Įkraunama...
Įkraunama...

Toms, kurioms nepavyko daug kartų

Trečiadienis jau toks viduriukas, kai jau būni numetęs per savaitgalį priaugtus gramus :) Bent jau man su sese taip būna :D Savaitgalį atsipalaiduoji, o paskui, pusę savaitės meti, ką priaugai per savaitgalį :D

Atsakyti

O man geriausias ketvirtadienis nes treciadieniais iskrovos dienos pas mane🤣

O jai rimciau tinka bet kuri diena.

Atsakyti

Ką kitos merginos pasakys?  :rolleyes: 

Atsakyti

Tai darykit jaip visada manau ir viskas

Atsakyti

Sveikos! Buvau šioje temoje 2009 -2010 paskui gal 2015 -2016 metais, o grįžtu, nes gi savo antsvorio problemos visiems laikams tai ir neišsprendžiau 😟Trūksta motyvacijos, palaikymo, valios. Mano problema - emocinis valgymas - šluoju viską dažniausiai nebūdama  net alkana... To pasekoje - 97 kg. Esu 173 cm,  47 m., turiu dvi dukrytes - 10 m ir 5 m. Mielai turėtume katę ar šunį, bet tam nepasirašo vyras, plius jis jau keli metai kaip kenčia nuo įvarių alergijų, tai džiaugiamės kitų žmonių augintiniais, kai pasitaiko proga. 

P.S. Siekiamas svoris - 67 kg😊

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gabi*: 21 gegužės 2019 - 21:57

Sveika, Gabi.  :4u:  

Matau senbūvės grįžta, gal tikrai išjudinsim temukę, svarbiausia, kad neužmestumėm visko. 

Tai tada trečiadieniais siunčiame man savaitės rezultatus. 

Taip kad merginos, nusiteikiam. Peržiūrime, kokios lieknėjimo strategijos kiekvienai labiausiai tinka ir žengiam į pirmyn. 

Aš šių metų pradžioje prisižiūrėjau youtube video, ieškojau motyvacijos, tai ant šaldytuvo pasikabinau lapą su užrašu "Prieš atidarant išgerk vandens ir pagalvok, ar tau tikrai to reikia". Tik man jis nepadėjo, nes tai, kas man kenkia dažniausiai būna ne šaldytuve :D. Kabėjo porą mėnesių, kol dukra aplipdė magnetukais. 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kristute97: 21 gegužės 2019 - 22:12
Labas rytas 4u.gif
pusryciams surelis su kava ir begte i darba biggrin.gif
Atsakyti

Labas rytas o pas mane iskrovos diena tik vandenukas..😀

Bet ryt kazka skanaus planuojuos pasidaryt pasilepint..aisku sveikai

Atsakyti

Labas rytas! Iki šiol gana skeptiškai vertinau protarpinį badavimą (kodėl taip baisiai vadinasi?), kai nevalgoma ilgesni laiką, bet ėmiau ir nusprendžiau pabandyti. Visos senos ir naujos dietos  - ne man, kaip veiks šis lieknėjimo variantas irgi nežinau. Man labai nepatinka, kai reikia save kažkaip stipriai suvaržyti (dietų problema - vis kažko atsisakyt, kažką skaičiuot). Valgymas tik 8 val per parą man irgi savotiškas iššūkis, bet pabandysiu ir pasidalinsiu su jumis. Esu per plauką nuo triženklio skaičiaus ant svastyklių ir dėl to labai labai sunerimusi. Kaip jūs jaučiatės, kai vasara ateina, o save matyti veidrodyje norisi mažiausiai?...Dar žiemą kažkokiais ilgesniais megztiniais, švarkais galima dangstytis, o ką daryti vasarą? 

Atsakyti

Labas rytas! Iki šiol gana skeptiškai vertinau protarpinį badavimą (kodėl taip baisiai vadinasi?), kai nevalgoma ilgesni laiką, bet ėmiau ir nusprendžiau pabandyti. Visos senos ir naujos dietos  - ne man, kaip veiks šis lieknėjimo variantas irgi nežinau. Man labai nepatinka, kai reikia save kažkaip stipriai suvaržyti (dietų problema - vis kažko atsisakyt, kažką skaičiuot). Valgymas tik 8 val per parą man irgi savotiškas iššūkis, bet pabandysiu ir pasidalinsiu su jumis. Esu per plauką nuo triženklio skaičiaus ant svastyklių ir dėl to labai labai sunerimusi. Kaip jūs jaučiatės, kai vasara ateina, o save matyti veidrodyje norisi mažiausiai?...Dar žiemą kažkokiais ilgesniais megztiniais, švarkais galima dangstytis, o ką daryti vasarą? 

Atsakyti

As galiu pasakyti jog si metoda naudoju du menesius plius treciadieniais iskrovos..pradzioja sunkoka buvo ..dabar pripratau kaip laikrodukas jau sako eik valgyt.pas mane buvo sokas kai uzlipau ant svarstykliu ir jos nerode nes jos svere iki 100 pirkau naujas buvo 100.6

Plius pirma karta gyvenime nebesijauciu alkana..dingsta priklausomybes..pradzia sunki bet dabar matau kas buvo netaip..dingo noras visiems miltiniams patiekalams..saldumynu norisi jau tik per pms..anksciau nei dienos be sokolado.

O kas del isvaizdos nekenciu vis dar jos bet jau matau tiksla ir pokycius..apymtys sumazejo ir -14kg

Atsakyti

Tinute31 - tikras įkvėpimas :) Man šiandien pirma diena. Kažkokio labai didelio alkio nejaučiau, bet vistiek keista nuolat neužkandžiauti (mano esminė problema), nes dar ne laikas. 

Atsakyti