Įkraunama...
Įkraunama...

Toms, kurioms nepavyko daug kartų

O gal liekame čia?Kažkaip nesusidraugauju su veidaknyge.O SM kaip ir anonimiškumo daugiau :ax: Esu Miromanovos sistemos grupėje,niekaip veiksmo neišjudinau,tyku ten kaip kūdroje.Visos patiktukus tik deda,diskusija visai jokia nevyksta.

Jei diduma nutars,nesipriešinsiu,eisiu su jumis.

Oi jokios prievartos cia tik pasiulymas buvo. Galim ir cia buti tikrai nera bedos tik man reik per pasta eiti kad atrasyti jums..

Bet viskas ok😊

Atsakyti

Iš tikrųjų čia daugiau anonimiškumo. Man pliusas su SM yra tas, kad atsidaręs SM taip neįklimsti kaip su fb. Nes ten, jei jau atsidarei, tai mažiausiai pusvalandis išgaruoja kaip nėr kas veikti. Tai tą paskaitei, tai aną. Na, manau, žinot, ką turiu omenyje. Tai gerai, jei tik pusvalandis, nes kartais taip įtraukia, kad vajeivajei. Visai norėčiau sugebėti save riboti nuo soc. tinklų. 

Anksčiau su sūnėnu juokaudavom, kad sm gali rasti pačią įvairiausią informaciją. Kažkokį sykį jis net informacijos apie mašinas sm-e rado :D 

Tada tokie forumai buvo jėga :)

Atsakyti

Iš tikrųjų čia daugiau anonimiškumo. Man pliusas su SM yra tas, kad atsidaręs SM taip neįklimsti kaip su fb. Nes ten, jei jau atsidarei, tai mažiausiai pusvalandis išgaruoja kaip nėr kas veikti. Tai tą paskaitei, tai aną. Na, manau, žinot, ką turiu omenyje. Tai gerai, jei tik pusvalandis, nes kartais taip įtraukia, kad vajeivajei. Visai norėčiau sugebėti save riboti nuo soc. tinklų. 

Anksčiau su sūnėnu juokaudavom, kad sm gali rasti pačią įvairiausią informaciją. Kažkokį sykį jis net informacijos apie mašinas sm-e rado :D

Tada tokie forumai buvo jėga :)

Niu as nesislapstau..nekompleksuoji. bet viskas ok ..bendru nutarimu lieksm cia..ryt sveriames jeeee smagu kad bandom kazka bendrai.

Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2019 05 28, 09:20)
Nebūk siaubas?Ar sunku būti gerietei?</p><p>Teip,rytoj prisiduodam biggrin.gif​ i</p>

Aš visada gera biggrin.gif

Draugaukim čia - atsiras ir kitų draugių 4u.gif aš tai iš tų iškasenų, kuri fb neturi - noriu uždarai gyventi biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mazule: 28 gegužės 2019 - 21:40

Labas rytas. 

Niu va ir nutarta busim cia ir bendrausim😌

Niu ka prisiduodam. As jau tai padariau .

Ir lekiu i darbeli . Ilga sunki diena laukia. Daug darbu ,susitikimai su klientais po darbo o dar siandien iskrovos diena tik vandenukas.

Atsakyti

Labas rytas.Jau visai aš nusigaravau,nesugebu až išsiųsti.Rašau čia ūgis 1.69,svoris 77,2..Grįžusi namo dar 200 gr užsidėjau.Nejaugi taip sloga ir tempa veikia?

Geros dienos,lengvo savaitės viduriuko :4u:​ 

Atsakyti
Labas rytas,
as irgi cia prisiduodu - 168 cm, 77, 4 kg. Tikslas - 69 kg.
Nuo šiandien bandysiu nevalgyti nuo 18 val. unsure.gif
Atsakyti
Na ir dienelė šiandien 🤯 jau dvi valandas sėdžiu prie gydytojos kabineto. Namie parsirasiu dar už poros valandų. Vargšas šuo visą dieną lauke nebuvo.
Dukra šiandien nuo pat ryto su močiute. Vargšė močiutė ☺
Nieko. Grįšiu, išvesiu šunį. Pasidžiaugsiu savo ilgai lauktu siuntinuku su siuvinėjimo rinkiniais, pasitaisysiu kavos ir pulsiu skaičiuoti rezultatus. 😉
Pasirodo rašant per telefoną šypseniukus galima iš telefono asortimento rinktis 🤩
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kristute97: 29 gegužės 2019 - 16:57

