Tai kad neatsigavusi, niekas nebediskutuoja, svorį tik kelios pridavė, kitos tipo dar švenčia velykas
Na, prašyčiau Pas mane Velykos baigėsi tada, kada ir turėjo baigtis. Su maistu viskas tvarkoj, sportu ir svoriu - taip pat Bet va temoj bendraut nebesinori, nes praktiškai visos čia ateina kaip dienoraščio įrašo palikt, t.y. prisiduoda svorį ir tyli visą savaitę. Niekas nepalinksmins, mielosios, norit diskutuot - rodykit iniciatyvą, o ne laukit, kol kas nors asmeniškai pakalbins
Labas rytas
Guliu, o šalia pilvas, toks jausmas, kad visi papildomi kg ant jo. O po dviejų savaičių merginų vakarėlis. Pačios žinot, kad moterys puošiasi ne prie vyrus, o dėl kitų moterų.Kokia proga merginų vakarėlis? Dėl puošimosi, visada puošiuosi dėl savęs, po to jau dėl savo ir kitų vyrų apie puošimąsi dėl moterų nuomonės neturiu, nes jų mano aplinkoje praktiškai nėra
Guliu dar lovoj, laukiu pusryčių su kava, savaitagaliai yra gerai
<p> </p>
<p>Guliu dar lovoj, laukiu pusryčių su kava, savaitagaliai yra gerai </p>
Labas rytas, as irgi megaujuosi rytine kava ir jau svajoju apie atostogas Turkijoje
Mergaites - o kur ieskoti naujo maudymuko? Patarkite
Labas rytas, as irgi megaujuosi rytine kava ir jau svajoju apie atostogas Turkijoje
Mergaites - o kur ieskoti naujo maudymuko? Patarkite
Aš gyvenu tom pačiom svajonėm kada skrendat? Mes birželį
Paskutinį maudymuką pirkau triumph'e, jau noriu atsinaujint, reiks pradėt dairytis
Vakarėlis staigmena, kuriame tikriausiai reikės maudymuko, beje, mano paskutinis taip pat pirktas triumfe, tik po to, kai sumokėjau didelius pinigus, tokį pat pamačiau mažoje parduotuvėlėje už tris kartus mažesnę kainą.
Merginos, kaip jums pavydžiu būsimų atostogų, kasmet kurs nors keliaudavau gegužę, vasaros ieškoti, o šiemet tik rugpjūčio gale, ne maudymuko ieškau, o treniruoju kojų, blauzdų ir užpakalio raumenis, nes suplanuoti ilgi žygiai po Madeirą.
Valio, matau po langais avarinę tarnybą, tikiuosi, kad vanduo atsiras
Merginos, kaip jums pavydžiu būsimų atostogų, kasmet kurs nors keliaudavau gegužę, vasaros ieškoti, o šiemet tik rugpjūčio gale, ne maudymuko ieškau, o treniruoju kojų, blauzdų ir užpakalio raumenis, nes suplanuoti ilgi žygiai po Madeirą.
Valio, matau po langais avarinę tarnybą, tikiuosi, kad vanduo atsiras
Ar atsirado vanduo?
Kokio tipo ir ilgio žygiai suplanuoti? Faina, pavydžiu prie kojų ir blauzdų nepamiršk ir viršutinės kūno dalies treniravimu, man po ilgesnių žygių paprastai rankas skauda labiau nei kojas
Kitą savaitgalį prasideda bėgimo varžybų sezonas toks jausmas, kad dar savaitės treniruočių pritrūks
Aš ištrūksiu 05.30-06.08 d. - tarp sesijos, posėdžių ir rimtos veiklos gegužės-birželio mėnesiais. Bet jau kelintus metus taip darom ir man labai gerai - lengviau liepos mėn. laukti
Bandysiu ir aš tad pasidairyti Triumphe
Valio, matau po langais avarinę tarnybą, tikiuosi, kad vanduo atsiras </p></div></blockquote><p></p><p>Ar atsirado vanduo?</p><p></p><p>Kokio tipo ir ilgio žygiai suplanuoti? Faina, pavydžiu prie kojų ir blauzdų nepamiršk ir viršutinės kūno dalies treniravimu, man po ilgesnių žygių paprastai rankas skauda labiau nei kojas </p><p></p><p>Kitą savaitgalį prasideda bėgimo varžybų sezonas toks jausmas, kad dar savaitės treniruočių pritrūks </p>
Jo, jau išsimaudžiau. Na, po keliolikos km žygių dar nebuvo, kad viršų skaudėtų, vis keturgalvis ir blauzda nebelaiko. Žygiai levadomis, veredomis, kalnais. Kartais pamirštame, kiek mums metų. Po Mascos tarpeklio Tenerifėje pirmyn atgal jau dejavau, kodėl nenumiriau tik gimus. Bet kol dar galim
Papildyta:
Bandysiu ir aš tad pasidairyti Triumphe
Mazule, pasidairyk maudymuko ir Audime, bent jau pas mus dabar labai neblogų mačiau ir pigiai.