QUOTE(tinute31 @ 2019 05 20, 22:02)
<p>As uz lentele. Nes smagiau kai matai rezultatus ar nuklydimus.</p><p>1.158cm</p><p>2.86.2kg</p><p>3.60kg.</p><p>Pries du menesius sveriau 100kg</p>
Tinute31 ohohoho per du mėnesius. Dabar duomenis susivedinėju ir tik dabar pamačiau rezultatus
Fantastika! Taip ir toliau!
Papildyta:
Na, rodos viską susivedžiau. Trūksta tik Gabi* duomenų ir galėsim skelbti savaitės šaunuolę
Papildyta:
QUOTE(Lisitėja2 @ 2019 05 29, 20:14)
<p>Kristute,sergi ar ką?
Truputį moteriškais reikalais. Uždegimas. Buvau pirmadienį, kad gydymą paskirtų. Norėjo dar kiaušidę echoskopu pasižiūrėti, bet nebegalėjau ilgiau užtrukti, nes ir taip jau vėlavau vaiką iš daržo pasiimti. Tai šiandien lėkiau. O eilė tai oho kokia. nebūtų taip blogai, jei moterys neitų "tik atsakymo pasiimti". Man gydytoja irgi sakė, eilėj nelauk. Bet kaip tu nelauksi, kai kitos moterys po porą valandų sėdi ir tu kaip niekur nieko, eisi "tik trumpam", nors iš tikrųjų visą 10 minučių užtruksi. Paskui koridoriuje moterys barasi. Ne ne, aš geriau pasėdėsiu, palauksiu, bet nereikės mirt iš gėdos, geriau būsiu ta, kuri bamba
Papildyta:
QUOTE(tinute31 @ 2019 05 29, 18:35)
Kokio tipo siuvinejat? As tai kryzeliu labai megstu paveiksliukus tik laiko neberandu .
Siuvinėju kryželiu. Tik laiko mažai lieka. tai džiaugiuosi, jei per dieną bent vieną siūliuką galiu išsiuvinėti.
O į paštą nebespėjau, tai savo nauju rinkinuku galėsiu džiaugtis tik rytoj