Įkraunama...
Įkraunama...

Toms, kurioms nepavyko daug kartų

Sveikos! Va, po biški pokalbiai vyksta :)

Kaip smagu prie jūros vaikščioti - galiu ten nežinia kiek km nueiti. Nors, kai gyvenau Klaipėdoje 4 metus, retai tai darydavau :)
Aš nuolat nešioju žingsnius skaičiuojančią apyrankę - gal jau ketverius metus. Pradžioje ji mane labai žavėjo, įkvėpdavo ir pastūmėdavo 10000 žingsnių būtinai nueit, dabar gi net pamirštu, kad ją nešioju, nors tuos žingsnius beveik kasdien padarau, nes pėstute į darbą ir namo. Bet... tokio vaikščiojimo tikrai negana, o svoris užaugo iki 99 kg, nes valgymas (ypač saldumynų) buvo visiškai chaotiškas. 

Nieko sau tiek vaikstot ir svoris kyla..mano darbas sedimas tai suprantu.. keusta net aisku saldumynai maistas pagrindas

Jetus kaip prie juros uzsimaniau

Atsakyti

Šiandien labai skauda pilvą ir labai tikiuosi, kad ne nuo mano protarpinio badavimo, nes jau trečia diena maitinuosi praleisdama pusryčius.  Kadangi tokie skausmai būdavo ir anksčiau, bandu šių dalykų nesusieti. 

Uzjauciu.

O Jums skrsndis ar zarnynas?

Atsakyti

Niu va o mano diena puiki. Nenuklydau visai . Tvarkingai valgiau ..skysciu 2litriukai..ir dar darza pakasinejau pajudejau. Pagaliau savaitgalis po savaites darbu norisi poilsio. Tik beda turiu namie budama vandeni pamirstu gerti.

Atsakyti

17 000 žingsnių+vakarienė restorane+butelys vyno( dviems čia, jei ką negero pagalvojote).Rytoj dar pusė dienos prie jūros, ir keliauju namo.O tada jau pasisversiu, ir griebsiuos už reikalų, arba už galvos.Nes jaučiuosi kaip spurga :geda:

.Gabi, sveikatos :4u:

Atsakyti

17 000 žingsnių+vakarienė restorane+butelys vyno( dviems čia, jei ką negero pagalvojote).Rytoj dar pusė dienos prie jūros, ir keliauju namo.O tada jau pasisversiu, ir griebsiuos už reikalų, arba už galvos.Nes jaučiuosi kaip spurga :geda:

.Gabi, sveikatos :4u:

Atostogos reik parelaksuoti o tuek praeiti tai ir vakarienes puikios nusipelnet..saunuole..

Atsakyti

Labas vakarėlis visoms! oi, kaip smagu, kad rytoj jau savaitgalis. Kažkaip aš pavargau šią savaitę. Vis kažkur lėkti bėgti važiuoti. Kita savaitė panaši bus. Pas daktarę, pas dukrą gimnastikoj pasirodymas, mašiną į remontą reiks vežti. Vienu žodžiu bus kita savaitę ohoho kokia.

Aš šiandien mažai valgiau ir mažai miegojau. Bet su žoliapjove pasidarbavau efektingai. Visi žandai degė :D dabar taip gera, kai žolė nupjauta. Visą savaitę vis kas nors sutrukdydavo, tai svečiai, tai lietus. Baisu jau buvo. O dar vaikai laksto po tą apaugusią veją. Oi kaip man širdis dabar džiūgauja. 

Atsakyti

Labas rytas.

Savaitgalis smagu bet ilgesnis galetu but truksta bent vienos dieneles.

O darbeliai pas dauguma ne vieni tai kiti atsiranda mes juk bitutes majos viska spejam.

Taip del darbu lauke jau tenka derintis palei orus o ne norus...bet apsisuki ir vel tas pats.

Ka mergsites gero savaitgalio..maziau nuklydimu ir mastykim apie ismieras rubu mazejancias

Atsakyti
Labas rytas,
oi pas mane nieko gero su tvarkingu maitinimusi savaitgali nebus - siandien mamai 75 m., tai bus daug maisto ir tortas 4u.gif
Pradesiu draugyste su svarstyklem nuo pirmadienio biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mazule: 25 gegužės 2019 - 09:10

Labas rytas,
oi pas mane nieko gero su tvarkingu maitinimusi savaitgali nebus - siandien mamai 75 m., tai bus daug maisto ir tortas 4u.gif
Pradesiu draugyste su svarstyklem nuo pirmadienio biggrin.gif

Niu niu niu.  Ir taip uzsites.. vakar buvo vakare kaimynu balius apie 40 zmoniu..vandenukas ir viskas ir nebuvo poreikio.. svarbu bendravimas o ne maistas🤣🤣🤣🤣

Atsakyti

Šiandien miegojau beveik iki 11 val. Nepamenu, kada paskutinį kartą tiek miegojau  :blink:  Sapnavau, kad mašiną pavogė, pabudau, žiūriu, kad lovoj esu, tai nusiraminau.  :D 

Vakarykštis darbas su žoliapjove davė savo rezultatus. gramai pajudėjo :)

Atsakyti

Šiandien miegojau beveik iki 11 val. Nepamenu, kada paskutinį kartą tiek miegojau  :blink:  Sapnavau, kad mašiną pavogė, pabudau, žiūriu, kad lovoj esu, tai nusiraminau.  :D

Vakarykštis darbas su žoliapjove davė savo rezultatus. gramai pajudėjo :)

Matyt zoliapjoves garsas i galva iejo tai ir sapnavot masina😂😂😂

O del svorio saunu kad judat po truputi..  O as visa issiputusi stora .MNS. tai svoris stovi

Atsakyti

Labas rytas, Klaipėdoj vėjuota, vėsu. Aplankysim močiutę ir tada sėdėsim namie. 

Atsakyti