakyti

Vau  :clap:​ 

Atsakyti

Vau  :clap:​ 

💪💪💪💃💃💃

Na dar daug iki ..bet vistiek smagu..

Atsakyti

Cia jau nuo Jusu organizmo priklauso..as kad ir noreciau negaliu ant saules visai buti per puse valandos giluminemis zaizdomis nudegu ir jau su apsaugom

Atsakyti

Tinute,smagu skaityti :thumb_yello: 

Supykau,dabar,eisiu miegoti be vakarienės, :beee:

Nunešiau pc pas meistrus,nu kaip bjauru su telefu rašyti.

Atsakyti

Tinute,smagu skaityti :thumb_yello:

Supykau,dabar,eisiu miegoti be vakarien :beee:

Niu va kaip gerai ..kartais ir be vakarienes pabut😀😀😀😀

O as sedziu sokolada 80%juoda valgau😂😂😂ta proga.

O as per Kompa nekenciu rasyt man geriau per telefona

Atsakyti

Labas visoms! Na taip, maratonas nerealus, anksčiau daugiau bendraudavau, nes darbe turėdavau daugiau laisvo laiko, tai vis užsukdavau ar šiaip sau ką paskaitydavau pasitaikius progai. Dabar gi net namie prie kompo beveik niekada neprisėdu. Telefone naršymas irgi minimalus. Visgi, su palaikymu ir šaunia kompanija, ir smagiau, ir lengviau, ir tvirčiau sekasi keliauti link savo tikslo. Dar man kažkaip ne itin gerai sekasi SM telefonu pasijungt, tai nepavyksta pacituoti, tai visa rašliava kažkur dingsta, žodžiu, sugaištu daug laiko ir susinervinu, kad nepaskiau, ką norėjau. 

Sveikos iš pat ryto :4u: Pliusas gali būti skysčių sąskaita.Geriu vandenį,griežtai,su kontole.Prisipilu 1,5 butelį vandens,pasidedu anr akių,ir praeidama vis nugeriu.Jei su wc bėda,pagerk linų sėmenų.Būna tokios smulkintos.Ir iš vakaro padidaryk arbatos figūra 1.Rytą lėksi į wc,net durys užsikiš :P Rašau iš savo patirties.

Merginos,turiu pasiūlymą.Kreipkimės viena į kitą TU.Kažkaip šilčiau skamba,tiksliau skaitosi. :ax:​ 

Su vandeniu man visą gyvenimą nebuvo lengva. Galėčiau (o dažnai taip ir būna), visai nieko negerti, tik kavos (kas varo skysčius). Vandenį pratinuosi gerti įvesdama šiek tiek drausmės. Tik dabar, jau būdama išmintingesnė, neverčiu savęs gerti 2 l (na, tiek ar net daugiau turėčiau). Geriu porą - tris stiklines per dieną ir tai jaučiuosi, kad darau gerai lyginant su 0  :)
Labai pritariu dėl kreipimosi TU - tikrai išnyksta kažkoks barjeras, atrodo, kad tiesiog bendrauja bendramintės, o ne tetulės ir vaikai :)

Sako bus baisulingi karščiai šią savaitę unsure.gif- įdomu, kaip tai įtakos mūsų svorius trečiadienį smile.gif)

Svoris tiesiog tirpte tirps  :D

Atsakyti

O dabar truputi motyvacijos. Per du. Menesius ir tris savaites.

Turiu siai dienai numestus 16kg uztvirtintu.

VISO:53CM jeeeeeeee

tinute31, oho, labai šauniai. Aš apimčių nesimatuoju, nes net nedrąsu, o svorį rytoj pamatuosiu po dviejų savaičių protarpininio pasnikavimo. Lentelės taip ir nesugebėjau panagrinėti, nes pas mane telefone neatsidarė. Prisiduosiu (jei nepamiršiu), trečiadienį

Atsakyti

Labas rytas! Kur jūs?
Aš laukiau šios dienos ir svėrimosi. Didelei mano nuostabai numečiau lygiau 0 per savaitę  :huh2: Ir nei čia skysčiai kaupėsi, nei maistas blogas buvo. Intensyvumas įprastas - kasdien nueinu 10,000 žingsnių, maisto žymiai mažiau, saldumynų ir miltinių beveik ne, nuo  20 val iki 12 val nevalgau. Rezultatas ne toks, kokio tikėjausi. Rytoj dar prisiduosiu į lentelę, bet paskui mėnesį nesisversiu, nes jei taip ir dar kitą savaitę, visai dings motyvacija...

Atsakyti

tinute31, oho, labai šauniai. Aš apimčių nesimatuoju, nes net nedrąsu, o svorį rytoj pamatuosiu po dviejų savaičių protarpininio pasnikavimo.

Sveika.

Kas del matavimosi kaip tik matuojuosi nes nematau kitaip ar kas keicias.nes svoris gali stoveti bet apimtys kisti.

Atsakyti