Na ir dienelė šiandien 🤯 jau dvi valandas sėdžiu prie gydytojos kabineto. Namie parsirasiu dar už poros valandų. Vargšas šuo visą dieną lauke nebuvo.
Dukra šiandien nuo pat ryto su močiute. Vargšė močiutė ☺
Nieko. Grįšiu, išvesiu šunį. Pasidžiaugsiu savo ilgai lauktu siuntinuku su siuvinėjimo rinkiniais, pasitaisysiu kavos ir pulsiu skaičiuoti rezultatus. 😉
Pasirodo rašant per telefoną šypseniukus galima iš telefono asortimento rinktis 🤩

Niu va su suniukais taip beda ,bet ir dziaugsmas. Ka padarysi. Na bet ir laukti reik absurdas kazkoks

Kokio tipo siuvinejat? As tai kryzeliu labai megstu paveiksliukus tik laiko neberandu . As tik telefonu rasau tai ir nesupratau kad nera sypseneliu.

Isgerciau kavos tokiu laiku butu bemiege naktis.

O as isbuvau iskrovos diena nors labai sunkiai si karta. Dabar sedziu klientu ziedus primeruot laukiu😊

Atsakyti

Kristute,sergi ar ką?

Vaikšto visi apsi---ję,ir aš tame tarpe.Nervuoja,atsibodo,keistis nėra su kuo, nes ir kolegę kažkokia bjaurastis iškirto.Man su nevalgymu po 18 val nelabai gaunasi.Kai grįžtu iš darbo,valgyti noriu kaip slibinas.Darbe nevalgau,nes pietų pertraukos nėra.Nors šiandien turėjau sriubos,vaistai skrandį ėda,ne dieta galvoje.

Atsakyti
QUOTE(tinute31 @ 2019 05 20, 22:02)
<p>As uz lentele. Nes smagiau kai matai rezultatus ar nuklydimus.</p><p>1.158cm</p><p>2.86.2kg</p><p>3.60kg.</p><p>Pries du menesius sveriau 100kg</p>

Tinute31 ohohoho per du mėnesius. Dabar duomenis susivedinėju ir tik dabar pamačiau rezultatus bigsmile.gif bigsmile.gif Fantastika! Taip ir toliau!
Papildyta:
Na, rodos viską susivedžiau. Trūksta tik Gabi* duomenų ir galėsim skelbti savaitės šaunuolę biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Lisitėja2 @ 2019 05 29, 20:14)
<p>Kristute,sergi ar ką?

Truputį moteriškais reikalais. Uždegimas. Buvau pirmadienį, kad gydymą paskirtų. Norėjo dar kiaušidę echoskopu pasižiūrėti, bet nebegalėjau ilgiau užtrukti, nes ir taip jau vėlavau vaiką iš daržo pasiimti. Tai šiandien lėkiau. O eilė tai oho kokia. nebūtų taip blogai, jei moterys neitų "tik atsakymo pasiimti". Man gydytoja irgi sakė, eilėj nelauk. Bet kaip tu nelauksi, kai kitos moterys po porą valandų sėdi ir tu kaip niekur nieko, eisi "tik trumpam", nors iš tikrųjų visą 10 minučių užtruksi. Paskui koridoriuje moterys barasi. Ne ne, aš geriau pasėdėsiu, palauksiu, bet nereikės mirt iš gėdos, geriau būsiu ta, kuri bamba biggrin.gif

Papildyta:
QUOTE(tinute31 @ 2019 05 29, 18:35)
Kokio tipo siuvinejat? As tai kryzeliu labai megstu paveiksliukus tik laiko neberandu .

Siuvinėju kryželiu. Tik laiko mažai lieka. tai džiaugiuosi, jei per dieną bent vieną siūliuką galiu išsiuvinėti.

O į paštą nebespėjau, tai savo nauju rinkinuku galėsiu džiaugtis tik rytoj verysad.gif
Atsakyti

Gal kuri nors yra protingesnė ir moka įkelti lentelę?

Atsakyti