prisiduodu - 75,3 kg. Mirties taškas
Kaip bebūtų, darys kas lenteles ar nedarys - rašysiu čia.106,9. Gyvenu gana tvarkingai, tik per gimtadienį buvau sau leidus daugiau - buvau pasiekus 108,2. Penktadienį važiuosiu į sodybą, ten visuomet bent kilogramą palieku - su vaikais palakstau.
Mažule, darbų turiu pakankamai. Tik teks būti išrankiai, nes gali dėl kelių eurų mėnesio rentą nuimti
Panterajuodoji, sveikinu tapus močiute. Tai yra džiaugsmas. Aš tikrų anūkų neturiu, užtat turiu du priimtinius - 4,5 ir 2,5 metų. Jie nė vienos savo tikros močiutės neturi. Bet pastebėjau, kad horoskopo ženklas labiau priklauso ne nuo gimimo, o nuo pradėjimo laiko: vyresnis gimė 7 mėnesių, bet yra tikras Ugninis Avinas, toks, jei būtų gimęs 9 .
Labas, mergaitės
nepamiršot?
smagu kad nepasiduodade ir judant pirmyn
šiuo metu prie Jūsų prisijungti kad ir kaip norėčiau - negaliu Prisijungsiu vasarą
Braške09, džiaugiuosi. Kad viskas būtų kuo geriausiai
Bet vis tiek užeikit, pasirodykit - gal daugiau senbuvių atsišauks.
Visai pamiršau, kad vakar trečiadienis 106,9. Ir šįryt tiek pat. Apsiėmiau kolegai padaryti pavardžių rodyklę. Vėl judėjimo trūksta.
Mulka, aš taip pat kelionėj tikėjausi susimažinti, deja...
Pradėkim rašyti pačios, gal vėl susirinksim
as irgi vakar tik velai vakare prisiminiau, kad treciadienis, bet ir siandien nepasisveriau, nors bijau, kad nieko gero nepamatyciau - daug labai ir pas mane sedimo darbo....
Mulka, aš čia, ką tik pasisvėriau: 106,8. Stoviu vietoj kaip įbesta. Bet bent nebedidėja.