aš po savaitgalinių balių
Ir dirbu, ir aplink vyrą ligoninėje bei vaikus namuose lakstau. Geriu kava ir ir planuoju rytojaus darbus
Labas rytas Darbai,daržai ,gėlynai,įvairūs rūpesčiai.O mane dar ta sloga kamuoja.Sakiau saviškiui ,nevedžiok manęs po mišką,matai,kad afrikinio maro zona,tai gal ir pasigavau kokią nesąmonę.
Kai pradėsime aktyviai bendrauti,tikrai prisijungs daugiau panelių.
lekiu į egzamina - sedesiu komisijoje ir busiu siaubas studentams
Kada prisiduodame? Ryt?
Labas rytas,
lekiu į egzamina - sedesiu komisijoje ir busiu siaubas studentams
Kada prisiduodame? Ryt?
Nebūk siaubas?Ar sunku būti gerietei?
Teip,rytoj prisiduodam i
Labas rytelis.Kaip nuotaikeles?
Ziuriu visos savo darbeliais uzsikasusios..Ka ryt sverimasis. Bet musu tiek mazai...nejau nieko neateis daugiau.🤔
Labas visoms, aha, truputi visokie reikalai - darbas, vaiku baigiamieji koncertai, pasirodymai, isleistuves, pabagtuves, mokslo metu pabaigos sventes, ir t.t. Dar pas odontologę įterpiau laiką tarp darbo ir vaiko koncerto. Uhh....
Ar mes prisiduodam trečiadieniais? Ką reikia priduot lentelei?
Aš jau truputį džiaugiuosi pirmais rezultatais. Nors žinau, kad tiek paskutiniai kg užaugo per savaitę, tai juos nukratyt ne taip sunku, bet vistiek ant svarstykliu matyti minusą, o ne pliusą yra geras jausmas.
Labas visoms, aha, truputi visokie reikalai - darbas, vaiku baigiamieji koncertai, pasirodymai, isleistuves, pabagtuves, mokslo metu pabaigos sventes, ir t.t. Dar pas odontologę įterpiau laiką tarp darbo ir vaiko koncerto. Uhh....
Ar mes prisiduodam trečiadieniais? Ką reikia priduot lentelei?Aš jau truputį džiaugiuosi pirmais rezultatais. Nors žinau, kad tiek paskutiniai kg užaugo per savaitę, tai juos nukratyt ne taip sunku, bet vistiek ant svarstykliu matyti minusą, o ne pliusą yra geras jausmas.
Niu taip toks laikotarpis isleistuviu..pas mano vaiki niekas nieko nedaro.
Va kas del lenteles msne irgi domina kokius rodmenis rasyti.
Aisku jog smagu kai svarstykles maziau rodo .. taip ir toliau
Labukas visoms.
Taip sveriamės rytoj. Galit atsiųsti man a. ž. Sudarysiu lentelę.
Duomenys standartiniai, kaip ir parašyta pirmame puslapyje.
Merginos, kurios savo pirminius duomenis įrašėte, siųskite trečiadieninį rezultatą.
Merginos, kurios pirminių duomenų nerašėt, parašykite savo ūgį, esamą svorį, t. y., kurį turėjot prieš pradėdama šį svėrimosi etapą ir trečiadieninį rezultatą
Oi kaip man trūksta facebooko smailų trūksta man tinkamų mirksiukų
Labukas visoms.
Taip sveriamės rytoj. Galit atsiųsti man a. ž. Sudarysiu lentelę.
Duomenys standartiniai, kaip ir parašyta pirmame puslapyje.
Merginos, kurios savo pirminius duomenis įrašėte, siųskite trečiadieninį rezultatą.
Merginos, kurios pirminių duomenų nerašėt, parašykite savo ūgį, esamą svorį, t. y., kurį turėjot prieš pradėdama šį svėrimosi etapą ir trečiadieninį rezultatą
Oi kaip man trūksta facebooko smailų trūksta man tinkamų mirksiukų
Man nerodo lenteles pirmam puslapyje
Tai gal ke
liames visos i faceboka sukuriam grupe?
O gal liekame čia?Kažkaip nesusidraugauju su veidaknyge.O SM kaip ir anonimiškumo daugiau Esu Miromanovos sistemos grupėje,niekaip veiksmo neišjudinau,tyku ten kaip kūdroje.Visos patiktukus tik deda,diskusija visai jokia nevyksta.
Jei diduma nutars,nesipriešinsiu,eisiu su jumis.