Įkraunama...
Įkraunama...

Toms, kurioms nepavyko daug kartų

Oj tikiu, paskutinį kart buvau, gal prieš du metus.. bet ne, nicko tai nekeičiau :D

Kaip smagu, kaip džiaugiuosi, kad atsirado žmonių :D Jau spėjau užsisakyt maitinimo planą, bet jį padarys per 2 sav., tai reik laukt :D

Dėl lentelės, pildyti tikrai galiu, tik klausimas, kelintadienį norim prisidavinėti? :) 

Atsakyti

Gal pirmadieny? Kad savaitgaly nekiltu noras prisivalgyt 😁😁😁kaip kitoms atrodo ?

Atsakyti

Sveikos :) 

Na tai ką Damos,rimtai kimbam į darbus ir nuo rytojaus pradedam prisidavinėti :B 

Braske,kiek Tavo Mažajam laiko? Berniuką turi? :)​ 

Atsakyti

Labas rytas :) 

Ba tai ką pirmadienis,graži,puiki diena startuoti keliu tobulos figūros link :bigsmile: 

Nesvarbu kaip ir nuo ko pradėsim,bet bent vienas žingsnis žengtas link svajonių figūros jau yra pradžia ir jau yra gerai :victory2: 

O gi pabandom tik nubudę ir po wc reikalų :lol:  padaryti bent 10 pritūpimų,tai nieko nekainuoja ir laiko užima mažai,pasiteisinimų šiam reikalui -NĖRA! :B 

Victrix,ar pildysi nuo šiande lentelę?

Mano duomenys 166cm,šios dienos laikini kg 74.9kg,tikslas-70kg :mirksiukas: 

Įmanoma viskas,kas yra mūsų rankose!!!

PIRMYN Moterys-Merginos!!!

Atsakyti

Sveikos :)

Na tai ką Damos,rimtai kimbam į darbus ir nuo rytojaus pradedam prisidavinėti :B

Braske,kiek Tavo Mažajam laiko? Berniuką turi? :)​ 

Sūnui 8metai, dukrytei 6 men 😊

Atsakyti

Labas rytelis!

Siandien 68,5kg.ugio tai net nezinau savo  :hmm: tikslas 60 kg  :rolleyes: 

Atsakyti
Laba, damos 4u.gif
73, 4 kg. 4u.gif
Atsakyti

Labas rytukas :) 

Sūnui 8metai, dukrytei 6 men 😊

o kaip miela :wub:  Dukrytė visai Mažutė :wub: 

Sūnų taip žinau,kad turi,Jie vienmečiai su mano Vyresnėle :)   O va,ka laukeisi nežinojau,kai ilgai čia nesilankiau :blush-anim-cl: 

Atsakyti

Tai dabar Damos pasakokit,ką vakar gero ir naudingo nuveikėt savo svajonių figūros link? :bigsmile: 

Tik pasisverti neužtenka :lol: 

Aš vakar:

Dirbau dirbau,po darbo 1h sporto klube intensyvaus sporto,daug vandens ir reguliarus valgymas :showoff:​ 

Atsakyti

Tai dabar Damos pasakokit,ką vakar gero ir naudingo nuveikėt savo svajonių figūros link? :bigsmile:

Tik pasisverti neužtenka :lol:

Aš vakar:

Dirbau dirbau,po darbo 1h sporto klube intensyvaus sporto,daug vandens ir reguliarus valgymas :showoff:​ 

Hmmmm....lauke su vezimu ratus aplink suku 😁😁😁

Mano darbovietej,kai pradejau lauktis,direktorius visiems sporto klube abonimentus ispirko 😁nu faina.visiem pavydejau,nes negalejau sportuot 😅

Atsakyti

Sveiki, oj turėjau intensyvų savaitgalį.. vestuvėse dalyvavom, bet pliusą jau išlyginau:) nuo ryt iki sekmadienio atostogos, tai būsiu be interneto.. 

Kaip suprantu pradedam nuo pirmadienio, taip? Jei taip, tai tada pirmadienį lauksiu visų duomenų, pildau lentelę ir startuojam :)

Atsakyti

Tai, kaip suprantu nėra norinčių :(

Atsakyti