Įkraunama...
Įkraunama...

Toms, kurioms nepavyko daug kartų

Aš ištrūksiu 05.30-06.08 d. - tarp sesijos, posėdžių ir rimtos veiklos gegužės-birželio mėnesiais. Bet jau kelintus metus taip darom ir man labai gerai - lengviau liepos mėn. laukti mirksiukas.gif

Tai jau visai greit  :rolleyes: 

Jo, jau išsimaudžiau. Na, po keliolikos km žygių dar nebuvo, kad viršų skaudėtų, vis keturgalvis ir blauzda nebelaiko. Žygiai levadomis, veredomis, kalnais. Kartais pamirštame, kiek mums metų. Po Mascos tarpeklio Tenerifėje pirmyn atgal jau dejavau, kodėl nenumiriau tik gimus. Bet kol dar galim biggrin.gif

Skamba tikrai įdomiai  :bigsmile:  Labai noriu ir aš tokių žygių, mano svajonė - žygis piligrimų takais Ispanijoje, bet, kol vaikai maži ir tokiam laikui neturiu nei noro, nei galimybių palikt, žygiuoju Lietuvos kalneliais ir pakalnėm  :) 

Atsakyti
QUOTE(Mulka70 @ 2017 04 23, 14:44)
Mazule, pasidairyk maudymuko ir Audime, bent jau pas mus dabar labai neblogų mačiau ir pigiai.

Oi aciu - butinai pasidairysiu.
Atsakyti
Sveikos, iškilo klausimas - ar darote pratimą lenta (plank). Visą laiką laikiau save super duper sportininke, o žiūriu, kad išsilaikau tik 1, 30 min. Tuo tarpu gy. J. Tulčina aiškina, kad lentos pozoje išbūna 4,5 min. Užpykau ant savęs, pradėjau treniruotis.
Atsakyti

Sveikos,praeita savaite nepadariau lenteles nes mazai prisidavusiu buvo :unsure: ,sia savaite butinai padarysiu taigi prisiduodam merginos :4u:

Atsakyti

labas, mergaitės :4u:

atbėgu ir aš pasirodyt... nors į lentelę ir neprisidavinėju... bet su svoriu tvarkausi... kiek mažiau nei 68kg svarstyklės rodo... džiugina... ir net ilgokos atostogos Airijoje rezultato nesugadino - anei papildomo gramo neparsivežiau turbūt :hmm: na, intensyviai varėm, mažai (nors taip blogai, taip blogai) valgėm :laugh: ir faktas, jog prisižiūrėjimas savo duoda... nenoriu grįžti ten, kur buvau... kad jau taip netyčia gavosi pasiekti dabartinį svorį...

o daugiau... daugiau...

šiltų orų laukiam :D

Atsakyti
Sveikos. Svoris tas pats --77,5 kg. issiderino mano mityba per tas sventes biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos, 63.5 kg
Sunku vertinti kai seniai stebėjau savo svorį, grįžtam į vėžias!
Atsakyti
Sveikos, jau galvojau, kad aš čia viena likau, prisiduodu , minus 100 gr. 73, 900. Ką tik pagaminau Snikers tortą, vėl viskas bus šuniui ant uodegos smile.gif
Atsakyti
Labas vakaras,
sustingau ties 74 kg.
Labai noreciau kita savaite pamatyti 73,..... kg
Atsakyti
QUOTE(Mulka70 @ 2017 04 24, 10:42)
Sveikos, iškilo klausimas - ar darote pratimą lenta (plank). Visą laiką laikiau save super duper sportininke, o žiūriu, kad išsilaikau tik 1, 30 min. Tuo tarpu gy. J. Tulčina aiškina, kad lentos pozoje išbūna 4,5 min. Užpykau ant savęs, pradėjau treniruotis.

Kažkada bandžiau - sunku, bet labai geras pratimas. Nepriprantu namie sportuot, man lengviau klube, o jei klube tai su mašinom
Atsakyti
QUOTE(Leyla @ 2017 04 26, 21:51)
Kažkada bandžiau - sunku, bet labai geras pratimas. Nepriprantu namie sportuot, man lengviau klube, o jei klube tai su mašinom

Ne namie ir aš sportuoju, bet ir klube - pirma apšilimas, dviratukas ar epilsė, paskui tempimo pratimai, lenta, o vėliau visa kita - treniruokliai ir pan. Man tiesiog tai pasidarė iššūkis - padaryti lentą bent tris minutes smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mulka70 @ 2017 04 27, 08:24)
Ne namie ir aš sportuoju, bet ir klube - pirma apšilimas, dviratukas ar epilsė, paskui tempimo pratimai, lenta, o vėliau visa kita - treniruokliai ir pan. Man tiesiog tai pasidarė iššūkis - padaryti lentą bent tris minutes  smile.gif

Tada įdomu sekti, per kiek laiko pavyks pasiekti ta iššūkį, nes tikrai pavyks!
Atsakyti