As uz lentele. Nes smagiau kai matai rezultatus ar nuklydimus.
1.158cm
2.86.2kg
3.60kg.
Pries du menesius sveriau 100kg
Super!!!
Kristute97
ūgis 163 cm
Esamas svoris 78,4 kg.
Siekiamas svoris 64 kg.
Man taip pat įdomiau, kai reikia atsiskaitinėti, tada yra didesnis stimulas
Jau susiruošiau rytojaus pusryčiams grikius. Iš karto atsirado entuziazmas vėl susiimti
Taip mane tos prieziuros kazkaip judina labiau..namie rasaus kas diena svori..ir ka valgiau kada...o cia dar prisiduoti butu gerai..nes matytume viena kita ir pagyrtumem ar pabartumem
Sveiki.
Esu Tinute...o jai vardu Kristina.
Turiu sunu 15 metu. Gyvenimo drauga ir katyte Kipse.
Svori mesdavau su dirtom kol daejau iki 100kg..tada galvoje viskas apsiverte.Tikslas sveikai gyventi ir keisti savo kuna bei poziuri.Siai minutei jau sveriu 86.
Tikiuosi rasim bendras tema ir draugiskai palaikysim viena kita.
Mazule Jums stiprybes seimoje.Bet svarbu ir savim rupintis Jus turit but stipri ir sveika kad taip padeti ir savo seimos nariui.Stiprybes Jums
Ne,panos,jūs lopšelinukės prieš mane.Mailius taip sakant.
Mažulė mane žino iš katinų temos.
Prisistatau,tik nesijuokite.Man 53 metai,vaikų neturiu,nes sūnus jau suaugęs ir gyvena atskirai.Turiu du anūkiukus.Sveriu 77,o gal ir daugiau.Pasileidau per atostogas.Norėčiau sverti nors 70.Ūgis 1.69.Figūros tipas obuolys.Labai sustorėjau metusi rūkyti.
Labukas,
Mailius
Šiandien sveriu 78,9 kg. Svajoju apie 64 kg, įgyvendinama, bet laaaabai sunkiai Pernai buvau nukritusi iki 74 kg, bet per žiemą grįžau į 80,9 kg. Du kg jau pamečiau Būtų gerai pradžioj pasiekti 74 kg. Kad tai pasiekčiau reikia daugiau miegoti ir laikytis valgymo režimo. Pastebėjau, kad jei laikausi valgymo režimo, tai svoris krenta stabiliai ir labai gražiai, reikalo nepagadina ir šokoladas ar keli saldainiai. Jau buvau pasiekusi 77,4, bet iš komadiruotės grįžo vyras ir aš palūžau. Ech ...
Auginu 5 metų dukrytę, dideliausią tarškalę.
Aš tai sublūdau ir sugalvojau, kad noriu šuns, nors iš principo nesu šunų mylėtoja. Tai antrus metus auginu priglaustinukę gerutę kalytę. Nors, tiesą sakant, gailiuosi, kad vis dėlto nepaėmiau katino. Bet negalėjau, dar matyt neužgijo širdies žaizda po to, kai į kitą pasaulį iškeliavo mūsų 11 metų katinas. Tiesiog žinojau, kad kito tokio nebebus.
O dabar negaliu kaip noriu murkliaus.
Dėl prisidavimo siūlyčiau trečiadienius, kaip ir buvo anksčiau. ir manau, kad šį trečiadienį neprisiduodam, nes tik pradėjom.