Įkraunama...
Įkraunama...

Toms, kurioms nepavyko daug kartų

Labas rytelis . Kaune saulyte sviecia bet vesus oras ..o as va sedziu kojytes istiesus ir nenoriu nieko daryt kai pamastau apie rydiena kad vel i darba.

Atsakyti

Trumpos atostogėlės baigėsi,rytoj į darbą.Rytoj pasisversiu,nors įsivaizduoju,kad rezultas labai nuliūdins.Valgyti noriu,bet bandysiu apsriti su kefyro puodeliu ir arbata.

Atsakyti

Trumpos atostogėlės baigėsi,rytoj į darbą.Rytoj pasisversiu,nors įsivaizduoju,kad rezultas labai nuliūdins.Valgyti noriu,bet bandysiu apsriti su kefyro puodeliu ir arbata.

Trumpos bet reikalingos kiekvienai moteriai.

Nekankinkit saves kad nebutu poto apsivalgymo

Atsakyti

Sveikos iš pat ryto :4u: 

77 kg, kaip ir prognozavau :unsure: .Gerai,kad ne šiandien prisidavimų diena.O dar sloga pavasarinė prikibo,valgyti visai nenoriu,tik gerti,gert.

Atsakyti

Sveikos iš pat ryto :4u:

77 kg, kaip ir prognozavau :unsure: .Gerai,kad ne šiandien prisidavimų diena.O dar sloga pavasarinė prikibo,valgyti visai nenoriu,tik gerti,gert.

Sveikos.

O kiek buvo?

Niu va dar susirgsit.

Pas mane svoris stovi vietoj kolkas nejuda

Atsakyti

Išvažiavau su 74 kg.Regis nedaug užlipo kg,bet visi nutūpė ant š***os ir juosmens.Mano kaulai smulkūs,tai realiai turėčiau sverti apie 65 kg.Bet jei grįžčiau į tokį svorį,iš karto matytųsi ant veido ir krūtinės.Nebegaliu sau to leisti,nes man daug metų.O be to mb niurna,sako nevalgai nieko,susirgsi ir visai (.)(.) pamesi :blush-anim-cl:​ 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lisitėja2: 27 gegužės 2019 - 11:38

Išvažiavau su 74 kg.Regis nedaug užlipo kg,bet visi nutūpė ant š***os ir juosmens.Mano kaulai smulkūs,tai realiai turėčiau sverti apie 65 kg.Bet jei grįžčiau į tokį svorį,iš karto matytųsi ant veido ir krūtinės.Nebegaliu sau to leisti,nes man daug metų.O be to mb niurna,sako nevalgai nieko,susirgsi ir visai (.)(.) pamesi :blush-anim-cl:​ 

🤣🤣🤣🤣

Prajuokinot.As turiu veda priaugus 40 kg..krutine burbulai buvo . Numeciau 15 jau spanieliu daraus o dar minimum 20 mesti..nzn kas bus tada

Atsakyti

Mane gazdina liepos menesi dvieju savaiciu atostogos . Zinau jog nuvyksiu ur vidko noresiu tai ir laukiu ir nelaukiu ju

Atsakyti

Numeciau 15 jau spanieliu daraus o dar minimum 20 mesti..nzn kas bus tada

Arba spanielio ausys arba plastika.Kažkada seniai,po skyrybų buvau labai sulysusi.Talija buvo kaip balerinos,o krūtinė kaip takso ausys.Po šiai dienai pamenu tą jausmą,kai bijodavau nusirengti

Nebenorėčiau to patirti.Todė ir noriu būti tokio svorio,kad maždaug tilpčiau į KMI,ir nebūčiau panaši į bombonešį

Ant podiumo jau nebelipsiu(nors niekada ten nebuvau)

Atsakyti

Nebenorėčiau to patirti.Todė ir noriu būti tokio svorio,kad maždaug tilpčiau į KMI,ir nebūčiau panaši į bombonešį

Ant podiumo jau nebelipsiu(nors niekada ten nebuvau)

Kas baisu jog tilpti i KMI reik numesti dar minimum 15 kg..plastikos nesinori jau man o kad krutine bus baisi tikrai bus.bet ka daryt jau kitaip nebus

Atsakyti

Kur kitos mergytes dingo aaaa? Ruosiasi sverimuisi ar siaip darbuojas?

Atsakyti

Sveikos, Vienintelis pliusas svorio, tai didesnė krūtinė. Saviškiui pasakiau, kad pirmiausia krūtinė ir sumažės. 

Šiandien vėl nusilaksčius, net vėlavau mažąją iš daržo pasiimti. Darželyje per pietus iš ausies skystis bėgo. Tai nusimato, kad vesti rytoj į darbą. Varge varge. 

Pagaliau saulutė išlindo. Visą dieną pralijo. Svori stovi vietoj. 

Atsakyti