Įkraunama...
Įkraunama...

Toms, kurioms nepavyko daug kartų

Dabar jau ir aš šaunuolė  :yahoo:  Pavyko lentelę įkelti. Bet kitą savaitę vėl galvosiu, kaip gi čia man pavyko padaryti :D

Atsakyti

Dabar jau ir aš šaunuolė  :yahoo:  Pavyko lentelę įkelti. Bet kitą savaitę vėl galvosiu, kaip gi čia man pavyko padaryti :D

Niu va saunuole kokia super pavyko👌

Aciukas.🥰🥰🥰

Atsakyti

Labas rytas :4u: Ačiū už lentelę.

Gerai pasakyta,tikrai mes visos šaunuolės,kad susirinkom,kad bendraujam,kad viena kitą palaikom.Vnž maloniai bendraujam :4u:​ 

Atsakyti

Sveikos prapuolenes. Ka pasigyrem kokios mes saunuoles ir visos dingom.

Niu va siandien kapelius aplankiau, paskui puseles genejau bonzus uzauginti bandysiu.

Kaip jums sekasi ? Kaip su maistu draugaujat?

Atsakyti

Tą patį šiandien pagalvojau. Pavargau aš per praeitos savaitės lakstymus, tai penktadienis ir šeštadienis toks visai nekalbadienis buvo. Vaikas su temperatūra, nepertraukiamu kosuliu. Nesinorėjo nieko rašyti.

Šiandien vakare buvo sūnėnas užsukęs, tai kai dėjau kalbos, kol visos savaitės vargus pasipasakojau, kad net jam žodžio įterpti nebuvo kada :D Pačiai juokas ėmė.

Su maistu tai ne kas. Bet kol, bent jau šį rytą didelio pliuso nebuvo. Ketvirtadienį, kai prasibėgau su žoliapjove, lėkiau pyrago nusipirkti. Atlėkus į krautuvėlę pardavėjai tiesiai šviesiai sakiau, kad man reikia kalorijų. Tai liko rytojui vienas gabaliukas prie kavos. 

Atsakyti

Niekas niekur nedingojo :D  Vasara,laiko niekam nebelieka.Kas namuose,ne butuose gyvena,tas mane supras.O dar kaime sodyba yra.Vnž.tik spėk vyniotis.Dvi savaitės atostogų ir savaitė ligos savo padarė.Visur bardakynas.Visą dieną dirbau kaip užsukta,o vakare apsivalgiau.Ne vietoje sausainiai gulėjo.Ir juokas ir pikta,stačiai kaip mažas vaikas.Sakau,gal nauja suknele teikia save motyvuoti :hmm:​ 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lisitėja2: 02 birželio 2019 - 06:16

Labas rytelis.

Na suprantama visos kazka uzsikasusios.

O as po savaitgalio plius 1 turiu nors nevalgiau nieko kaip kitaip tik vandens nei laso namie..darbe lengviau kazkaip buna..

Ir tada wc beda buna. 

Ar jus jauciate skirtuma kai vandeni geriat ir ne?

Atsakyti

Sveikos iš pat ryto :4u: Pliusas gali būti skysčių sąskaita.Geriu vandenį,griežtai,su kontole.Prisipilu 1,5 butelį vandens,pasidedu anr akių,ir praeidama vis nugeriu.Jei su wc bėda,pagerk linų sėmenų.Būna tokios smulkintos.Ir iš vakaro padidaryk arbatos figūra 1.Rytą lėksi į wc,net durys užsikiš :P Rašau iš savo patirties.

Merginos,turiu pasiūlymą.Kreipkimės viena į kitą TU.Kažkaip šilčiau skamba,tiksliau skaitosi. :ax:​ 

Atsakyti

Sveikos iš pat ryto :4u: Pliusas gali būti skysčių sąskaita.Geriu vandenį,griežtai,su kontole.Prisipilu 1,5 butelį vandens,pasidedu anr akių,ir praeidama vis nugeriu.Jei su wc bėda,pagerk linų sėmenų.Būna tokios smulkintos.Ir iš vakaro padidaryk arbatos figūra 1.Rytą lėksi į wc,net durys užsikiš :P Rašau iš savo patirties.

Merginos,turiu pasiūlymą.Kreipkimės viena į kitą TU.Kažkaip šilčiau skamba,tiksliau skaitosi. :ax:​ 

Na kas del wc tai tik bedos savaitgaliais nes negeriu jokiu skysciu. Darbe visada turiu pusantro litro bonka ir visada geriu.

O del Tu tai man nesigauna. Pripratus bendrauti su klientais. Juolab kreipiuosi i dauguma .

Atsakyti
Labas vakaras,
pas mus gimtadienių maratonas: buvo mano mamos, dabar rytoj jaunėlės (11 m.), savaitgalį mano, o 20 d. - vyresnėlės (16 m.). Tai manasis man būna atgaiva, nes realiai nešvenčiu - na nebent gerokai vėliau su keliomis draugėmis tongue.gif
Plius jaunėlė įstojo į VJG - mokysis kartu su sese, tai labai smagu 4u.gif

Sako bus baisulingi karščiai šią savaitę unsure.gif - įdomu, kaip tai įtakos mūsų svorius trečiadienį smile.gif)
Atsakyti

Labuka visoms. Aš dažniausiai nuo karščių sutinus vaikštau :(

Atsakyti

Pas mane dabar saulutė kad kaitina. Taip migdo. 

Atsakyti