Pasakokite, kaip šis metodas atrodo - reikia valgyti pvz. nuo 8 val. ryto iki 16 val. ir tada jau vėl kitą rytą tik 8 val.?
Yra l. daug informacijos, bet esmė paparastai tokia: valgoma 8 val ir nevalgoma (pasnikaujama/badaujama) 16 val. Laiką renkamės patys, nes kažkam lengviau nevalgyti vakarienės, bet pavalgyti sočius pusryčius, kitiems (kaip man) vakare ištvert labai sunku, bet pusryčius praleist - jokių problemų. Aš nevalgau nuo 20 val. ir tada valgau tik 12 val dienos. Jau antra diena ir visai nesunku. Apie rezultatus parašysiu po mėnesio. Pagrindinis dalykas tas, kad nevalgymo metu negalima jokių užkandžių, nes net "net aguonos grūdas" sugadintų visą reikalą. Galima gerti vandenį, nesaldintą arbatą ar kavą (jokio pieno). Man visada patinka įtikinami, logiški argumentai. Sakoma, kad darant 12 valandų pertrauką jau yra gera (pvz. nuo 20 iki 8 val ryto), nes organizmas ilsisi, tačiau tik 14tą-16tą nevalgymo valandą realiai yra deginami riebalai, kas, metant svorį ir yra aktualiausia. Todėl paskutines 2-4 pasnikavimo valandas yra svarbu "nesugriešyti". Valgymo laikotarpių galima valgyti absoliučiai viską, neskaičiuojant, nesveriant, nesilaikant kažkokio režimo, bet, savaime suprantama, kuo tas maistas bus sveikesnis, o porcijos ne didžiulės, tuo efektas bus geresnis.
Vaje, ką tu šneki.Vasara nuostabus laikas,mano mylimiausias sezonas.Tuoj pat mauk ir nusipirk suknelė.Patikėk, vyras matydamas atvirą dekoltė ir apnuogintas kojas, nebemato nei papildomų kg, nei celiulito
Mano vyras man nesakytų nieko, bet pati aš ne akla ir matau vaizdą veidrody Užsisakiau keletą suknelių it ASOS (jie siunčia nemokamai, berods, jei suma virš 30Eur), nes ten dydžių įvairių ir tos suknelės taip gražiai atrodė ant apkūnių damų. Ir spėkit, ar ant manęs jos taip pat gražiai atrodė ?