Įkraunama...
Įkraunama...

Toms, kurioms nepavyko daug kartų

Labas rytas 4u.gif

prisiduodu pirmoji bigsmile.gif - 73,4 kg. 4u.gif
Kur visos prapuolusios? kur Nute, kur Rasma?... Pasiilgau wub.gif
Atsakyti
LABAS .Svoris --77 kg. Prapuole visos. biggrin.gif
Atsakyti

Sveikos, kur visos prapuolusios kaip begyvenat?as buvau i uk  isvykus 3sav, tai nebuvo galimybes padaryt lenteles.. daug keliavau :)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo giedrute25: 11 gegužės 2017 - 14:55

e737dac4330414f572d56f6fd3ceecbd409.png

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo giedrute25: 11 gegužės 2017 - 14:50
Sveikos, grįžau į sportą vakar po keletos savaičių nesportavimo, tai ant jėgos mašinų tuos pčius svorius naudoju, bet jau net kojos dreba.

Taip pat šiandien susiruošiau maisto pietums pati, tai tikrai bus sveikiau nei kasdien pietums valgau ir bandysiu vėl sportuot!
Atsakyti

laba diena :4u:

šYtą... aną... ar ne laikas, mIArginos, grįžti į temą, a??? :D

visiškas apsileidimas... aukščiausio lygio...

aš tai ir toliau maluosi toje pačioje vietoje... bet tai kaip smagu... suknelių prisipirkau :hihihi: gal dar ir nešiosiu :hihihi:

Atsakyti
Mielos damos, senbūvės ir naujokės,
kviečiu visas vėl prisijungti į temą ir likus mėnesiui iki rugsėjo ištirpinti bent po 1 kg bigsmile.gif
Mano parapijoje nieko naujo-buvau visai apsileidusi ir pakilusi iki 76, 4 kg blink.gif , o dabar vėl sveriu 74, 9 kg.
Tikslas iki rugsėjo mėn - 73 kg.

Auuuuu 4u.gif
Pasakokite, kaip gyvenate 4u.gif
Atsakyti

Sveikos,

noreciau prisijungti  :4u:​ 

Atsakyti

Šįryt sumąsčiau, kad reikėtų jungtis. Nes be forumo svoris auga kaip ant mielių. Todėl kaip bebūtų, net jei viena čia rašysiu - niekur nesitrauksiu. Tik nežinau, kas bus, kai visus puslapius prirašysiu :D

Buvau pasiekusi 110,1, betrūko 1 kg iki maksimalaus kada nors turėto. Šįryt 106,8 ir esu pasiryžusi mažinti toliau.

Savo didžiuosius darbus baigiau ir ramiai laukiu pensijos, iki kurios liko pusantros savaitės :rolleyes:

Atsakyti
Sveikos, TISAN ir NUTE,

valio - kalbėsim tryse. Man irgi vienai nesigauna - reikia šios temos, nei visai nesusitvarkau vienumoje...
Trečiadienį prisiduodame mirksiukas.gif

Nute - net nežinau, sveikinti čia su tom artėjančiom atostogom ar ne? labai abejoju, kad be veiklos išgyvensi - matyt jau prikapsės naujų projektų? mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mazule: 21 rugpjūčio 2017 - 19:40
Labas rytas,
tęsiant šio skyrelio tradiciją, prisiduodame trečiadienais 4u.gif

Štai ir aš su savo gėda - 75,3 kg. tongue.gif
Pirmasis tikslas - 73 kg. unsure.gif Būtų gerai iki spalio mėn. ax.gif
Atsakyti
Sveikos merginos, džiugu, kad bandote grįžti, tik neaišku, ar ilgam. Buvo laikas, kai viena kalbėjausi smile.gif Prisiduodu ir aš - 74,4. Norimas - 70. Deklaruoju ir iškart pranešu, kad porą savaičių nebūsiu, išvykstu atostogų be svarstyklių biggrin.gif Nusimato intensyvus poilsis, gal netgi pavyks numesti kokį kilogramą kitą.
Atsakyti