<p></p><blockquote class="ipsBlockquote" data-author="d'esprit" data-cid="71518972" data-time="1490029155"><div><p><strong>Braske</strong>, liudna skaityt
kokiu pavidalu, pvz, kiaušinius valgai? Ar bandei kept orkaitėj avokade? Arba keksiukų formelėse su daržovėm/tunu/įv.mėsa? </p><p>Mėsą juk irgi galima pasiruošt labai įvairiai.. Kodėl taip greit pasiduodi?</p></div></blockquote><p> Kiaušinius virtus, keptus, salotas, ko tik nesugalvodavau...Mėsą irgi - man jos fiziškai per daug, kiekvieną dieną man nuo jos jau bloga
Tik pliusas tas, kad pamėgau valgyt žuvį
Gal čia problema ir mano fantazijos su maistu-nieko įmantraus nesugalvodavau, bet man jau buvo visko per akis.... Viskas pasidarė nebeskanu... pamačiau kad paskutinėm dienom visai pradėjau vent valgyt...
MB sako nebegaliu žiūrėt kaip kankiniesi
</p><p>P.s supratau kad avižiniai dribsniai virti ant vandens -labai skanu
</p><p>Gal kam pasirodys, kad valios neturiu-tebūnie, man ir pačiai gaila savo neįvykdyto eksperimento....
</p>
man atrodo, kad svorio metimo paslaptis yra rasti sau tinkamą būdą lieknėti. Aišku, nepabėgsime nuo to, kad reikia neviršyti kcal, sportuoti, sveikiau maitintis, tačiau man pvz padeda valgyt sočius pietus, tada vakarienei salotos lengviau