prisiduodu pirmoji - 73,4 kg.
Kur visos prapuolusios? kur Nute, kur Rasma?... Pasiilgau
Sveikos, kur visos prapuolusios kaip begyvenat?as buvau i uk isvykus 3sav, tai nebuvo galimybes padaryt lenteles.. daug keliavau
Taip pat šiandien susiruošiau maisto pietums pati, tai tikrai bus sveikiau nei kasdien pietums valgau ir bandysiu vėl sportuot!
laba diena
šYtą... aną... ar ne laikas, mIArginos, grįžti į temą, a???
visiškas apsileidimas... aukščiausio lygio...
aš tai ir toliau maluosi toje pačioje vietoje... bet tai kaip smagu... suknelių prisipirkau gal dar ir nešiosiu
kviečiu visas vėl prisijungti į temą ir likus mėnesiui iki rugsėjo ištirpinti bent po 1 kg
Mano parapijoje nieko naujo-buvau visai apsileidusi ir pakilusi iki 76, 4 kg , o dabar vėl sveriu 74, 9 kg.
Tikslas iki rugsėjo mėn - 73 kg.
Auuuuu
Pasakokite, kaip gyvenate
Sveikos,
noreciau prisijungti
Šįryt sumąsčiau, kad reikėtų jungtis. Nes be forumo svoris auga kaip ant mielių. Todėl kaip bebūtų, net jei viena čia rašysiu - niekur nesitrauksiu. Tik nežinau, kas bus, kai visus puslapius prirašysiu
Buvau pasiekusi 110,1, betrūko 1 kg iki maksimalaus kada nors turėto. Šįryt 106,8 ir esu pasiryžusi mažinti toliau.
Savo didžiuosius darbus baigiau ir ramiai laukiu pensijos, iki kurios liko pusantros savaitės
valio - kalbėsim tryse. Man irgi vienai nesigauna - reikia šios temos, nei visai nesusitvarkau vienumoje...
Trečiadienį prisiduodame
Nute - net nežinau, sveikinti čia su tom artėjančiom atostogom ar ne? labai abejoju, kad be veiklos išgyvensi - matyt jau prikapsės naujų projektų?
tęsiant šio skyrelio tradiciją, prisiduodame trečiadienais
Štai ir aš su savo gėda - 75,3 kg.
Pirmasis tikslas - 73 kg. Būtų gerai iki spalio mėn.