Įkraunama...
Įkraunama...

Toms, kurioms nepavyko daug kartų

Mielosios, as irgi nuo pirmadienio.
Su baisia geda -
Mazule
Atsakyti
Sveikos, po audringo savaitgalio ir sezono uždarymo su šašlykais šiandien 75,4. Baisu, jau tris dienas bandau save riboti, nes pirmadienį buvo 76, 6. Viskas, reikia susiimti, o kaip Jūs, ar jau pradėjote nuo pirmadienio? Pasižadu saldumynus valgyti tik penktadienį ir šeštadienį, vengti užkandžių bei duonos gaminių.
Atsakyti
Sveikutės,
bandau ir aš laikytis - pabaigiau su valgymais nuo 18 val. , bet šiai dienai nieko gero dar - 75, 3 kg. unsure.gif
Atsakyti
Sveikos. Svoris tas pats --90 kg. Apsirgusi esu tai nieko gero . Planai žlugo biggrin.gif
Atsakyti

Vakar nebeparašiau, buvo 106,6. Vakare prisivalgiau - šįryt - 107,3. Tai taip va.

Panterajuodoji, sveikite :4u: 

Atsakyti

Atsakau sau: tie patys 106,6.

Maistą sumažinau dukart, vartoju kiniškus papildus. Tikiu jais, nes mano draugei padėjo ten, kur vakarietiška medicina sako, kad gydymo nėra.

Tvarkausi dantis (kiek jų dar yra :blink: )

Atsakyti
Sveikos, prisiduodu ir aš, šiandien 73,8, visai gerai, kad dar taip ir išsilaikytų, nes dažniausiai savaitgaliais gerai pasikraunu. Bandau mažinti saldumynus ir valgyti juos tik penktadienį, bet, deja, taip šalta ir labai jau norisi.
Atsakyti
Sveikos.Svoris tas pats- 90 kg. nieko nedariau,kad pamažėtu.Laukiu įkvėpimo nes kitaip nieko neišeina.Juokas pro ašaras.Pati save raminu. wub.gif
Atsakyti
Laba,
ir pas mane tas pats - 75, 3 kg. unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mazule: 04 spalio 2017 - 11:24
Sveikos, svoris vis tas pats, 74. Na, ko norėti, jei nėra kalorijų deficito, tai kodėl jis kris? O dar taip šalta visur buvo, kad saldumynus kimšau net žandai plyšo. Baisu, kaip nėra valios, gerai, kad dar sportuot prisiverčiu.
Atsakyti
Labas.Svoris tass pats ir dar jauciu tris ssavaites nesusiimssiu nes grizta dukra is uzsienio reikia lietuviskai pamaitinti.Tai viena diena numetu kita jau vel ataugo.Tai dabar net nesistengiu .Lapkriti vissi issivazines gallesiu laiko skirti daugiau sau biggrin.gif
Atsakyti
Laikosi, kad jį kur. 106,9, bet čia, kaip sakydavom grupėj, be tamsaus reikalo. Nuo spalio 1 d. esu jau nedirbanti pensininkė. Bet laiko kažkaip nepadaugėjo :)
Atsakyti