Įkraunama...
Įkraunama...

Toms, kurioms nepavyko daug kartų

Sveikos, matau, kad ne aš viena bijau prisiduoti. Net sportas šiandien nepadėjo, 74,4, plius 400 gr. Kaip po tokio valgymo, dar visai neblogai smile.gif
Atsakyti
O, tema atsigavus! Aš pristabdžiau su metimu, buvau pasiekus 63,2, bet dabar nežinau, kiek trečiadienį prikapsės
Atsakyti
Tai kad neatsigavusi, niekas nebediskutuoja, svorį tik kelios pridavė, kitos tipo dar švenčia velykas smile.gif
Atsakyti

Tai kad neatsigavusi, niekas nebediskutuoja, svorį tik kelios pridavė, kitos tipo dar švenčia velykas smile.gif

Na, prašyčiau  :)  Pas mane Velykos baigėsi tada, kada ir turėjo baigtis. Su maistu viskas tvarkoj, sportu ir svoriu - taip pat  :) Bet va temoj bendraut nebesinori, nes praktiškai visos čia ateina kaip dienoraščio įrašo palikt, t.y. prisiduoda svorį ir tyli visą savaitę. Niekas nepalinksmins, mielosios, norit diskutuot - rodykit iniciatyvą, o ne laukit, kol kas nors asmeniškai pakalbins  :4u: 

Atsakyti
Guliu, o šalia pilvas, toks jausmas, kad visi papildomi kg ant jo. O po dviejų savaičių merginų vakarėlis. Pačios žinot, kad moterys puošiasi ne prie vyrus, o dėl kitų moterų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mulka70: 22 balandžio 2017 - 21:31

Labas rytas  :) 

Guliu, o šalia pilvas, toks jausmas, kad visi papildomi kg ant jo. O po dviejų savaičių merginų vakarėlis. Pačios žinot, kad moterys puošiasi ne prie vyrus, o dėl kitų moterų.
Kokia proga merginų vakarėlis?  :ax:  Dėl puošimosi, visada puošiuosi dėl savęs, po to jau dėl savo ir kitų vyrų  :ax:  apie puošimąsi dėl moterų nuomonės neturiu, nes jų mano aplinkoje praktiškai nėra  :hmm:

Guliu dar lovoj, laukiu pusryčių su kava, savaitagaliai yra gerai  :B

Atsakyti
QUOTE(d'esprit @ 2017 04 23, 08:15)
<p>Labas rytas  smile.gif </p><p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Mulka70" data-cid="71585402" data-time="1492888824"> Guliu, o šalia pilvas, toks jausmas, kad visi papildomi kg ant jo. O po dviejų savaičių merginų vakarėlis. Pačios žinot, kad moterys puošiasi ne prie vyrus, o dėl kitų moterų.</blockquote> Kokia proga merginų vakarėlis?  ax.gif  Dėl puošimosi, visada puošiuosi dėl savęs, po to jau dėl savo ir kitų vyrų  ax.gif  apie puošimąsi dėl moterų nuomonės neturiu, nes jų mano aplinkoje praktiškai nėra  hmm.gif
<p> </p>
<p>Guliu dar lovoj, laukiu pusryčių su kava, savaitagaliai yra gerai  cool.gif</p>

Labas rytas, as irgi megaujuosi rytine kava ir jau svajoju apie atostogas Turkijoje mirksiukas.gif
Mergaites - o kur ieskoti naujo maudymuko? Patarkite 4u.gif
Atsakyti

Labas rytas, as irgi megaujuosi rytine kava ir jau svajoju apie atostogas Turkijoje mirksiukas.gif
Mergaites - o kur ieskoti naujo maudymuko? Patarkite 4u.gif

Aš gyvenu tom pačiom svajonėm  :rolleyes:  kada skrendat? Mes birželį  :ax: 

Paskutinį maudymuką pirkau triumph'e, jau noriu atsinaujint, reiks pradėt dairytis  :hmm: 

Atsakyti
Rytas prasidėjo ne kaip, per ilgai miegojau, dabar maudžia galvą, kažkodėl nėra karšto vandens, o tai nei nuotaikos nei šukuosenos nepagerina, deja.

Vakarėlis staigmena, kuriame tikriausiai reikės maudymuko, beje, mano paskutinis taip pat pirktas triumfe, tik po to, kai sumokėjau didelius pinigus, tokį pat pamačiau mažoje parduotuvėlėje už tris kartus mažesnę kainą.

