Įkraunama...
Įkraunama...

Toms, kurioms nepavyko daug kartų

Skanus sitie jusų padazai..

Vaziuoju namo kamsciais...

Atsakyti
Labas.Rašyk senaji svori.Nebeatsimenu kiek sveriau ryte.Sttresas tai ryju kaip parselis.Vyras po operacijos .Iškrito iš darbo rinkos,tai dabar zizia kad netaip viskas.Kai pasveiksi ,po keliu menesiu ,,sakau galesi dirbti, kaip tau geriau. Dabar tyli ir gydaisi.
Neklauso unsure.gif Atsiprasau uz klaidas biggrin.gif
Atsakyti

Zodziu kolkas yra taip

o kas bus, kai baigsis šita dieta? :hmm:

aš irgi nenoriu būti ta, kuri muša motyvaciją žemyn... bet nebe pirmas kartas, kada svoris tokiais šuoliais žemyn ir paskui wuola aukštyn... ir tada ateina nusivylimas... ir vien pas tave - pas mane tas pats, yo - yo... pirmyn atgal, pirmyn atgal... todėl siūlyčiau gerai pagalvot, ką darai... nes 3kg per savaitę yra žiauriai daug, per daug - kad išlaikyt...

aš sergu... bet dar kaip nuskilo - gerklę skaudėt pradėjo dar pirmadienio vakare... kažkaip laikiausi iki pat šio ryto... bo pas endodontę reikėjo... galvojau, bus šakės šakutės... bet atlaikiau kaip nieko, ir tada jau kai dėjo, tai dabar vos prakalbu... bet turiu išsikapstyt iki pirmadienio... sekantis vizitas, dėl protezavimo... nenorėčiau atidėlioti...

Atsakyti

desprit, uztektu man pradziai  ir 5kg numest,bet as kaip visalaik iskart noriu daug ir greitai,nors per 2men, 10 kg nemanau kad tai labai daug yra :unsure:tik kazin ar imanoma nebadaujant sveikai normaliai maitinantis tiek numesti,tikriausiai neimanoma :rolleyes:

Atsakyti

aš sergu... bet dar kaip nuskilo - gerklę skaudėt pradėjo dar pirmadienio vakare... kažkaip laikiausi iki pat šio ryto... bo pas endodontę reikėjo... galvojau, bus šakės šakutės... bet atlaikiau kaip nieko, ir tada jau kai dėjo, tai dabar vos prakalbu... bet turiu išsikapstyt iki pirmadienio... sekantis vizitas, dėl protezavimo... nenorėčiau atidėlioti...

Sveik  :4u:  kuo gydaisi?

desprit, uztektu man pradziai  ir 5kg numest,bet as kaip visalaik iskart noriu daug ir greitai,nors per 2men, 10 kg nemanau kad tai labai daug yra :unsure:tik kazin ar imanoma nebadaujant sveikai normaliai maitinantis tiek numesti,tikriausiai neimanoma :rolleyes:

Aš irgi visada noriu daug ir iškart, visos mes to norim  :ax:  jei sveikai, tai nelabai įmanoma, nes kas kiek laiko svorio kritimas sulėtėja ir turi praeit tam tikras tarpas, kad vėl kristų. Mano sėkmingai numesti ir negrįžę kg buvo, kai į mėnesį krito maždaug po 2kg. Čia kai nuo 85kg mečiau  :ax: 

Atsakyti

Pavyzdziui as katik prisivalgiau mandarinu ir isgeriau daug cappuccino... nezinau bet jauciuosi labai prisivalgiusi...

Matote kaip ne badauju as labai.

As stora, man tiesiog pirmi kg visada greitai krenta vat ir tie 3 kg... 

Nemanau, kad svoris kris taip toliau...

Juolab pastoviai po kasneli bet kazka atkandu... taip taip.... vilioja mane tai kokia bandele tai dar kazkas todel kaloriju kiekis nera 1000

Kas bus kai pasibaigs dieta?

Nieko savaite bandysiu ziureti kaip man seksis...

Ir vel pradediu is naujo mano 4 sav tik pakeisiu rytus kosem, ir valgysiu priespieciams riesutus ar banana...

Realiai  labai noriu sulieknieti... as jau tiek metu esu tam paciam svoryje... atsibodo... dabar turejau 2 poras kelniu... abidvi poras reiktu naujas pirkt pakeitimui bet turiu 2 poras truputi mazesnio dydzio... stai... tai ir yra mano motyvacija...

As labai tikiuosi jei numesiu iki xx niekada veliau daugiau neperkopsiu xxx... niekada....

Aisku visko gali buti... bet tikiuosi

Noriu pakeisti gyvenimo buda bet ne per metus numesti 15kg o per kelis menesius... 

Nera laiko laukti. Atsibodo buti storoliukei...

Nu kazkaip taip...

Nu negi 3 kg nuo 106. Tiek daug?

Atsakyti
Vakar nepavyko prisiduoti - darbe esu neprisijungusi, ir kažkodėl nepripažino slaptažodžio, nors ir teisingą suvedžiau, ir atnaujinti neleido. Plius dar išvažiavau į darbą be telefono, o grįžusi radau 6 skambučius praleistus, o vieną dar skambantį smile.gif Jus perskaitysiu vėliau.
Taigi jei dar spėju, tai svoris vietoj ar beveik vietoj - 103,3.
Atsakyti

Labas rytas. 

