Įkraunama...
Įkraunama...

Toms, kurioms nepavyko daug kartų

Ech, ar pirmadienis, ar trečiadienis, kažkaip nesiseka. Jau antrą savaitę bandau riboti maistą, saldumynus, bet svoris nei iš vietos. Ką daro amžius ir ruduo. 74,8. Bandysiu toliau, o kaip Jūs?
Atsakyti

Kaip mes? Mes be būrelio blogai. Tris savaites nesisvėriau, tada radau 109,0, ir lapkričio 5 d. pradėjau rašyti ką ir kiek valgiau ir kitas nuodėmes.

Šiandien turiu 107,4.

Atsakyti
Sveikutes,
aš šiandien 74,8 kg.
Einam Nute į gyvą temą "Kas virš 100 kg." - ten daugiau gyvų ir visas mielai priima mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mazule: 15 lapkričio 2017 - 19:55

Mažule, kur Jums į šimtinę :) Ketvirtadalio svorio trūksta. Pirmiau reikėtų ten, kur svorio priaugama :)​ 

Atsakyti
QUOTE(nutė @ 2017 11 18, 09:38)
<p>Mažule, kur Jums į šimtinę smile.gif Ketvirtadalio svorio trūksta. Pirmiau reikėtų ten, kur svorio priaugama smile.gif​ <b></b><i></i><u></u><sub></sub><sup></sup><strike></strike>
</p>

Tai ten tik pavadinimas toks temos likęs 😉
Atsakyti
Sveikos merginos, gal tikrai visos eisim kur virš 100, bet labiau norėčiau iki 70, deja, nieko nepavyksta, po savaitgalio vėl bijojau svertis, po savo Snikerinio torto, šiandien pasiryžau, o ten 75,5 parodė, baisu. Gal čia reikia naudotis kaip anoniminių alkoholikų klubu ar turėti kokį globėją, užsimanei vakare ėsti ir rašai čia, arba skambini jam.
Atsakyti

Kvieciu visas prisijungt faceboke i  uzdara grupe ,,Sudie sudie stambus kuneli,, ten bus paprasciau bendraut :)

Atsakyti
QUOTE(giedrute25 @ 2017 12 04, 21:08)
<p>Kvieciu visas prisijungt faceboke i  uzdara grupe ,,Sudie sudie stambus kuneli,, ten bus paprasciau bendraut smile.gif
</p>

sveikos,

nerandu tokios grupes,gal paslepta?

Kaip laikotes?

Pas mane nieko gero,negaliu niekaip pajudeti su svoriu,kazkoks smegenu uztemimas,nepavyksta pazaboti apetito. Siai dienai 84 kg cray.gif
Atsakyti

Labas, kaip laikotės? tai kaip čia niekas nebemeta svorio jau? :D

aš norėčiau sugryžti jau į temą, tik su kuo bendrauti? :rolleyes: :D 

Atsakyti
braške, Tisan - malonu sutikti.
Smarkiai sirgau gripu, sunkiai atsigaunu. Svoris šiandien - 105,3.
Atsakyti

Išsilakstėm. Aš vis dar užsuku. Buvau prasiplėtus po gripo iki 108,5, dabar 104,5. Jaučiuosi lengviau. Tik kad žiauriai karšta.

Atsakyti

Sveiki, ar dar yra gyvų? :D Noriu grįžti, reikia bendraminčių :D

Atsakyti