Merginos, kaip jums pavydžiu būsimų atostogų, kasmet kurs nors keliaudavau gegužę, vasaros ieškoti, o šiemet tik rugpjūčio gale, ne maudymuko ieškau, o treniruoju kojų, blauzdų ir užpakalio raumenis, nes suplanuoti ilgi žygiai po Madeirą.

Valio, matau po langais avarinę tarnybą, tikiuosi, kad vanduo atsiras smile.gif
Atsakyti

Merginos, kaip jums pavydžiu būsimų atostogų, kasmet kurs nors keliaudavau gegužę, vasaros ieškoti, o šiemet tik rugpjūčio gale, ne maudymuko ieškau, o treniruoju kojų, blauzdų ir užpakalio raumenis, nes suplanuoti ilgi žygiai po Madeirą.

Valio, matau po langais avarinę tarnybą, tikiuosi, kad vanduo atsiras smile.gif

Ar atsirado vanduo?

Kokio tipo ir ilgio žygiai suplanuoti? Faina, pavydžiu  :rolleyes:  prie kojų ir blauzdų nepamiršk ir viršutinės kūno dalies treniravimu, man po ilgesnių žygių paprastai rankas skauda labiau nei kojas  :D 

Kitą savaitgalį prasideda bėgimo varžybų sezonas  :blink:  toks jausmas, kad dar savaitės treniruočių pritrūks  :B 

Atsakyti
QUOTE(d'esprit @ 2017 04 23, 09:23)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" Aš gyvenu tom pačiom svajonėm  rolleyes.gif  kada skrendat? Mes birželį  ax.gif </p><p>Paskutinį maudymuką pirkau triumph'e, jau noriu atsinaujint, reiks pradėt dairytis  hmm.gif </p>

Aš ištrūksiu 05.30-06.08 d. - tarp sesijos, posėdžių ir rimtos veiklos gegužės-birželio mėnesiais. Bet jau kelintus metus taip darom ir man labai gerai - lengviau liepos mėn. laukti mirksiukas.gif
Bandysiu ir aš tad pasidairyti Triumphe unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mazule: 23 balandžio 2017 - 13:12
QUOTE(d'esprit @ 2017 04 23, 11:37)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Mulka70" data-cid="71585753" data-time="1492932286"><div><p>Merginos, kaip jums pavydžiu būsimų atostogų, kasmet kurs nors keliaudavau gegužę, vasaros ieškoti, o šiemet tik rugpjūčio gale, ne maudymuko ieškau, o treniruoju kojų, blauzdų ir užpakalio raumenis, nes suplanuoti ilgi žygiai po Madeirą.

Valio, matau po langais avarinę tarnybą, tikiuosi, kad vanduo atsiras vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p></p><p>Ar atsirado vanduo?</p><p></p><p>Kokio tipo ir ilgio žygiai suplanuoti? Faina, pavydžiu  rolleyes.gif  prie kojų ir blauzdų nepamiršk ir viršutinės kūno dalies treniravimu, man po ilgesnių žygių paprastai rankas skauda labiau nei kojas  biggrin.gif </p><p></p><p>Kitą savaitgalį prasideda bėgimo varžybų sezonas  blink.gif  toks jausmas, kad dar savaitės treniruočių pritrūks  cool.gif </p>

Jo, jau išsimaudžiau. Na, po keliolikos km žygių dar nebuvo, kad viršų skaudėtų, vis keturgalvis ir blauzda nebelaiko. Žygiai levadomis, veredomis, kalnais. Kartais pamirštame, kiek mums metų. Po Mascos tarpeklio Tenerifėje pirmyn atgal jau dejavau, kodėl nenumiriau tik gimus. Bet kol dar galim biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Mazule @ 2017 04 23, 13:11)
Aš ištrūksiu  05.30-06.08 d. - tarp sesijos, posėdžių ir rimtos veiklos gegužės-birželio mėnesiais. Bet jau kelintus metus taip darom ir man labai gerai - lengviau liepos mėn. laukti  mirksiukas.gif
Bandysiu ir aš tad pasidairyti Triumphe  unsure.gif

Mazule, pasidairyk maudymuko ir Audime, bent jau pas mus dabar labai neblogų mačiau ir pigiai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mulka70: 23 balandžio 2017 - 13:37