Prisiduodu - 84,3, bet taip buvo kai svėriausi prieš dvi dienas, šiandien būtų daugiau. 

Man, kai sėkmingai ir per ne trumpą laiką numečiau apie 22 kg riba, kurios žadėjau niekada niekada daugiau nebeperžengti buvo 77 kg, po to 80.... Šiandien jau beveik 85 ir galvoju, kad tik neartėčiau prie 90+ zonos, nes ten pati jaučiausi labai diskomfortiškai

Atsakyti
Sveikos, merginos 4u.gif Priimsite dar viena paklydusia avele i savo buri?

1. Ūgis - 170
2. Esamas svoris - 71
3. Siekiamas svoris - nera

I likusius klausimus nera paprasta taip imti ir atsakyti, tad parasysiu visa istorija biggrin.gif Virssvorio neturejau didziaja savo gyvenimo dali - medziagu apykaita, gyvenimo ritmas buvo daug spartesnis nei pastaruosius 3 metus. Puikiai zinau ta momenta, nuo kurio pradejo augti svoris - rimtas darbas nepakeliant galvos nuo kompo, neislendant is susirinkimu. Valgiau kada galejau ir bet ka. Prie to prisidejo sventas isitikinimas, kad maisto ismesti nevalia ir tas, kas yra leksteje, privalo buti suvalgyta. Dar vienas isitkinimas - vakariene kaip ritualas, pabuvimas su vyru aptariant dienos ivykius ir pan. Tai butu ne beda, jei del vyro uzimtumo vakariene nebutu 19.30-20.30 val. O tai budavo stipriausias mano dienos valgis... Taip per 3 metus uzsiauginau apie 18 kg. Net vestuves netapo motyvacija susiimti, tad pameciau gal trejeta kilogramu, kurie po to pavirto papildomais penkiais. KMI jau buvo ipusejes virsvorio rodmenis. Is siu triju metu gal metus sportavau, bet ne su tikslu suliekneti, o aktyvumo vardan, kad butu atsvara sedimam darbui. Taip vis ir stumdyvausi - pora kilogramu ten, pora kilogramu sian. Siais metais pasiekiau savo pika - 82.5kg. Buvau 7sav nescia..Deja, nestumas nutruko, svoris "sugrizo" i priesnestuminius 79kg. Ilgai laiziausi zaizdas, tiesa pasakius, vis dar laizausi. Tvarkausi subyrejusia moteriska sveikata... Vasara prasidejo problemos su virskinimo sistema. Vysnaite ant torto unsure.gif Teko kardinaliai pakeisti maitinimosi iprocius, dabar laukiu operacijos. Svoris pradejo kristi, siai dienai jau nukrito 8kg ir tai ziauriai motyvuoja! Jungiuosi prie sios grupes tam, kad nenuklysciau is doros kelio po operacijos...
Atsakyti

Labas rytas. 

Prisiduodu - 84,3, bet taip buvo kai svėriausi prieš dvi dienas, šiandien būtų daugiau. 

Man, kai sėkmingai ir per ne trumpą laiką numečiau apie 22 kg riba, kurios žadėjau niekada niekada daugiau nebeperžengti buvo 77 kg, po to 80.... Šiandien jau beveik 85 ir galvoju, kad tik neartėčiau prie 90+ zonos, nes ten pati jaučiausi labai diskomfortiškai

Deja, taip jau yra tokioms kaip mes, linkusioms į apvalumus, kad maistą kontroliuoti reika visą gyvenimą. Numesti lengviau nei išlaikyti svorį. Todėl vis ir kartojam tą frazę, kad svorį reikia mest taip, kaip galėtum gyvent visą gyvenimą.

Aš tai pykstu ant savęs, dėl savo valios neturėjimo. Jau buvau numetusi iki 65, dabar vėl beveik 70kg. Reiktų perinstaliuot smegenis, kažkaip atsikratyt priklausomybių saldumynam ir miltiniam. Bet aš tokia silpna ir bevalė  :(  ai..

Extra_Dee, sveika atvykusi pas mus, sėkmės kovoje su kilogramais  :mirksiukas: 

Wicked, įrašyk man tą patį svorį  :dry2: 

Atsakyti
As niekada neturejau priklausomybes saldumynams ar miltiniams smile.gif Kazko tokio norisi nebent per pms arba pasilepinimui savaitgalio pusryciams... Mano priklausomybe kita - druska. Neadekvaciai daug nenaudoju, bet puikiai suprantu, kad reiketu maziau.
Atsakyti

laba diena :4u:

Extra_Dee, sveika prisijungus :4u: 

Volsebnica, mano nekuklia nuomone, ir tie 3kg per savaitę yra tikrai per daug, net ir ne nuo mažo svorio... vien tuom, kad tokį minusą ir tokį tempą bus sunku išlaikyt... ir tuo labiau, kad net menkiausias pliusas tave labai neigiamai paveikia, kiek susidariau nuomonę... bet - bandyk, ieškok... niekas gi tavęs nesustabdys :4u:

tik tiek, kad lieku prie tos nuomonės, kad geriau po mažiau, bet stabiliai... ko aš dabar ir siekčiau, jei motyvacijos būtų... deja, jos neturiu... tai stumdausi pirmyn atgal, strigus...

[attachment=236629:Screen Shot 2016-11-03 at 12.16.59 PM.png]

Volsebnicai atitenka šios savaitės laurai :lietuva:

Atsakyti