Įkraunama...
Įkraunama...

Toms, kurioms nepavyko daug kartų

Man su nevalgymu po 18 val nelabai gaunasi.Kai grįžtu iš darbo,valgyti noriu kaip slibinas.Darbe nevalgau,nes pietų pertraukos nėra.Nors šiandien turėjau sriubos,vaistai skrandį ėda,ne dieta galvoje.

Niu siaubas kazkoks todel ir gaunadi du svoriu bedos...o ir stresas kunui ir galveliai. Na net nzn ka patarti bet nuo 18h nevalgyti jokiu budu negalit,sveikata susivarysit..

Atsakyti

Tinute31 ohohoho per du mėnesius. Dabar duomenis susivedinėju ir tik dabar pamačiau 

Truputį moteriškais reikalais. Uždegimas. Buvau pirmadienį, kad gydymą paskirtų. Norėjo dar kiaušidę echoskopu pasižiūrėti, bet nebegalėjau ilgiau užtrukti, nes ir taip jau vėlavau vaiką iš daržo pasiimti. Tai šiandien lėkiau. O eilė tai oho kokia. nebūtų taip blogai, jei moterys neitų "tik atsakymo pasiimti". Man gydytoja irgi sakė, eilėj nelauk. 

Papildyta:

Siuvinėju kryželiu. Tik laiko mažai lieka. tai džiaugiuosi, jei per dieną bent vieną siūliuką galiu išsiuvinėti.

O į paštą nebespėjau, tai savo nauju rinkinuku galėsiu džiaugtis tik rytoj verysad.gif

Niu kas del svorio bandau gryzti i gyvenima, nes jau pajudeti buvo sunku su 40kg antsvorio.

Del ligoniniu eiliu zinomas jausmas,nei naglai but sazine neleidzia nei sedet . Sedi ir siunti kad sistemos nera.

Niu nieko gausit ir truputi parelaksuosit..pas mane siulu krobos bet jau pusmetis neprisedu prie ju. Nes darbas rankos istisai dirba, pavargusios.

Atsakyti

Gal kuri nors yra protingesnė ir moka įkelti lentelę?

Mokeciau tikrai patarciau..as jos bet padaryt nemoku. Nedraugauju su kompiuteriais isvis.

Atsakyti

Lentelės nemoku padaryti.Su kompu draugauju minimaliai,tol kol pats kompas su manimi draugauja.Va,ir dabar likau be kompo,nes kai atsinaujino,tai besinaujindamas sugadino garso sistemą.Sūnus bando atvesti jį į protą,bet ne itin sekasi.Matyt teks  rimtų specų  ieškoti.Tegul biesas griebia tuos 10 windausus.Jau ne pirmą kartą taip.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lisitėja2: 30 gegužės 2019 - 11:04

Lentelės nemoku padaryti.Su kompu draugauju minimaliai,tol kol pats kompas su manimi draugauja.Va,ir dabar likau be kompo,nes kai atsinaujino,tai besinaujindamas sugadino garso sistemą.Sūnus bando atvesti jį į protą,bet ne itin sekasi.Matyt teks  rimtų specų  ieškoti.Tegul biesas griebia tuos 10 windausus.Jau ne pirmą kartą taip.

Su 10 windausais ir mes keikemes..istisai kazkas negerai

Atsakyti
Laba diena,
tai kai musu tiek, tai gal galim paprasciausiai cia surasyti rezultatus?... As vel lekiu egzaminuoti biggrin.gif
Atsakyti

Laba diena,
tai kai musu tiek, tai gal galim paprasciausiai cia surasyti rezultatus?... As vel lekiu egzaminuoti biggrin.gif

Nu gero egzaminavimo.

Man tai nesvarbu ..tada i viena cia surasyt visas mus ir viskas

Atsakyti

Šios savaitės šaunuole skelbiama tinute31  :ploja2:  :first:  [attachment=262121:Lentelė1.png][attachment=262121:Lentelė1.png]

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kristute97: 30 gegužės 2019 - 16:22

NickasŪgis Pradinis svoris29-gegEsamas svorisSiekiamas svorisViso numestaLikoKMIKristute971,6378,4-0,577,9640,513,929,3tinute311,5886,5-1,585601,52534,0Lisitėja21,69770,277,270-0,27,227,0Mazule1,68770,477,469-0,48,427,4Gabi*1,73970976703032,4

Nieko nesuprantu ar man tik rodo taip vieni skaiciai sumalti kazkokie net neatkasu kas kur..cia gsl man vietoj kazkokiu zenklu taip rodo ?

Atsakyti

Jau sutvarkiau 

Atsakyti

Nickas          Ūgis   Prad. svoris 29-geg    Esamas svoris    Siekiamas svoris    Viso numesta    Liko    KMI

Kristute97     1,63    78,4                -0,5                77,9                   64                          0,5             13,9    29,3

tinute31        1,58    86,5                -1,5               85                       60                          1,5             25      34,0

Lisitėja2        1,69     77                   0,2                77,2                   70                           +0,2           7,2     27,0

Mazule          1,68     77                   0,4                77,4                   69                           +0,4           8,4     27,4

Gabi*            1,73      97                    0                  97                      67                            0               30      32,4

Šios savaitės šaunuole skelbiama tinute31  :ploja2:  :first:  

Aciu aciu.😘Manau visos mes saunuoles vien del to kad esam cia.

O sakykit kas tie skaiciukai kairej pusejpo vardu.. 25ir 34?as kai naujoke nzn dar nieko😋

Atsakyti

Ot velniava, dar nusimušė. Tuo dar kartą patvarkysiu :D

Atsakyti